【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
樓上又礸嘢,屌你老母

你體驗到我呢一個月黎朝朝早既痛苦啦
各位早晨~~~~~
有無人覺得而家D手機Game唔係好岩玩?
覺得俾五百幾蚊買隻PS4/Xbox/Switch Game玩好過?
或者買盒模型又或者Lego砌下會開心D?
覺得俾五百幾蚊買隻PS4/Xbox/Switch Game玩好過?

但而家買完PS4 game都要再俾錢買dlc

所以唔買DLC
我覺得最搵笨柒既係上網玩要收年費
以前PS3同PSV都唔使

所以唔買DLC

但係唔買DLC又玩小好多嘢 年費好on9, 學埋M$啲on9嘢

所以唔買DLC

但係唔買DLC又玩小好多嘢 年費好on9, 學埋M$啲on9嘢

一DD啦
人地話機戰唔DLC真係玩小好多野
年費真係痴撚線
基本既服務又要收錢
而家咩年代丫 ONLINE根本就係必須架喇 收乜野錢呀屌佢老媽
各位早晨~~~~~
各位早晨~~~~~

午安
各位早晨~~~~~

午安

各位早晨~~~~~

午安

WakeUpDream午安
各位早晨~~~~~

午安

做好心得惡報午安
落左成日雨 而家先叫停左陣

做好心得惡報早晨

WakeUpDream午安
各位早晨
終於天晴喇
各位早晨
終於天晴喇

終於
各位早晨
終於天晴喇

終於

唔知可以維持幾耐呢

上回講到詩琳沖沖下咖啡Doris就入左黎~
講起下午要同Brian出去見客~
Doris仲話得詩琳同Brian兩個會唔會有野搞架~
詩琳就無Doris咁好氣啦~
返埋位做左成朝野之後,係時候執野出發~
Doris就Dom左個士多啤梨味Dom Dom俾詩琳喎~
話尋開心要戴Dom Dom喎~
詩琳就老實不客氣咁放個Dom Dom落手袋仔道喇~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 03-別人丈夫] PART 04

我執好晒D野~

拎埋個載有個士多啤梨味Dom Dom既手袋仔~

一步一步咁行去Brian嗰邊~

而家著住對三吋高踭鞋行下行下...行下行下都無咁痛...

無今朝咁痛...比起今朝行得自然左~

或者呢D就係習慣~
我好自然咁一步一步行去Brian身邊:『Brian~行得?』

「哦哦...行得...行得...」Brian就慌失失咁拎起個公事包~仲有部MacBook Pro~

今日既Brian總係好似失魂落魄咁...

可能仲係太擔心病左既老婆掛~

所以話呢個Brian真係一個好好老公~
之不過...咁失魂落魄去見客...又會唔會唔係咁好呢?

會唔會成日心不在焉...令到個客覺得我地唔專業...唔重視佢地呢?

算啦~就算係咁都無所謂啦~

有咩事我都賴落Brian身上就可以了~

嘿嘿嘿...自保最重要~
『想食D咩丫?』同Brian落到樓下,我都係主動問問呢個心不在焉既好男人好D~

「我無所謂...」Brian仲係諗下諗下咁~

『唔...咁就尋日間茶記?』雖然我真係唔係咁鍾意食茶記...但都係慳D錢好...

「嗯嗯...好丫...」Brian完全唔在乎咁...

『嗯~』所以話...我同Brian邊可能會有野丫~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞