[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
唔知, 眼見幾個話公司派飛

黃牛有冇咁多飛供應呀? Stanley 都有粉去撐, AL Frankie Jeremy等等都有粉去, 係咪黃牛就唔知 ( 利申睇片見到啫, 窮L無錢去)

見佢哋粉絲咁 high , 開頭有諗過可能只係去參觀, 明明講過全女班做嘉賓。。。。而家見佢哋有份上台都好替佢哋開心

唔知係咪人多怕搶 fo 怕夾唔齊, 大合唱好似淨係聽到後面和音既聲

我諗下次有呢啲大合唱, 應該講明邊個要唱主力少少, 邊幾個附和咁唱, 而家個個讓座無人肯坐關愛座咁款
又會有某啲仔仔特別多fans去,仲舉埋牌。係咪有啲fc一早放左風話佢地會做嘉賓?
唔通本身請肥媽。。。。
中午有唔知咩師 (髮型/化妝/做型。。。不開名) 出過 ig 爆料影住紅館, 早一日某仔仔(非姜濤 Stanley Frankie Lokman Jer Jeremy Ian Alton Ak 等等不開名話今日有驚喜之類) 咪有人開始去估囉

咁糖係人多, 計粉絲比例佢哋出得多都好合理既
糖見姜濤等於蜜蜂見蜜糖, 仲講咩冷靜呀算把啦

有三場可以睇梗係話唔好買黃牛啦, 但上紅館唔係成日有機會, 花痴既野無常理可以講, 失晒常性架啦
肯定係啦
三百幾萬嘅選民 你地去左邊 點解唔出黎選
我意思大家咁遲知都重買到飛,我問極都超貴所以放棄咗
果然要有錢先可以做鏡粉
想知今次D人有冇睇到完場先走
上次出哂新聞就要叫哂fans去
今次得admin and friends 你覺得呢
點解淨係多謝一位 佢story都轉發左好多人(同潛水艇)又唔@
仲有佢之前勁到有粉絲第一次去應援佢都要@黎多謝
我見都唔少人係佢谷Send番d相出黎
不過只係多謝一個fans 有d費解
係咪得佢一個fans去?
不過就算得一個 都唔會係谷點名講

冇@因為潛水艇唔係獨愛大表哥一人
無去所以都唔敢亂估
係仔story睇到勁多人係閘
唔知佢地係無入去 係門口等?
好多個個FC ig 都有相有片
見到tiger同AK 仲有fans 大合照
超誇張
本身大家都係估估下去搏,姜濤開show前兩個鐘直接po咗個story喺紅館後樓梯,跟住又del,現場等個班鏡粉仲唔即刻狗衝去買黃牛咩,俾班大陸牛賺死啦今次
睇片班仔其實表現得幾好,但好多觀眾都無咩反應,甚至起身去廁所,又話睇琴晚呢場嘉賓好蝕有啲心酸,MIRROR要行嘅路仲好遠
呢度個個留言唔係鬧viu就係踩D仔踩fans,總之冇樣好,想出面D人點留意佢地?
如果我地唔係鏡粉 可能都會咁
係 見到個post話好彩自己嗰場唔係mirror
咁相對上之前嗰幾場既嘉賓的確係天后級人馬既
正面啲,可能之前啲人完全唔識佢地,而家起碼識呢
算啦聽講50 50 係強國人

睇片前排最近都起碼有四五部手機影鏡仔

講得出蝕既對 Sammi 又有幾尊重。。。
唔怕俾人屌,最怕冇人識呀
最緊要俾多啲街外人認識mirror
好彩尋晚班仔仔都好爭氣,表演好好
紅館場內嚴禁錄影係一個笑話
咁睇sammi, 會帶埋鏡仔燈牌睇咁得意呀。
唔知一個tg group 有鏡粉講買黃牛啦。
其實手機係咪豁免? (真心問)

姜濤演唱會話有人收大機, 但咁多人用手機影又無人阻止?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞