[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
少年你太年輕了
係同一單呀
晏晝俾人撞到喺灣仔一間餐廳食飯
跟住俾另外一個人撞到佢地一齊坐電車
夜晚再俾記者喺銅鑼灣影到
之前有鏡粉(唔知邊個既粉)送機
話見到

爲咗條女,真係講咗好多大話呃人,可能呃埋花姐同自己阿媽
最頂唔順係佢宜家表演退步咗咁多,唔識珍惜舞台同fans對佢嘅支持
好似係
我淨係聽過咁多
Ching有無知多d
好中呀清
走粉都唔代表要GChi其他囝喔
啱呀絲打
有好多粉仲覺得我哋嬲係因為佢拍拖
但其實唔係而係佢一直以嚟究竟呃咗我哋幾耐幾多
由初頭開始俾人影到到中間做訪問有好多傳媒都問佢同女仔嗰件事,佢都好誠懇咁話真係普通朋友嚟我哋冇一齊,又話咩唔敢再同異性接觸咁多因為驚佢哋俾人話要保護佢哋,但而家呢?
喺香港可能唔出街但就偷偷哋一齊去咗旅行
原來呢段時間都一直偷偷聯絡緊
仲要同呢個女仔嘅事唔止呢一單
有冇諗過作為你嘅粉絲知道真相同俾你呃嘅時候會幾咁難受同嬲
早就知道呢啲事嘅粉絲已經唔出聲保護你哋但你哋兩個就不斷係咁自爆,想試水溫
乜嘢做偶像就要俾人有幻想、唔想拍拖住、想專注喺事業全部都係假
仲要係越嚟越唔覺得你有作為一個偶像歌手應有嘅專業態度
態度散漫之餘團體表演嘅時候又hea唱hea跳,自己首solo歌啲歌詞又唱唔啱
當你啲粉絲因為想見你一面而慳錢唔食飯唔瞓覺排通宵不停俾錢佢支持你嘅時候但你就成日諗住女朋友
究竟事業第一定拍拖第一?
打咁長打咁多係因為真係好真心支持同鍾意你,但而家呢啲嘢真係令我又失望又嬲又心up
雖然唔知姜有冇mon post
但如果有嘅話希望你好好珍惜你而家嘅粉絲
真係唔係個個都可以做到排通宵唔瞓覺嚟等你
講得好啊ching
連自己首歌都次次唱錯歌詞 又跳翻以前啲啪手指舞 真係好過份
啲時間係咪用曬黎陪女?大佬啊 你自己首歌黎
比人拆穿仲要話巧合 當我地on9咁
不過我地又真係on9 排咁耐課咁多金 原來係比錢佢去旅行去租屋比條女
如果佢做好自己本份我理得佢結婚
而家佢比我感覺就係好似掛住拍拖乜都做唔好
一年過去了,到底呢12個人有幾多人真係keep到造星嘅態度呢?好似有job嘅懶散,無job嘅都沉哂底
好掛住造星嘅每一個 入左mirror之後 大部分都好似冇左個圑火
真係鄧無job嘅仔可憐

我哋吹咗啲咩不如你講吓啦
根本我哋知嘅嘢大部分都係出自你把口或者你ig度睇返嚟
一係你自己解釋吓我哋點樣扭曲咗你嘅意思囉
你自己都忍唔住成日咁高調 都係想所有糖知道你嘅存在啫
人地想扮下驚比人知就由得人啦
巧合而已~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞