【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
今日做咩事凍左咁多

惡報

怕帶

惡報怕帶
今日做咩事凍左咁多

但係無咁濕
凍到死
今日做咩事凍左咁多

但係無咁濕

都係, 濕真係好煩 頭都冇咁易gel
凍到死

有女仲嗌凍
凍到死

冷手打個熱飛機
今日做咩事凍左咁多

但係無咁濕

濕係Gel唔到睇
Gel到好似十年無洗過頭咁
凍到死

有女仲嗌凍

偽毒可恥
幾時出嘢呀,好 x 眼瞓呀!
幾時出嘢呀,好 x 眼瞓呀!

今晚七點嘛
而家瞓陣先啦
今日做咩事凍左咁多

但係無咁濕

濕係Gel唔到睇

好易塌
凍到死

有女仲嗌凍

偽毒可恥

唔係我身邊
今日做咩事凍左咁多

但係無咁濕

濕係Gel唔到睇

好易塌

所以唔Gel
凍到死

有女仲嗌凍

偽毒可恥

唔係我身邊

喺人地張床上
報時訊號一響,現在係下午六時四十三分!嘟!!
報時訊號一響,現在係下午六時四十三分!嘟!!

報時訊號一響,現在係下午六時五十五分!嘟!!

上回講到詩琳喺西鐵車廂裏面俾班學生哥偷拍~
詩琳一邊俾班學生哥偷拍,一邊又諗下有無機會食學生哥~
不過諗諗下都係時候要定性下架喇~
又不過定性唔夠幾秒,詩琳又FF過~
所以話要詩琳定性係好難既事~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 03-別人丈夫] PART 03

著住對三吋高踭鞋...好唔容易先返到黎公司...

我一坐埋位,就立即要除一除對鞋...

『好酸丫…好酸丫…真係酸死我喇...』我搓下搓下對小腿...又鬆下對腳仔...

就係返工既短短一個鐘左右既路程...我已經係坐多過企...都可以酸痛成咁...

等等仲要著住佢去飲...對腳唔使要都似啦...
唉...平日著小小踭既都可以話係勉勉強強...睇黎我都係唔適合著咁高既高踭鞋...

係喎...話時話...今日好似...要見客架喎...

我就拎一拎部電話出黎睇睇...

唔...撳一撳個日曆...睇睇今日有乜野要做...

唔…今日...今日中午係要去見客...仲要去見間女校...
死囉...間女校離公司仲要有D遠...

又坐地鐵...又要轉巴士咁...

真係又越過高山又越過谷~小姐幫你打飛機~精子滿天飛~

唉...諗一諗對腳仔都抽住抽住痛...

唉...去見客...仲要係女校...尋日都已經俾個客問到口啞啞咁...今次又唔知個客會問D咩刁鑽問題...

而家Sell野唔係咁易架喇葉師傅...
唉...點好呢?要點準備好呢?

係唔係應該又去請教下Brian呢?

去請教下Brian...不如直接問佢可唔可以同我一齊去見客啦~

如果有Brian喺道...有乜唔明都可以立即叫Brian解答丫嘛~

係咯~咁個客就唔會覺得我地公司無誠意啦~

又真係好似幾有道理咁喎~
係咯~反正我都要還返部MacBook Pro俾Brian~順個靚手問問佢今日可唔可以同我一齊去見客都好丫~

Try Try Not Die丫嘛~

好啦~就Try Try啦~

我就著返好對高踭鞋...(嘩...著住企起身都覺得痛...)

拎埋部MacBook Pro~慢慢咁行過去Brian嗰邊~
我慢慢咁行...扮晒好有儀態...實質係忍住痛咁行過去Brian嗰邊...

一行到入I.T.部...I.T.部D同事又望晒出黎...

個個都望住我對腳...望住我對黑色爧面三吋高踭鞋...

哎呀...望少陣得唔得架姐...

人地真係行得好辛苦...好唔自然架喇...你地就放過我...唔好再望住我...等我唔使勉強扮晒自然咁行好唔好...
真係好難頂架囉好唔好?

唔明有幾難頂丫?自己買對返去著黎遊下街示下眾你就知架喇~

幾經辛苦...終於都俾我行到黎Brian附近...

但我就見到Brian好似...好似喺道講緊電話...

我再行近少少...再行近Brian身後多少少...

我見到Brian拎住部電話...

我又鬼鬼祟祟咁偷偷地聽下佢講D乜先~(做乜要咁鬼祟呢?)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞