【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
而喺成程車程裏面,Brian都揸得好定~

比起阿Ken手車真係定得多~

係因為Brian揸車揸得多?揸得耐?有經驗過阿Ken?

我就覺得係因為Brian比起阿Ken小心D...穩陣D...

因為Brian手車除左話穩定之外...仲比較慢...
一直Keep住喺中線既我地都係Keep住每小時五十公里咁上下...

而且仲真係一直都Keep住喺中線...唔似得阿Ken咁成日都Cut黎Cut去...

坐慣左阿Ken車就話無乜感覺...

但當有比較之下...原來阿Ken手車係咁危險...

真係而家諗起先識得驚...
除左話Brian手車夠定夠穩陣之外,成程車程Brian都無講過半句說話...

Brian一直都好專心喺路面上...

完全唔會分心喺其他地方...包括喺我身上...

講真一句...我坐左喺道之後...短裙都扯到起晒...成對雪白幼嫩既大髀都露晒出黎...

但Brian就無試過偷偷地咁望下...就連一眼都無望過...
呢D都係因為Brian平時都係咁專心...咁小心...所以都習慣晒...就算身邊有D乜野喺道都可以無視...只會專注喺路面上?

定係我仲係唔夠吸引呢?

唔會唔會~我係唔會認為自己唔夠吸引~

我只會認為係Brian習慣左有家室既男人既生活模式...而忽略左身邊所有外來既物質...包括...誘惑...

“吼...吼...吼...”

舒舒服服又平平安安咁黎到目的地...
“吼...吼...吼...”

泊好架車…

“咔...啪...”

落車望一望眼前間學校...

一間中學...

一間葵青區有名既英文女子中學~(好似係)
「好彩仲有D時間~無遲到~」Brian好似好放心咁行到埋我身邊~

『嗯~放心喎~我都預早左出黎~因為我知道我地呢個客唔鍾意人遲到~』我的確係預早左唔少~

之不過...係唔係真係可以咁放心?

我就覺得Brian有D放心得太早~

應該話...Brian真係無乜危機意識~
點解會提起Brian無乜危機意識?

女校喎~

女校咪岩囉~男人既天堂丫嘛~

都唔知有幾多男人想走去女校做皇帝~

你真係咁諗?

如果你真係咁諗既話,咁你都係一樣無乜危機意識~
要知道一間女校裏面,除左話無男學生之外,就連男職員都比較少~

全間女校淨係有一兩個阿Sir...男校工都係得一兩個...

最多既我諗都係D I.T.哥哥~

不過聽講D I.T.哥哥都係D毒L~仲要係D好鬼變態既毒L!

我聽過唔少傳聞...唔係話佢地會喺電腦室D檯底裝Cam偷拍學生裙底...就係喺D舞蹈室入面裝Cam偷拍學生換衫...

仲要將偷拍完既片拎入Server房入面J...

日日都有新鮮片...日日都要J幾次...
係唔係真係咁變態...又有幾多成係真既我就真係唔知喇~

但我就係知道...更變態既係呢D咁變態既毒L都幾受女校裏面班女學生歡迎架喎~

聽講D學生妹都真係幾鍾意D I.T.哥哥~

仲要時不時都借D易親近佢地...又扮晒唔在乎咁俾佢地抽下水...有機會仲會黎返場友誼波...
點解會咁?

或者真係物以罕為貴啦...

久旱逢甘露丫嘛~係會濕D~

女校既學生妹渴到連毒L都唔放過...好似Brian呢D又型又Man又高又成熟又穩重成個王浩信既男人入到去女校入面...你話仲可唔可能完完整整咁出返黎丫喇?

今晚出完

三句預告

同Brian一步一步咁向住中門大開既校門方向行過去~

Brian都仲係好自然咁~

就好似一隻天真純情既小白兔,向住豺狼設下既陷阱跳過去~

對腳係唔係真係有咁長架

短小小啦,但筷子腳

筷子腳最正
玩腳玩成晚

今日上上下堂冇啦FF同佢拍拖會點 真係想同自己講句早啲瞓喇柒頭

呢D做SP好喇

這些機會...

問下咪有囉

收心養性搵個女朋友算啦,接受唔到sp既關係

對腳係唔係真係有咁長架

短小小啦,但筷子腳

筷子腳最正
玩腳玩成晚

今日上上下堂冇啦FF同佢拍拖會點 真係想同自己講句早啲瞓喇柒頭

呢D做SP好喇

這些機會...

問下咪有囉

搵女朋友真係咁易?
又係齋講故?啲動作場面呢??!!

動作煬面而家未係時候

動作煬面而家未係時候

未係咗前後四日喇。。。。。

動作煬面而家未係時候

未係咗前後四日喇。。。。。

都要岩時機先得~~~
唔可以夾硬甜架嘛~~~
係時候搞有婦之夫

筷子腳最正
玩腳玩成晚

呢D做SP好喇

這些機會...

問下咪有囉

搵女朋友真係咁易?

其實唔難
係時候搞有婦之夫

有婦之夫係時候偷食

筷子腳最正
玩腳玩成晚

呢D做SP好喇

這些機會...

問下咪有囉

搵女朋友真係咁易?

其實唔難

真心求教
各位早晨
各位早晨

早晨 今日又要衝report,但完全冇動力
各位早晨

早晨丫做好心~~~~
咁好天都無動力
各位早晨

早晨丫做好心~~~~
咁好天都無動力

懶惰係同天氣無關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞