[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike

點啊班姜糖爭人地fc啲飛?之前唔係屌人屌得好勁架咩 就咁睇落去好多潛水艇都好中意193喎
有糖即入193 club tg,再即留名都夠膽死
不過ching你冇cap,可能係ching你喺連登宣傳,嗰啲糖先衝入去都未定
嘩,ching提一提,去埋肥仔group睇,都係糖留名買飛喎!
大家專業啲好冇?
成堆icon都唔轉,擺明話你知”我就係糖”

之前叫神徒唔好搶飛睇姜仔solo con(講緊係公售)
但自己搶其他仔內部飛!高質
Viu Facebook都仲可以有人屌緊唔播mg 既
人地話會舉error牌
屌都算 果d臭閪港嬸可以再抺黑埋人地既行為先夠低質
支持永久停播,反正愈拍愈悶
外人以為成個Mirror就快得返2、3個成員
唔俾架潛水艇載埋193咩
肥仔group大部分都係新入group即刻留飛既姜糖
名又唔轉icon又唔轉
光復香港 時代革命

光復香港 時代革命
見到成班糖係肥仔group嗰度扮肥仔fans真係想笑 可唔可以唔好咁核突呀
真心想睇error,但要同成班鏡粉搶飛
唔知到時啲fans冇鏡仔嗰陣會唔會又熄燈呢
糖一向都係雙重標準
都唔係第一日既事
不嬲都係咁架啦
覺得人地FC少人會多d機會買到飛就死喜的人地度抽
到時又係舉返自己仔仔個牌
成班低質粉真係討鳩厭
好心啦!為咗搶飛可以肉酸到咁,仲要有姜濤群組admin

正一人無恥便無敵

唔知姜濤知道會點諗?佢最怕走粉
邊個群組先?唔同架wo
吓尋日都係地球吹奏皮皮啦 姜糖有咩做唔出啊屌用個肉酸sticker洗版好撚煩啊
火星地球admin都on list啦
不過地球admin化咗名
你search吓就會見到

其實又唔怪得佢,又真係193粉!計tg gp參與度,分分鐘佢分到飛㗎!

點都唔係無恥到一入gp就留名嗰啲囉!
我buy你
如果你分到193 fc飛,記得要應援193同error就得啦
尋晚多msg到以為姜濤上水
行得正企得正做咩走去化名咁到時咪冇人派牌幫姜濤應援?
迫姜濤開live 講到係同佢玩咁 真係冇腦
個名唔係193賜名咩咁193個邊用番193賜名都正路啊

你入埋fb post睇仲眼火爆
都痴撚線 話偶像唔應該有政治立場

https://www.facebook.com/1555649141357168/posts/2276531122602296?s=754754957&v=e&sfns=mo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞