【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike

上回講到詩琳搭地鐵Join Doris~
一出閘就見到Doris俾個潮友撩緊~
詩琳就梗係唔阻Doris搵食~
等到Doris同個潮友交換完電話,詩琳先過去串佢幾句~
Doris就話唔係咁易有得食~
詩琳同Doris上到去Cupcake班,有個叫Sam哥既男人黎撩佢地兩個喎~
詩琳就好似對呢個Sam哥無乜性興~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

「整Cupcake當係生日蛋糕?咁搞笑既~」Sam哥扮晒唔在意我有男朋友咁...

『係丫~我男朋友做消防既~佢好注重健康既~所以就唔鍾意食生日蛋糕咁Heavy囉~』你想知多D既話,我又唔介意話你知~

「哦~原來你男朋友做消防既~我就做工程師既~」Sam哥一副自滿既笑容...

『哦...係丫係丫…』那來的自信?

係唔係覺得自己做工程師就有成就過我男朋友做消防?

工程師?地盤佬咋嘛?

無料扮四條…
“係”完幾聲之後,我都真係唔係好想理呢個Sam哥...

Doris見到我地好似無乜野講,就開口問一問:「丫~係呢~咁你一個大男人,點解會黎上Cupcake班架呢?」

Doris呢個問題都問得幾咁多餘下...

以Doris呢D聰明女...無理由估唔到既~

「因為想學多D野~而且有時自己一個,都想煮下野食~自我滿足下咁啦~」Sam哥又扮晒唔覺意表露自己好似係單身咁...
點解會係好似係單身?

因為Sam哥係話有時自己一個人~

唔有時唔係自己一個呢?

唔知喇~

我只係知道Sam哥咁答都係幾多餘下~
老老實實一個大男人走黎上女多過男既Cupcake班,你話主要目的唔係黎識女仔都唔信啦~

小蟹柳~

「嘩~咁你都幾好學架喎~」Doris就扮晒發現新大陸咁...

睇黎Doris好似對人有意思咁~

不過都唔出奇丫~

同Doris做左咁耐同事,又稱得上係姊妹~我都真係唔知有邊類型既男仔佢係無意思既~
「OK咁啦~而家香港既男仔,唔學識多D野係識唔到女仔既~」Sam哥又一面自滿咁既樣...

點丫~又成條小蟹柳咁既樣想點丫~

我本身對D大大舊舊既就已經無乜興趣...

對D大大舊舊又自信心爆炸既就直頭有D反感...

唉~我都係唔理佢咁多…由得Doris繼續向Sam哥發功~
一直都由佢地喺道你讚下我~我又自誇一下咁~

我就扮晒聆聽者咁~實質就係坐喺道發下呆~一句都聽唔入耳~

“啪 啪”

「各位同學大家好丫~」直到有個同我差唔多年紀既男仔拍左兩下手…

「上堂先~上完堂再傾過~」Sam哥向我地點點頭...

「嗯嗯~」Doris同Sam哥揮揮手~

我就只係向Sam哥點點頭...
望住Sam哥行開左之後...

「喂~做乜咁快話俾人知自己有男朋友姐~咁快就封自己後路~」Doris喺我耳邊細細聲問。

『下?咩後唔後路姐?咁無意思咪早D暗示俾人知囉。』費事煩丫嘛~

「你好明顯就係明示唔係暗示啦~」Doris古古惑惑打量左我一眼。

『係明示又好暗示又好都要睇佢點Get既~』佢覺得係明示咪明示~係暗示咪暗示囉~

「點Get都係好浪費姐~」Doris又意淫淫咁望一望我...

『咁你咪好好把握囉~』俾晒機會你啦~
「我就梗係想食得唔好嘥啦~但人地好似對你有意思D丫嘛~頭先同佢講野,佢望你仲多過望我~嗱嗱嗱~而家佢又係望住你喇~」Doris向住望緊過黎既Sam哥揮揮手...

我亦都望住正向住我地兩個揮揮手既Sam哥,細細聲喺Doris耳邊講:『我係對佢無興趣就無興趣架喇...你自己加油努力啦...』

有時唔係話有食唔食...其實我有時都幾揀飲擇食...

係唔岩胃口,就食唔落肚架啦~

夾硬食落肚咪盞食壞肚~
同Doris上Cupcake班之時,Sam哥不時都會向我地點下頭咁...

我就一於好少理~好專心咁學整Cupcake~

Doris就向Sam哥放晒電咁啦~

“啪 啪”

「好喇~今堂就上完喇~下堂就再繼續整D難D靚D又好味D既~」靚仔導師拍左兩下手~

「我地交換食~我地交換食~」Doris主動提出同我交換Cupcake黎食...

『你嗰個會唔會食死人架?』我疑惑咁望住Doris整嗰舊Cupcake…

「痴線~邊有咁易死~嘩!你嗰舊個樣就靚!但食落...好似屎咁既?!」Doris咬完一啖我整既Cupcake之後皺晒眉咁...
『你食過屎喇咩?你又知屎係咩味?』Doris把口臭到丫真係...

「詩琳~Doris~我都未同你地交換電話添~」Sam哥突然行到黎我地面前!

仲黎問我地拎電話?

「嗯嗯~我既電話係...」Doris就姣婆守唔到寡咁俾個電話人...

「嗯嗯~詩琳呢?」Sam哥同Doris交換完電話之後又問一問我...

『我...』唉...算啦...反正都仲有機會見...就交換埋啦...『我既係6072...』
同Sam哥交換完電話,落到黎樓下...

「咁下堂見喇~」Sam哥帶住親切既笑容同我地揮揮手。

「嗯嗯~拜~」Doris又勁期待咁同Sam哥揮揮手~

『咁我都返去喇~聽日公司見啦~』我都同Doris揮揮手~

「嗯嗯~聽日公司見~」
一個人喺漆黑既街道上行...

一個人坐巴士返去...

一個人返到黎屋企...

“啪”

一個人開燈...

喺一個人既屋企裏面...

就只有我...一個人...
喺阿Ken要當值既夜晚...我都係一個人...

其實都真係幾寂寞...

其實...我都真係幾不甘寂寞...

我打開部電腦...將今日喺男校拍落黎既片過入電腦裏面...

用電腦打開黎睇...
睇住兩個學生哥條扯到行一行既JJ...

睇住兩個學生哥J自己...

睇到我都有少少濕濕地...

濕濕地...

喺一個人既空間裏面...睇住自己拍既淫片...睇到濕濕地...

就係得我一個人既空間...無人見到既空間...
我伸一伸隻嫩滑手仔入條短裙裏面...

隔住條絲質Lace底褲...捽下捽下...捽下捽下...

一捽之下...條絲質Lace底褲都沾滿我D淫水...

原來已經咁濕...我都真係好濕...

睇住兩個毛都未出齊既學生哥Chok自己條JJ...睇住佢地舐我腳趾...睇到我下面都濕晒...
“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”

濕到隔住條底褲黎捽都捽到滋滋聲...

『啊…啊~』好濕...好濕...

我仲感覺得到已經濕到反晒陰唇出黎...

『啊~啊~』好濕...俾兩個學生哥玩到我好濕...
“滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋 滋”

我Keep住捽...Keep住望住Mon裏面兩個學生哥點樣又啜又舐我對腳黎捽...

『啊…啊~啊!唔~唔...』捽到我影住四眼學生哥射左出黎之時...我就停左手…

喺我未到高潮之前就停左手…

差唔多喇...差唔多都係時候...去沖涼喇...

我閂一閂返段片...閂一閂返個Folder...

拎齊D衫...一個人行入浴室沖涼...

TO BE CONTINUED

今晚出完

三句預告

[Day 03-別人丈夫] PART 01

放左學之後,我都會拎埋個袋仔行到去皓傑既班房門口~

我挨喺牆邊,望住道班房門~
已經將[Day 02-半年之後] PART 08 Upload上Facebook同紙言

做好心得惡報
pish
pish

又要等呀????!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞