[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike

其實咁樣算唔算性騷擾?
啲粉可唔可以尊重下啲仔仔?
遮名都知咁嘔心既稱呼係邊位
真慘 明明都係生日開廠拍mirror go tiger同al就有得慶祝 但edan就咩都冇 公平咩
可唔可以公平對待mirror每個仔仔 而唔係凈係寵tier 1
喺Mirror入面從來都冇公平兩隻字
Edan又與世無爭咁唔介意咪要比人捉去後巷自己唱生日歌比自己聽囉
有時覺得edan都要上心啲自己爭取多啲
佢有不公平待遇嗰陣fans仲緊張同嬲過佢
由好早已經睇好佢但係佢好似冇乜所謂咁
Edan生日唔係出咗trip 拍mg唔係廠景咩?不過edan生日就冇fans 生日會
太早生日
之後姜生開左個頭
Viu先襯機每個仔仔生日都cap水 蝕左一個
吓!生日會公司都要cap水?咁生日果個仔有冇錢分架?平時隱形果D仔仔已經冇乜job,就算有都要比公司cap完再十二個人分
蝕兩個呀 jer 先係成團第一個生日
不過我諗花老母都唔記得左個團嫁啦 造星2月尾播
唔知到時佢一個經理人要睇幾多個仔仔開生日會呢
不過佢都靠自己係mirror go既表現爭取到同家英哥拍綜藝
叻仔
佢生日果次係邵氏拍mirror go1既廠景
製作組 公司完全冇提過佢生日
一齊切個蛋糕都好啊
你地攪錯晒啦! 一套MG2就睇得出係捧緊邊個啦!
提示: 12集入面出了去做任務5次! 5次呀! 咩姜濤 AL 契仔全部閃埋一邊啦
係因為因ton真係無job姐
安排佢出多啲任務同做主持多曝光,出發點又無錯嘅
淨係睇契仔一個 得咗
反正其他仔都係fc做義工搞生日會viu再cap水
搞左啲乜?邊個生日?唔撚理啦
Tiger幾時係tier 1過?
做主持都要睇能力咖
姜仔成日on99,做主持又成日接唔到
點assign主持job佢做呀

因ton除咗本身唔夠job之外,佢都真係handle到
起碼第二節佢撳掣撳得好過AK先啦
做主持佢係很稱職的
我喜歡佢做綜藝
佢體能強,反應都算快
有人早24個鐘去排隊姜糖真係世界級追姜濤真係好撚辛苦
唉……啲人全職追星嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞