【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
我影住佢點捉住我隻腳仔舐我腳板底...影住佢點喪Chok自己條J...

「嗄...嗄...嗄!」個無戴眼鏡個學生哥快速Chok多幾下之後,企一企起身,就捉住我條高馬尾,隊條扯到直一直既JJ埋黎!

我都估到你會想射落我道...係估唔到你會咁大膽想塞入我個嘴仔裏面含住黎射!

但我當然唔會俾你得呈!

我一手就捉住個無戴眼鏡個學生哥條扯到直一直既JJ,隊埋去仲挨喺牆邊回緊氣既戴眼鏡嗰個學生哥條褲道!

「嗄!嗚呀!」無戴眼鏡個學生哥條J就喺我手中震左一大下!
「喂!唔好呀!」戴眼鏡嗰個學生哥慘叫一聲!

我立即用部電話影住無戴眼鏡個學生哥個龜頭!

電話個Mon就顯示住有大量奶黃色既精液由馬眼射出...射到佢個Friend一褲都係!

想口爆我?唔使旨意~

「嗄...嗄...呀呀!」無戴眼鏡個學生哥抖晒大氣咁...

我手中條扯到直一直既JJ不停咁震下跳下彈下...
射左好多...射得比戴眼鏡嗰個學生哥更加多…

「唔好丫...唔好再射落我條褲道丫...」戴眼鏡嗰個學生哥苦苦哀求咁既樣~

但無戴眼鏡個學生哥都控制唔到咁既樣~繼續射D精液出黎~

射左好多~又射左好耐下~

射到差唔到無,開始有D軟軟地之時,我幫佢Chok多兩Chok~將最後既精液都Chok埋出黎~抹到落戴眼鏡嗰個學生哥條校褲上~
「嗄...嗄...嗄...」兩個學生哥都坐左喺地上...

我再影一下兩個無晒氣咁好似射到虚脫咁既學生~

影下佢地個樣~又影下佢地條軟返落黎既JJ~又影下堆奶黃色精液~

再影住我將對俾佢地兩個玩到沾滿口水既腳仔喺佢地塊面上抹下抹下~抹返乾之後...

『你地係唔係玩得好開心呢~姐姐都好開心喔~真係辛苦晒喇~』我向兩個呆下呆下既學生哥打左個眼色之後...

著返好對有少少踭既黑色爧面高踭鞋~
收返好部電話~

拎返起部MacBook Pro~

再Check一Check拎齊晒野未~

“咔 依”

我開一開鎖~打開隻門~洗一洗乾淨對手~離開呢個淫亂既密室~
出到校門口~望一望個金黃色既天空~

原來都差唔多黃昏~

同兩個學生哥都玩得真係有D耐~

都真係好耐無玩過咁癲...

癲?

其實都唔算得上好癲~

以前仲更加癲~

只係...往事只能回味~
企喺個巴士站等下巴士~

見到有唔少學生哥一齊等緊~

大多數都係頭先嗰個男校~

但就唔見頭先嗰兩個學生哥~

或者佢地兩個都仲喺個廁格入面抖緊~
或者仲喺廁所裏面清理緊~

清理返條沾滿精液既校褲~

我就唔理咁多~坐上巴士準備Join埋Doris上Cupcake班~

坐巴士又轉下地鐵~

沿途上我都有拎段片出黎睇下~

毫不忌諱咁喺公共場所睇頭先喺廁格裏面開心心既片~
睇住兩個學生哥個樣幾咁鹹濕咁J我...真係好好笑~

唔知點解呢~我總係覺得兩個毛都未出齊既小朋友拎住條扯左旗都唔係粗既JJ打J真係好搞笑~

咁細個條J又咁幼都可以射到咁多精出黎...

唔怪之得而家D中學雞咁容易搞出人命~

俾佢地兩個喺裏面射一射...真係會有BB都似~

今晚出完

三句預告

喺地鐵車廂裏睇下段淫片~

搖下搖下就到站~

一出閘就己經見到Doris俾個潮友撩緊~
如果係doris應該食左兩個學生哥?
Btw想有Doris 3p情節

做好心得惡報

Doris直頭唔會俾兩個學生哥有抖氣既機會
Doris 3P淫亂記

Doris 3P淫亂記

外傳??

Doris 3P淫亂記

外傳??

鹹濕仔

Doris 3P淫亂記

外傳??

鹹濕仔

頂!睇得妳寫嘢嘅有邊個唔係鹹濕仔?!

Doris 3P淫亂記

外傳??

鹹濕仔

可能有D正人君子想睇下鹹濕仔可以有幾鹹濕呢

Doris 3P淫亂記

外傳??

鹹濕仔

講笑

Doris 3P淫亂記

外傳??

鹹濕仔

屌,嗰啲叫佢地返歸對住本亦舒打J啦!

Doris 3P淫亂記

外傳??

鹹濕仔

講笑

真心笑咗!

Doris 3P淫亂記

外傳??

鹹濕仔

講笑

你係熊

Doris 3P淫亂記

外傳??

鹹濕仔

屌,嗰啲叫佢地返歸對住本亦舒打J啦!

對住本性經會易升機D

Doris 3P淫亂記

外傳??

鹹濕仔

講笑

真心笑咗!

其實我先係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞