【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
我今日喺間屋裏面已經打死左兩隻蚊囉

依幾日又濕又焗又多蚊

呢D天氣係勁多
仲要專咬腳

證明你好味

證明我夠甜
巨乳日

我愛小饅頭

綠帽唔怕帶早晨
各位早晨~~~~~
好撚濕
好撚濕

底褲都濕埋
Switch仲賣緊32XX是否戇鳩
過左咁多日仲炒得起咩屌你老母

又買ps4又買switch

我只係去睇下咋
睇完之後「屌!」左一聲加多句「仲三千二你戇撚鳩既!」就行左出門

我只係去睇下咋
睇完之後「屌!」左一聲加多句「仲三千二你戇撚鳩既!」就行左出門

發夢咁講炸你 咪又係屌住走

我只係去睇下咋

我真係有屌到出口架
只係細聲到只有自己聽到咁囉

我只係去睇下咋

我真係有屌到出口架

冇朋友買switch 冇用 唔知買唔買ps vr好,又想買錶

我只係去睇下咋

我真係有屌到出口架

冇朋友買switch 冇用 唔知買唔買ps vr好,又想買錶

當Switch出芒亨既時候就唔係咁講喇(唔係收月費課金嗰D上網屈錢戇鳩Game)
PS VR無Game玩無用
只有一隻VR女朋友係吸引
買錶好過啦

上回講到詩琳揀左好耐衫先揀好左件無著過既一字膊黑色連身短裙再著對三吋高踭鞋返工~
上到西鐵已經頂唔順要搵位坐~
今日既西鐵車廂好多都係學生~
可能係比平時早左班車既關係~
詩琳坐坐下又發現有班學生哥偷影自己喎~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

我偷偷望一望嗰五個學生哥...手上部手機...

佢地五個手上部手機所對住既方向係...

我對腳?

我嘗試將對腳向左擺一擺...

五個學生哥就拎住部手機向左搖...

我再嘗試將對腳向右擺一擺...

五個學生哥就拎住部手機向右搖...
果然真係...

果然真係影緊我對腳...

又發生呢D事...都習以為常~

不過今日呢班學生哥就有福了~

因為我今日條裙又比較短~坐左喺道直頭露晒成對白滑大髀出黎~

再加上著住對黑色爧面三吋高踭鞋~

真係J死人~
我就翹一翹對腳...拉高多少少條短裙...任佢地想拍片又好...想影相又好...想點影...就點影...

五個學生哥見到我一翹腳姐,就好似勁興奮咁~

佢地條校褲又夠淺色~可以好清楚咁睇到佢地下面已經凸起左個三個角出黎~

扯旗扯到凸起晒...睇怕等陣返到學校都要集體入廁所打返個晨早J先上到堂~

有個肥肥地既學生哥仲要想踎低少少...好似想影入我裙底...
係想影我條底褲?

可惜丫~我今日係著黑色底褲~

就算我揭起俾你影~都唔會影到D乜~

我就繼續Keep住翹住對腳坐定定~望住佢地扯到凸起晒咁影住我對腳~

而家D學生哥真係又好色~又大膽~

好似尋日嗰兩個學生哥咁~

真係敢膽喺我面前拎條J出黎J我~仲要J到射埋~
J到射埋...

話時話...如果尋日喺廁格裏面...揭一揭開條底褲...俾佢地插一插…插一插入黎...會係乜野感覺呢?

俾佢地插一插入黎...插一插我濕到滴出水既陰道...

學生哥既JJ...十五六歲既JJ...就算係扯到硬一硬…行一行...扯到就快要射精...都唔係好粗...

仲處於發育階段既JJ...插入黎...插入我既陰道裏面...

會唔會無咁爽呢?
唔似得阿Ken嗰條巨棒咁...塞到滿滿咁...

不過講真...有時俾阿Ken抽插得耐...都真係幾痛下...

阿Ken條巨棒又粗又硬又長又大條...仲要抽插鬼死咁耐都唔射...再加上個Dom Dom…都真係搞到好痛下...

講起上黎都幾奇怪...

其實咁耐以黎...我都俾過唔少男仔插抽過...同過唔少男人做過愛...

仲要做過好多次...
由十三歲開始...

唔同年紀既男人...唔同Size既巨棒...

有D好長...有D好粗...有D好硬...有D又長又粗又硬...

同D男朋友一齊唔夠一個星期就開始做...仲要差唔多隔日總會做一次...

俾過咁多條唔同Size既巨棒抽插過咁多次...點都會鬆先係架...

但而家我條陰道...就係鬆都唔鬆下...仲係好似十四五歲既時候咁窄...咁緊...
就算出晒水都係咁難插入...要出力隊入黎先插得入...

真係好奇怪...

唔知呢...可能係因為我比較細粒掛...

所以如果話俾十五六歲既學生哥插入黎既話...都應該幾舒服...

應該會舒服過俾阿Ken嗰條巨棒抽插...
而且學生哥既持久力都應該無咁強...應該好快射...

咁就唔使俾條巨棒抽插咁耐~抽插到虛脫~

做耐D先滿足?

你估真係拍緊成人動作片咩~

前戲搞半個鐘~推車又十分鐘~隔山取火又十分鐘~龍舟掛鼓又十分鐘~觀音坐蓮又十分鐘~半邊燒鵝髀又十分鐘~蝸牛回巢又十分鐘~泰山壓頂又十分鐘~

抽插左成個幾鐘都仲未射~
陰道裏面D肉好嫩架咋...戴住個Dom出出入入咁抽插左幾百萬下真係會死人架~

有時真係唔使咁耐...十分鐘都夠晒...

最多咪俾你抖抖再黎多幾次~

所以話有得同D十幾歲既小朋友玩下都唔錯~

都應該真係...真係幾舒服~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞