[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
個腦真係裝屎嫁 淨係識諗節目效果 叫現任男團成日返去選秀已經不知所謂 仲要係同一個節目隔左只係一年訓練佢地都唔係咁樣扔返去同一個節目就算呀

唔好忘記個節目有劉美君呢個中立撚柒頭做評審 已經直接影響曬節目形象

花老母你都唔好忘記你自己出左instagram po 屌黑警 你再同劉美君合作係直接影響自己同mirror image :o
正式宣布!呢條係真心世界級文宣,入黎入黎入黎!!唔好浪費製作手足心血!!
https://lih.kg/1480833

D姜糖咪好識幫姜濤首歌推VIEW既 出黎啦
好羨慕今日重有心情去追星嗰啲人,聽日維園見啦大家
今日去邊同明天去維園又冇衝突嘅
MIRROR全體成員要參與ViuTV節目《全民造星II》,重新比賽多一次,Anson Lo說:「花姐(《全》監製黃慧君)表示今次好公平,我們輸了會照被淘汰,不過就沒有說要離隊,亦希望能多幾個新成員。」

係都要迫鏡粉睇造星2 賤
係都要玩班仔 尤其仲未有歌出嗰啲 無嘢做就幫你拍垃圾節目
點解係都要加幾個新成員呀? 人哋建立嘅嘢班新仔一個唔該就共享
仲唔夠多人咩 viutv好多budget呀
捧所謂男團捧成點有目共睹
姜濤又透露正籌備11月推出MIRROR的全新大碟,將會與陳卓賢(Ian)合唱,但暫未有歌名。

個別已經再錄新單曲 原來仲有合唱
你哋三個唱曬去啦 幾時單飛呀?
出道唔夠兩個月出兩首歌開演唱會
然後隻碟等一年 今年出得一首團體歌

仲有官方fans club都未出
班糖仲鬼死咁興奮係到傾姜濤又再攞冠軍會點
其實你地有冇諗過佢唔一定會贏?輸左咁點?
啲報紙介紹佢嘅時候會點寫
全民造星1冠軍及全民造星2三強止步姜濤?

mirror出左道有接job,有啲仔仔有劇拍,你仲要佢地走去為左造星2排舞練舞練歌。佢地可以專注做邊樣?

想佢地進步,點解唔直接安排啲唱歌跳舞班佢地上?
想佢地上節目,點解唔睇下viutv有咩節目主持/劇可以比佢地拍?

已經養唔掂12個仲諗住加多幾個入去

我冇嘢講
維園見啦
Exact7ly
維園見,同我塞爆個場佢啊屌
唉屌心鳩淡
佢地兩個再出新歌 仲話4首歌拍音樂電影
可憐其他仔仔冇job又冇solo
係喇,又想迫追睇mirror 拉高造星2收視!不如諗下有咩節目比佢地一齊做好過喇,成隊野除咗得套MG之外就好似隱咗形咁!
上次好似話會分小組合唱,不過出歌慢到喊就係事實,唔係今日無聊上黎八下,根本已經唔記得咗呢隊嘢!
真係搵黎搞,有d實力都未夠班
陣間比造星2班仔仔屌打就好笑do
之前監製話搵老師教造星2班人唱歌跳舞 梗係唔好嘥 叫埋mirror一齊學 搞搞吓變咗一齊比賽
套全員偶像劇又唔知幾時拍 早幾個月聽聞開始埋班 宜家又無聲氣 信任的遊戲變奏版
2020年有得睇未?
音樂節目到宜家都未有
雖然MG用咗之前建議嘅輪流做主持個概念 但點解自己有歌手都唔開音樂節目 等人捧呀? 佢哋去唔到其他台㗎
上次電競音樂節
其他band唱5、6、7首歌 mirror唱3首
(點解唔唱埋前傳 )
當隊長話最後一首歌時 真係打個突
嚟緊幾個show唔係又唱嗰3首呀 有無新嘢睇
又旅行見報嗰個返未呀?
唔洗點排練睇怕都係食老本
真fans咩都磨蝕曬啦
出道10個月
show就密密接
不停loop 3首歌
係咁課金買飛睇一樣ge野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞