【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
two minutes to go!!

上回講到詩琳放左學就走到黎皓傑班房門口等皓傑放學~
皓傑班同學就恥笑皓傑~又喪𥄫詩琳~
正一死毒L~
皓傑趕走晒班毒L之後,詩琳就拉左皓傑去禮堂後台喎~
仲攬攬錫錫起上黎添~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

呢一個星期...雖然話我地放學就算放得幾晏都好...我都會上皓傑屋企...

我地都好激情咁...

搞到我都濕晒...皓傑都硬晒咁...

但我地都仲係未試過...未試過做愛...

唔知點解呢...
出嘢喇喂!

仲有九分鐘喎

One minute to go!!
唔知係唔係差D乜野呢...

唔知係唔係唔夠刺激呢...

我聽ManYan講過有時係需要搵D刺激感先成事~

刺激...刺激...

所以我今日就想帶皓傑黎禮堂後台...尋求一下刺激感~
我同皓傑都攬到實一實...打晒茄輪咁...

不過皓傑仲係有D生硬咁...

皓傑仲係唔係好敢伸條脷過黎咁...

每次都係由我做主動...

每次都係我伸條脷仔過去...
舐下舐下皓傑條脷...又用條脷仔圍住佢條脷黎打轉...

每次用條脷仔圍住皓傑條脷黎打轉之時,佢都會定晒格咁...任我打轉...

好似好享受咁...

但其實佢知唔知除左佢自己享受之外,都要滿足下我先得架呢?

佢條脷又可唔可以有返少少反應...好似話伸下過黎丫...舐返一下我條脷丫...郁下咁架呢?
次次都由我做主動都算啦~都要服侍下我先得架嘛~

就好似皓傑對手咁...只係識得攬住我條小蠻腰...

真係唔好話摸下我其他部位...掃下既舉動都無...

唉...呢個皓傑丫...未拍過拖既係咁架啦..

做得佢既初戀情人...就預左佢乜都唔識架啦~

或者呢D就係同無拍拖經驗既男仔拍拖既問題...

會比較悶...無新奇刺激既玩意...下下都要我做主動...要我教...
我再攬得皓傑實D...攬得埋D...

我既小腹都感覺得到皓傑條JJ扯到硬晒...扯到行晒...

旗你就識得扯...仲要扯到又長又硬咁...但對手就唔識得郁下喎...

真係好鬼死遲笨架...

我就伸對手仔摸摸皓傑對手...再將佢對手放到落我個屁股仔道...

皓傑對手就喺我個屁股仔上摸下摸下咁...
我再攬得皓傑實D...攬得埋D...

我既小腹都感覺得到皓傑條JJ扯到硬晒...扯到行晒...

旗你就識得扯...仲要扯到又長又硬咁...但對手就唔識得郁下喎...

真係好鬼死遲笨架...

我就伸對手仔摸摸皓傑對手...再將佢對手放到落我個屁股仔道...

皓傑對手就喺我個屁股仔上摸下摸下咁...

屁股仔????我唔信!!!!
摸下摸下...但又唔敢用力搓咁...

唉~識得摸下摸下都已經好好架喇~

我都摸下皓傑對大髀...又繼續Keep住同佢打茄輪...

我地個嘴都已經沾滿晒口水...好濕好濕咁...

我摸多幾下皓傑對大髀之後,就伸手落去佢條扯到硬晒既JJ道~

皓傑俾我摸左一摸...雙手就大大力咁搓左我個屁股仔一下~
『啊~』我淫叫左一聲...趁機回一回氣...

「我整到你唔舒服丫?」皓傑就好緊張咁問~

『好舒服先真...』我又扮晒怕怕羞羞咁~

都同佢攬攬錫錫左咁多次架啦~都仲係唔知我呻吟得就係想再要多D既~

唔通真係要我”摸我啦~摸我多D啦~”講到出口先知我想要咩?
「嗯嗯~」皓傑鹹鹹濕濕咁笑一笑,開始搓弄我個屁股仔~

我就扮晒勁怕羞咁,立即攬住皓傑黎錫~

好彩你都鈍唔晒~

我一手摸住皓傑條扯到硬一硬既JJ...

皓傑又搓下搓下我個屁股仔...
『嗯...嗯...』我不時都會低聲呻吟...

希望可以勾起皓傑既性慾...

而好似我呢D嬌滴滴既女仔呻吟聲就更加起到作用~

皓傑搓下搓下我個屁股仔...搓多兩下就向住我大髀方向摸落去...

摸下摸下...慢慢咁摸多兩下...

摸多兩下...皓傑對手就隔住左我條校裙喺我對嫩滑既大髀上摸下摸下...
摸下摸下...隔住我條改短左既校裙來來回回咁摸下我對嫩滑大髀...

而俾我摸緊既JJ又扯得更硬更行...

其實我都發現皓傑都幾鍾意摸我大髀...

仲要係隔住條校裙黎摸...

每次上皓傑屋企玩...玩到隔住我條校裙摸我對大髀之時,皓傑條JJ都會有反應...

總係會扯都再硬D...有時仲會扯到震下震下咁...好似就快射咁...
每次玩到佢條JJ都震下震下之時,我都會停一停手…唔再摸皓傑條JJ...

因為我怕會搞到皓傑射到一褲都係~

而當我停左手…唔再摸皓傑條JJ之時...佢都會揭一揭起我條校裙...用對手直接摸我對嫩滑大髀...

就好似而家咁...

皓傑對手揭一揭起我條校裙...伸對手入我裙底...直接用對手摸我對嫩滑大髀...
皓傑對手就喺我對嫩滑大髀上摸下摸下...來來回回咁摸下摸下...

我就夾實對大髀:『嗯...嗯...啊~』

呻吟左幾聲...

好淫咁呻吟左幾聲...

今次真係呻吟得有D淫...因為我都真係俾皓傑摸大髀摸到濕濕地...
其實都唔係濕濕地...已經都真係幾濕下...

就由我拉皓傑入黎...我就已經開始濕...

只要我一諗到要同皓傑纏綿...我下面都會好自然咁濕起上黎...

每次都係咁...每次都係未搞就開始濕...

一搞就濕到滴出黎咁制...
皓傑好似愛不釋手咁...對手喺我對嫩滑大髀上來來回回咁摸下摸下...

我對大髀就越夾越實...好似要夾住唔好俾D淫水漏出黎咁...

我夾下夾下對大髀...又搖下搖下對腳...同皓傑打住茄輪...

『嗯...』

好濕...

『嗯...嗯...』

好淫...
『嗯...嗯...啊~』

又淫又濕...

『嗯...啊…嗯...嗯...啊~』

真係俾皓傑搞到又淫又濕喇~

同皓傑打住茄輪…俾佢摸大髀...

我下面就濕到條底褲都濕晒...
真係濕都好緊要...好想除條底褲出黎...

我對腳不停咁夾下夾下...

『嗯...嗯...』又淫叫左幾下...

「嗯...啜...嗯...詩琳...詩琳...」同皓傑錫多兩啖...佢就一對渴求既眼神望住我...

見到皓傑呢個“很想要吧”既渴求樣...我就知佢想點...

今晚出完

三句預告

我坐一坐上張學生檯...一對腳仔就慢慢咁踢下踢下...又勾下勾下對有隻蝴蝶結喺面前既婆仔鞋...

皓傑眼甘甘咁望住我對腳仔踢下踢下...又望住我用對腳仔玩下玩下對婆仔鞋...望到流晒口水咁...

皓傑望多兩望...就好似著左迷咁望實我對腳仔...慢慢跪低...跪到我面前...
屌又係飛揚 好多年前追過你個港男ff妄誌 呢個故啲讀者係咪仲係嗰堆
two minutes to go!!

出嘢喇喂!

仲有九分鐘喎

One minute to go!!

其實我會早一至兩分鐘出文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞