【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
唔好話食乜野丫~就算我而家喺佢面前赤祼祼丫~佢都唔會食我啦~

應該話...就連望都望唔到我啦~

而家Brian眼中就只有佢老婆架姐~

我呢D...完全無視啦~

不過講開又講...唔知Brian個老婆係點樣架呢?

靚唔靚女架呢?
Brian有D似王浩信...咁佢老婆又會唔會有D似陳自瑤呢?

身材係點架呢?

話晒都生左兩個...應該都走走地樣掛...

又會係幾多歲呢?

生得出兩個...會唔會仲大過Brian架呢?
我會唔會太八卦呢?

又會唔會係想比較下呢?

同自己...比較下...

比較下...比較一下...

傻既!做乜無啦啦比較呢?!有乜好比較呢?!
同Brian入到去茶記就揀左個二人卡位坐~二人世界一下~

望一望塊餐牌扮晒諗緊食乜咁:『諗好食乜未呢?』

其實有乜好揀...來來去去都係洋蔥豬...黑椒牛...燒汁雞...

日日都係豬牛雞...只係睇下配咩汁姐...

唉...頹飯係咁架啦...鬼叫我窮咩...

唔得唔得!真係要叫阿Ken救濟下先得~
「嗯嗯...」Brian望住個餐牌點點頭...

『唔該~』我就召個肥仔侍應過黎~

「要D咩丫?」個肥仔侍應就企到埋我身邊。

『一個C餐凍咖啡~』喺我望住塊餐牌黎嗌野既時候...我都仲未發覺...

「一個A餐凍奶茶...」到Brian都嗌完野...

等到個肥仔侍應覆一覆:「一個C餐...凍啡...一個A餐...凍奶茶...」
我望一望個肥仔侍應...先發現...

先發現原來個肥侍應企喺我身邊居高臨下咁望落我個胸...

由於我著一字膊既關係...佢咁樣望落黎真係可以好清楚咁望晒我對北半球...

個肥仔侍應仲要鬼死咁猥瑣...嘴角仲要流緊水口出黎咁添!

我立即撳一撳住衫領!唔俾個肥仔侍應再落去!
「唔想俾人睇就唔好著到咁啦~又要做雞又要拎貞節牌坊~」個肥仔侍應好不屑咁口噏噏行左去...

嘩…而家D人咩心態呀?

𥄫完人仲要話人?!

咩又要做雞又要拎貞節牌坊呀?!

我係著得性感咁又點丫?

老奉俾你𥄫架?

我係著黎俾仔𥄫丫~但唔係俾你呢D死肥仔𥄫囉!
又唔知自己樣衰...

我都話過我最憎就係D死肥仔...

仲要係做茶記既死肥仔...

一個月得嗰一萬蚊唔夠既人工...

唔知點樣可以食到咁鬼死肥...

好似從來都未見過靚女咁既毒樣...
唔識執下自己個柒樣...

執左都係咁醜樣...

唔使話著三吋高踭鞋...著對低踭鞋都高過你...

踢你都唔識得郁...

講親都係周星馳D Out晒既笑話...

唔係既話就連聲都唔識得出...
身體每一個部位都散發出臭汗味...

窮肥毒柒醜...矮鈍悶靜臭...

想食女神?𥄫都無得你𥄫呀死肥仔!

真係睇見佢背面都扯火!

一陣唔係又係你拎野過黎添呀...

都唔知會唔會趁住轉身嗰下...偷偷地放條鳩毛落杯野道...落碟飯道...
你都唔係唔知D死肥仔幾咁變態...幾咁失常...幾咁痴線架啦...

總係有被害妄想症咁...總係覺得全宇宙既靚女都睇佢地唔順眼咁...討厭佢地...恥笑佢地...

但要D死肥仔兜口兜話返人又唔敢...就係識鬼鬼祟祟偷偷地喺人地背後做小動作...當正係大報服咁...

真係好嘔心...
最嘔心就係唔知自己衰D乜!

又唔好好地自己反省下!

就係識得怪人!

其實你地知唔知你地呢D肥仔𥄫人地既目光真係好鬼死變態架姐?!

變態死肥仔...變態死肥仔...變態死肥仔...變態死肥仔!!!

唉...講多都嘥氣...呢D窮肥毒柒醜矮鈍悶靜臭係唔會自覺架喇...

今晚出完

三句預告

「我想打一打個電話...」Brian既聲線突然介入...

『哦哦...好丫好丫...隨便...隨便...』一時之間我都回唔過神...

Brian就拎起部電話...撳一撳...
我而家終於知道點解咁多人濫用急症室
我打左兩日電話去Book都Book唔到 你叫我唔好去急症室睇仲可以去得邊道睇?
私家?那有錢 你老母
Live左
我打左兩日電話去Book都Book唔到 你叫我唔好去急症室睇仲可以去得邊道睇?
私家?那有錢 你老母

睇私家claim保險
私家?那有錢 你老母

睇私家claim保險

父幹
Live左

薯條走條
Live左係唔係爽晒呢
私家?那有錢 你老母

睇私家claim保險

那有保險
私家?那有錢 你老母

睇私家claim保險

父幹

所以我係失敗者
沉迷打機
沉迷打機

今次又打咩機先
各位早晨
呢幾日打算輪街症
唔知要輪唔輪得到呢
呢幾日打算輪街症
唔知要輪唔輪得到呢

三點鐘去排應該有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞