【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(三)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
各位早晨

早晨 今日又要衝report,但完全冇動力

早晨丫做好心~~~~
咁好天都無動力

懶惰係同天氣無關

到天灰灰潮濕濕就唔係咁講

上回講到Brian同詩琳講左好多家庭事~
詩琳覺得好溫馨~
食完Lunch Brian話有車可以揸過去~
詩琳就梗係話好啦~
Brian架車係七人車~應該係為左家人先會買七人車~
而且Brian手車仲好定~
有比較之下,好過阿Ken多多聲~
好安全之下就黎到間女校見客喇~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

同Brian一步一步咁向住中門大開既校門方向行過去~

Brian都仲係好自然咁~

就好似一隻天真純情既小白兔,向住豺狼設下既陷阱跳過去~

小白兔...

當我地行到去詢問處之時...

「兩位~你地搵邊位呢?」一個姐姐岩岩行過問起我地~
而呢個姐姐睇起上黎都有四十幾歲咁上下...

對眼就係望到Brian實一實咁...嘴角就好似流緊口水出黎咁...

四十幾歲...正正就係狼虎之年...一見到好似Brian呢D咁正既男人...仲唔想一口就食左佢落肚咩~

之但係...我睇Brian就好似唔多察覺得到自己已經成為別人眼中既獵物~

不過我就一於好少理~反正呢個姐姐都做唔到D乜架啦~
『你好~我係賈書有限公司既李小姐~約左黃主任傾電子課本~』我非常之有禮貌又親切咁笑住回答~

「哦~你喺道等等~」個姐姐就一邊望住Brian~一邊走左去撳電話~

唔好話男人成日𥄫女,其實女人都會成日𥄫仔~

只係睇下你會光明正大咁𥄫丫?鬼鬼祟祟咁𥄫丫?猥猥瑣瑣咁𥄫丫?定係成個品評家咁𥄫姐?

『唔該晒~』我就同Brian企埋一二邊等下~
我雙腳都拍到埋一埋~夾到實一實~又企到直一直咁~

Brian都企喺我身邊~同我一齊望下望下~

可能係岩岩食完Lunch既關係,都有唔少學生由校口行緊返入黎~

一個二個著住校裙既學生妹,好似仲未發育咁既中一小妹妹又有~

大個少少正值發育期間既中五少女又有~

一個二個青春無敵~條校裙都有D短~個個都仲要著住對婆仔鞋~
嘿嘿...而家D學生妹真係...仲淫過我當年~

時代唔同喇~

而家D學生妹真係越黎越淫~

仲要細細個岩岩先開始識得濕就已經淫到出晒面~

睇黎過多兩年...我真係唔使旨意同佢地鬥~
一個二個青春無敵既學生妹行過~散發出陣陣既少女幽香~

呢種少女幽香...總係只會出現喺校園之中...

真係唔怪得...有咁多男人想入女校教書...

教唔成書…都想入黎做I.T.哥哥...

我仲隱約聽到佢地細細聲講:「喂喂...嗰邊著西裝嗰個男人好型丫~」
「好Man呀~成個王浩信咁丫~」

「仲好高添丫~俾佢攬住既話...可以瞓喺佢胸口上~」

「個身形好Sex呀~唔知係唔係黎教書既呢?」

「新阿Sir呀?好丫~咁有男人味既阿Sir我鍾意呀~嗰道仲有D凸起架~」

睇佢地一個二個望住Brian望到對腳好似軟軟地咁...仲好似就快有D淫水喺對大髀流出黎咁...
咁又好難怪既~

女仔細細個既時候就已經好鍾意D著西裝既男人~

尤其係好似我而家身邊既Brian呢種~夏天熱辣辣三十幾度都著住黑色西裝褸~白色恤衫~黑色幼領帶~黑色貼身西褲~黑色皮鞋~

仲要好似王浩信咁~仲要咁高喎~

真係引死晒D妹妹仔~
我記得我岩岩升中既時候,都有俾D阿Sir吸引到~

尤其係D黎做幾個月就走既實習阿Sir~

佢地廿歲左右勁Young咁~但因為係阿Sir既關係又覺得總有幾份成熟~

仲要著恤衫西褲喎~真係同D男同學好唔同~有吸引力好多~

再加上你知道唔使幾耐佢就要走...走左就唔再有機會上佢既堂...再喺佢既堂上見多佢幾面...

從此就喺你既生命中消失得無影無蹤...
呢種快要失去既不安感...會使你投放更多感情落佢身上...

你會無時無刻諗起佢...

你會無時無刻都想見到佢...

你會更加珍惜見到佢既時間...同佢相處既時間...同佢單獨相處既機會...

當有機會單獨相處之時...你又會忐忐忑忑咁...

心亂如麻...心事難下咁...
你總會有一份衝動...想借呢個機會...留住佢...

你會想用你既愛留住佢...用你既身體去留住佢...

留住佢個人...留住佢個心...係你身邊...

然後...就會做錯事...做出後悔既事...

呢D看似成熟又帶年輕既習慣阿Sir...十之有九都會係嗰D始亂終棄既賤男人...

同你喺學校既角落纏綿...帶你上佢張床...用粗壯既巨棒插入你未經開發既陰道...插穿你塊處女膜...奪你童貞之後...
「對唔住丫...」一句對唔住...

「我唔係想咁架...」一句唔係想咁...

「我地唔應該咁做...」一句我地唔應該咁做...

「我地就當...咩事都無發生過...」一句當咩事都無發生過...

真係可以無事發生過?

第一次…女仔既第一次...就咁俾你奪去左第一次...

你一句“當咩事都無發生過”就可以無事發生過?
一個十二歲既女仔...無任何既性經驗...俾一個成年男人既巨棒...強行插入...

嗰種痛...嗰種好似撕裂既痛...

『唔好…』

每一出...

『唔好…唔好再入...呀!』

每一入...

『嗚...唔好再插...嗚...唔好再...呀!再插入...呀...呀!嗚嗚...』

都痛到...痛到...

今晚出完

三句預告

「呀...李小姐...呀李小姐!」當我好似諗起D野之時...耳邊出現一把聲音!

『係!係!』我回個神後,娥娜多姿著住條黑色摟屌裙既黃主任已經企左喺我面前!

「你...無事呀嘛?面色唔係咁好咁喎...」黃主任打量一下我...

今日睇醫生都等左成個下晏 無時間打文
聽日一早又要去抽血
攰死人

聽日一早又要去抽血
攰死人

冇事既
女主比老師搞過

有冇人話比我聽公海發生咩事
做咩咁多人玩開ac

聽日一早又要去抽血
攰死人

冇事既

要晨咁早起身會死架
女主比老師搞過

做咩咁多人玩開ac

咩公海 咩玩開AC
求解
女主比老師搞過

做咩咁多人玩開ac

咩公海 咩玩開AC
求解

更新左 一里通明哂
女主比老師搞過

做咩咁多人玩開ac

咩公海 咩玩開AC
求解

更新左 一里通明哂

睇完個廣告之後覺得有村架純好正

https://www.youtube.com/watch?v=Lk6YRMWXDHw

好想拍拖呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞