【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
皓傑雙手捉住我對腳仔...摸下摸下我對著上白色生學襪既腳掌...又摸下摸下我用腳尖勾住既婆仔鞋...

好似愛不釋手咁...皓傑就好似愛不釋手咁摸下摸我對婆仔鞋...

皓傑都真係...幾鍾意婆仔鞋...

其實我一早就發現皓傑對婆仔鞋情有獨鍾...

因為有幾次上到皓傑屋企...皓傑都話唔使除鞋...

甚至可以俾我著住對鞋上佢張床...著住對婆仔鞋上佢張床纏綿...
而且皓傑總愛我著住對婆仔鞋瞓喺佢張床道...俾佢捉住對腳仔黎摸...

摸下我對腳掌...又摸下我對婆仔鞋...

總係好似摸極都唔夠咁...

就好似而家咁...

戀物癖好變態?

咁我又唔覺得好變態既...

或者咁講...喺女人心中...每個男人都係變態...就睇下有幾變態啦...
皓傑只係對婆仔鞋情有獨鍾姐~我又唔介意滿足下佢既~

而除左話對婆仔鞋情有獨鍾之外,皓傑仲好鍾意一路摸住我對腳仔...一路望入我校裙底...

就好似而家咁...

而家跪喺我面前既皓傑一路摸住我對腳仔...對眼就望入我校裙底...

𥄫裙底...
係唔係個個男人都鍾意?

我都唔知...

我就係知就連唔少阿Sir都好鍾意𥄫我地裙底...

而我又唔係咁鍾意著打底褲...因為真係好焗...一陣焗到出晒汗就真係好大陣味...

所以我都只會著條白色底褲...
白色底褲都係褲黎姐~就算俾人𥄫到都無乜所謂啦~

而且我買親既底褲都幾靚下~咪當俾人欣賞下囉~

就好似而家咁~我仲要拉高少少條校裙...分開少少對大髀...俾皓傑望得再清楚D...望清楚D我有幾濕...濕到條底褲都透透地...

皓傑就好似俾我條底褲吸引住咁...吸引左埋去咁...摸住我對腳仔...摸到上對白色學生襪...摸到上我對小腿...慢慢探個頭...探個頭入我對大髀之間...
皓傑摸住我對小腿...探個頭入我校裙裏面...探個頭入我對大髀之間...舐一舐...舐一舐我大髀內側...

『啊~』我俾皓傑舐到成個人都震左一震...

每次俾皓傑舐我大髀內側...我都會震起上黎...

就好似觸電一樣...

每舐一下...

『啊~』我都好似觸電咁...成身都震起上黎...
好舒服喔...皓傑舐到人地...

我對腳都夾下夾下咁...夾下夾下皓傑個頭...

皓傑對手都摸到上我大髀道...來來回回咁摸下摸下又搓下搓下咁...舐我大髀內側...

『嗯...啊~嗯...嗯...啊~』好濕喔~

真係好濕喇...

濕到塊陰唇都翻晒出黎...貼住條底褲喇...
我隔住條校裙...摸住皓傑個頭...

好想皓傑再舐入D...

好想皓傑舐得再入D...隔住條底褲...舐下我陰戶...

之不過皓傑就好似無咁既意思...

皓傑舐得再入...都係舐我大髀內側...
可能皓傑仲未接受到...仲未接受到舐女仔既陰戶...

始終...未試過...係難接受D...

皓傑再舐多兩舐我對大髀後,探一探返個頭出黎...企一企起身...

我就知道皓傑想點...

今次就到我跪喺皓傑對皮鞋上...跪喺皓傑面前...
“依”我拉一拉低皓傑條褲鍊...由皓傑條黑色底褲入面拎條扯到硬一硬…行一行既JJ出黎...

我望住個充晒血既龜頭...包皮仲未翻得晒落黎...

包皮與龜頭之間...仲係有塊簿簿地既皮黐住...

呢個就係處男既象徵...

皓傑係一個處男...唔單止未同女仔做過...我諗連打J都好少...

因為聽以前D男朋友講...佢地未做過之前就打J打到翻左塊包皮落黎...
仲話一翻落黎嗰下好鬼死痛添...

所以每次幫皓傑Chok...我都會好小心...唔敢太快太用力...

唔單止係Chok...

『唔...』我一口就含晒成條扯到硬一硬既JJ入口...

就連含我都含得好小心...
好小心咁保存住皓傑嗰塊處男皮...

我要留返皓傑塊處...用我下面...幫佢破...

而我都好習慣幫皓傑含...

可能係因為我都含過唔少男仔既JJ...已經唔會有抗拒...仲好享受添...

「嗄...嗄...」皓傑俾我含到抖晒大氣咁...

仲要一手撳住我條高馬尾...另外一隻手就伸左入我校服領...伸左入去我件校服裏面...隔住我件吊帶背心搓弄我個小饅頭...
『唔...唔...』一邊含晒皓傑成條J入口...一邊俾佢搓弄我個小饅頭...

搞到我好想伸隻手落下面摸摸...

好想隔住條底裙...摸下自己有幾咁濕...

但我隻手都未伸到入校裙底...皓傑就撳住左我個頭...

「嗄...嗄!呀!」皓傑長嘆一聲!

我感覺到條扯到行一行...塞滿晒我個嘴仔既JJ就震左一震...

大量濃烈既液體由JJ既尖端噴出...

『唔!唔...唔~』我合埋對眼...任由濃烈既精液射晒入我個嘴仔裏面...

今晚出完

三句預告

[Day 03-別人丈夫] PART 02

當我再次睜開雙眼...

迷迷糊糊之下...
已經將[Day 03-別人丈夫] PART 01 Upload上Facebook同紙言
咁就射左
不如外傳講下詩琳點破處😂
屌又係飛揚 好多年前追過你個港男ff妄誌 呢個故啲讀者係咪仲係嗰堆

ipad肥婆
有好多年咩
好似都係兩年前咋嘛
BTW港男ff妄誌出書喇

我係學生妹hahahahaha 唔知你記唔記得我
真係好鬼死遲架...
咁就射左

早洩
不如外傳講下詩琳點破處😂

呢個係正傳黎架喎
屌又係飛揚 好多年前追過你個港男ff妄誌 呢個故啲讀者係咪仲係嗰堆

ipad肥婆
有好多年咩
好似都係兩年前咋嘛

學生妹
點解會變左做ipad肥婆
真係好鬼死遲架...

謝校對
但呢個唔係尋晚既文黎架咩

ipad肥婆
有好多年咩
好似都係兩年前咋嘛

學生妹
點解會變左做ipad肥婆

因為我係
真係好鬼死遲架...

謝校對
但呢個唔係尋晚既文黎架咩

依排好忙
今日先追返文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞