【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike

做好心得惡報早晨
各位早晨
文呢
如果係doris應該食左兩個學生哥?
Btw想有Doris 3p情節

Doris直頭唔會俾兩個學生哥有抖氣既機會
Doris 3P淫亂記

外傳??

鹹濕仔

頂!睇得妳寫嘢嘅有邊個唔係鹹濕仔?!

講笑

真心笑咗!

其實我先係

我。。。。。。
文呢

今晚準時七點有文

Doris 3P淫亂記

外傳??

鹹濕仔

講笑

真心笑咗!

其實我先係

我。。。。。。

通常表面上越變態 內心就越正常
就好似D變態殺人狂俾人既印象都唔似會做變態野

Doris 3P淫亂記

外傳??

鹹濕仔

講笑

真心笑咗!

其實我先係

我。。。。。。

係咪好似妳咁:「外表看似斯斯文文、內裡其實係好撚淫」?

Doris 3P淫亂記

外傳??

鹹濕仔

講笑

真心笑咗!

其實我先係

我。。。。。。

係咪好似妳咁:「外表看似斯斯文文、內裡其實係好撚淫」?

雞~全部都係雞~

上回講到兩個學生哥都J到射出黎~
但就俾詩琳搞到射到一褲都係~
J人係要付出代價架~
詩琳離開個男廁之後,就坐車去Join Doris上Cupcake班喇~
沿途上,詩琳都毫不忌諱咁拎段片出黎睇下~
仲要覺得好好笑添~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

喺地鐵車廂裏睇下段淫片~

搖下搖下就到站~

一出閘就已經見到Doris俾個潮友撩緊~

我就當然好知情識趣咁唔行過去住啦~

我離遠咁望住Doris~望住佢俾人抄埋牌~Say埋個拜之後...

『又有好野食丫?』我急急腳咁行到埋Doris身邊~恥一恥笑佢~
「邊係呢~我係俾人食嗰個囉好唔好?」Doris流晒口水咁~

『抹下嘴先啦~流晒口水咁既樣~仲話係俾人食嗰個~』我摸下摸下Doris嘴角~

「邊有姐~」Doris成條小蟹柳咁~扮晒蟹~

『仲話邊有姐~電話都俾埋人喇~幾時約戰姐~』我又古古惑惑咁打量一下Doris~

「交換電話姐~唔代表一定會約戰既~」Doris就開始行下行下~

『交換得電話都仲唔代表約戰丫?』我又跟住Doris身邊行下行下~
「唉~之前都有好多個交換左電話又真係有D想試試佢~點知出到黎食埋糖水佢話早D送我返屋企,佢要去睇波喎~」Doris無奈咁笑笑口~

『睇波?睇你對波咋嘛?』我趁住無乜人,揸一揸落Doris個豐乳~

嘩~Doris呢個衰妹食乜大架?

好日都唔揸下...一揸原來真係咁好揸!

又大又彈手咁~勁有手感~

唔怪得D男人咁鍾意揸D大波妹~
「喂丫~無啦啦揸人地~唔係睇我對波囉~佢真係約左朋友去睇波囉...真係唔明有乜咁好睇...」Doris谷一谷起塊面豬登~

『係囉係囉~廿幾個男人喺個草地上追住個波走黎走去~都唔知有乜咁好睇~』我都真係唔係幾明,睇人踢波有乜咁吸引~

嗰個阿Ken都係咁...

時不時就話約左班兄弟落吧睇波...

仲問我一唔一齊...

你叫我同你一齊落去酒吧既話,我一定唔會係去睇波囉~

我落去肯定會俾仔溝囉好唔好~
「都唔止一個係咁...睇波既都算喇...有D就仲低能...喺的士道騎住佢佢都仲要問我做乜!真係...係唔係要我除埋條底褲出俾你摸下我下面有幾濕先Get到想做乜丫?」Doris谷到塊面都紅埋~

『哈哈哈~有時D男人就係咁低能架喇~』仲要係好多時~

翹住你~俾波餅你食~你都唔識得摸落黎~

同你行去D無人既地方~你又唔識得拉我埋一二邊~

就算係一齊瞓埋同一張床~攬攬錫錫話俾你聽我下面濕晒~你都唔識得拎條J出黎插我~

有窿都唔識得插...而家D港男真係...
未夠七點就出嘢。。。
「唉~所以好多時都唔係話交換左電話約出黎話食就有得食架~」Doris一面餓樣咁~

『你咁肚餓咁既樣~使唔使同你去食D野先丫?』我又恥笑一下Doris~

「唔使啦~我打算一陣上Cupcake班整完個Cupcake就食埋佢~」Doris流晒口水咁~

『都好喎~唔使帶埋走咁麻煩~不過...食唔食得架?』我打量一下Doris~

「你嗰個就唔食得~」Doris拍一拍我個小饅頭!

『哎呀!你嗰個有毒添丫~』我又拍一拍Doris個豐乳~

「你嗰個一定食唔飽~」

『你嗰個飽死人呀~』
我地兩個靚女就喺街上一邊搞下對方對波~一邊行去商廈嗰邊~行去上Cupcake班~

上到去Cupcake班,都已經有唔少人~

大部份都係好似我呢D咁上下年紀既女仔~

亦都有D男仔陪女朋友一齊黎~

睇佢地呢D兩小無猜咁既款...應該係岩岩開始拍拖無幾耐姐~
你試下再拍得耐D~你個男朋友咪又係會話約左班兄弟睇波丫~打波丫~打機丫~打飛機丫~唔得閒陪你丫~

仲邊會好似而家咁咁閃丫~

到時就會好似我而家咁~只有俾人閃盲對眼既命~

唉~

都係唔好理人咁多~同Doris一齊搵個靚位~放好D野先~
我同Doris行左去個無咁多情侶喺身邊既靚位~放一放好D野~

就喺呢個時候...

「Hi~」有把男人聲喺我面前出現!

我回個神望一望返上前...正正有個男人企左喺道...

『Hi…』我猶猶豫豫咁同呢個陌生男子Say個Hi...

我打量一下眼前呢個著住白色Tee...深啡色七分褲...大大舊舊...個身形真係似足愛回家入面嗰個Terry咁一舊二舊咁...

但個樣就三十幾四十歲...成個阿叔咁...
邊位?乜水?識架?之前見過?無印象既?

我無理由會識D扮後生既阿叔架喎...

定係D客仔黎架?

我放左工之後,公司既野就乜都唔記得架喇喎...

「你地係黎上Cupcake班架?」個陌生阿叔扮晒友善咁笑晒口問一問...

『係丫係丫…』廢話...

不過問得D咁廢既問題...係唔係呢道既導師呢?
「咁岩既?我都係黎上Cupcake班架~」個陌生阿叔又扮晒驚訝咁...

『哦...係丫係丫…』原來係白撞...

「丫~我叫余志森~可以叫我做Sam哥~點稱呼丫?」呢個自稱做Sam哥既陌生阿叔又扮晒親切咁問一問...

『詩琳...李詩琳...』我冷冷淡淡咁...

「戴惠娜~可以叫我做Doris~」Doris就好似好熱情咁...
「哦~詩琳~Doris~係呢~你地又會對Cupcake有興趣既?」Sam哥扮晒大哥哥關心一下小妹妹咁既口吻...

Doris就翹一翹住我手臂:「我呢~就係黎陪佢架姐~」

『我係想趁住男朋友生日之前,學識整Cupcake,當係生日蛋糕送俾佢。』你咁樣問...都係想探下我地口風...睇下我地有無男朋友姐...

咁我咪直接D話你知囉~

因為我對你呢種男人...真係無乜興趣...

我之前都講過...我對D大大舊舊既男人係無乜好感~

今晚出完

三句預告

「整Cupcake當係生日蛋糕?咁搞笑既~」Sam哥扮晒唔在意我有男朋友咁...

『係丫~我男朋友做消防既~佢好注重健康既~所以就唔鍾意食生日蛋糕咁Heavy囉~』你想知多D既話,我又唔介意話你知~

「哦~原來你男朋友做消防既~我就做工程師既~」Sam哥一副自滿既笑容...
未夠七點就出嘢。。。

早出早享受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞