【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
屌又係飛揚 好多年前追過你個港男ff妄誌 呢個故啲讀者係咪仲係嗰堆

ipad肥婆
有好多年咩
好似都係兩年前咋嘛
BTW港男ff妄誌出書喇

我係學生妹hahahahaha 唔知你記唔記得我

學生妹
點解會變左做ipad肥婆

因為我係

快D變返做學生妹啦
真係好鬼死遲架...

謝校對
但呢個唔係尋晚既文黎架咩

依排好忙
今日先追返文

使唔使上大陸先
得番1個test
準備考死人
尋日佢封email淨係話part 2&3已完成,咁我個part 1點算
得番1個test
準備考死人

得返一個姐~唔死得既~
尋日佢封email淨係話part 2&3已完成,咁我個part 1點算

你個Part 1應該係一早已經完成左 等通知收件
各位早晨

真係好鬼死遲架...

謝校對

依排好忙
今日先追返文

使唔使上大陸先

應該架咋
真係好鬼死遲架...

謝校對

依排好忙
今日先追返文

使唔使上大陸先

上大陸唔叫雞真係好悶
所以我係唔會返大陸

應該架咋

希望會同步寄到啦

應該架咋

我發現我收到Part 1同Part 2&3既Email喎
你係唔係睇漏左咋

應該架咋

希望會同步寄到啦

若有疑問 可以Email Paperize查詢

應該架咋

你係唔係睇漏左咋

就係冇呀,上paperize佢都淨係話處理中

應該架咋

你係唔係睇漏左咋

你有無Email問下佢地

應該架咋

你係唔係睇漏左咋

晏啲send

應該架咋

你係唔係睇漏左咋

晏啲send

放心~佢地回覆得都幾快架

上回講到詩琳同皓傑喺禮堂後台玩得好開心~
皓傑仲差D走火~
而詩琳就俾皓傑玩腳~
玩到咁上下,詩琳仲幫皓傑含~
含唔夠一陣,詩琳仲俾皓傑口爆埋添~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 03-別人丈夫] PART 02

當我再次睜開雙眼...

迷迷糊糊之下...

我係...瞓左喺道...

係打側個身...瞓左喺張床道...

『係…發夢...』唔係...

而家唔係夢...

頭先先係夢...

夢見同皓傑...
點解會夢見返...中學時同皓傑...

我嘴角就快流出口水來...

『啜...』我吸一吸啜返就快流出黎既口水...

仲要咁真實...

仲要發左咁耐...

真實到差D分唔到邊個先係真實...

耐到好似過左一日...
我夾一夾對大髀...

仲要濕濕地...

無著底褲瞓既我仲感覺到濕到沾左落條運動短褲...

濕到咁...

點解會咁架...

點解會發埋呢D咁既夢...

點解會係...

『皓傑...』我望一望住放喺床頭部電話...
拎一拎起部電話睇一睇...

喺個Lock機畫面第一樣見到既係...

“WhatsApp 高露潔 往事只能回味 憾事最好忘記”

往事...憾事...

對你黎講...我係...往事...定係...憾事呢?
我放一放返低部電話...瞓平個人...望住熟悉既天花板...

今日…我瞓緊既呢張白色雙人大床...就只有我一個...

因為阿Ken仲係當值中...仲未返到黎...

咁都唔算得上係同床異夢丫~

一個人瞓喺張雙人床...唔算得上係同床異夢...
其實喺初初既時候...真係有D唔習慣...

唔習慣一個人瞓咁大張床...

唔習慣一個人瞓瞓下肚餓要自己煮公仔麵自己食...

唔習慣一個人瞓瞓下急急地去廁所無人陪...

唔習慣一個人瞓瞓下覺得凍想搵個人攬下...

唔習慣一個人病左夜晚無人照顧...

唔習慣一個人...唔習慣一個人...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞