[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
真係叫番姜濤落去同造星2比賽
唔係話全隊都要比賽咩?
不過咁得閒去旅行仲見報嗰個,係唔係造星2已被foul
唔駛留港排造星2比賽?
唔係Boris姜濤IG點會又升返D Followers??? 之後Add姜B都係Boris d followers/fans嚟㗎!人哋Boris fans多過姜濤多多聲,閒閒哋一張相都過兩至三萬like, 姜濤托人雄福就真,唔係都唔洗即刻repost!
波仔 ig followers: 13.3 ten-thousand
姜濤 ig followers: 5.5 ten-thousand

嗰個咩姜濤可唔可以離boris遠少少唔好借佢上位

波仔唔拍姜濤,你班糖可以睇得咁開心?
姜仔要托YouTuber鴻福
屌笑撚死
你唔妥佢唔代表人地借姜濤上位嘅
唔好咁失禮啦好冇
點花法?
真心問
今晚個場mirror超多fans
好感動
唔好再講邊個痴邊個得唔得呀! 多少 follower 唔代表咩, 是能旦一個無線二打六都勁多啦! So what 呢又

而家咩時期呀? 娛樂圈已經謝咗半皮仲要去爭取更多 haters ? 姜濤多人憎咗都唔代表 Mirror 其他成員可以跑出, 團結少少啦好唔好
波仔姜濤呢單野最終證明一件事
花老母搵mirror 參加造星2真係好撚笨柒
唔撚洗指意YouTuber會留係viutv 幫手
仲要一野打沉mirror 幫佢地瘋狂加haters

[red]花老母好野[/green]
諗起大陸禁止男星帶耳環 ,帶耳環既自由都保唔住
咁我都係講事實姐,我都追開睇姜濤,我又唔識Boris,冇睇過佢啲嘢~ 不過見上面咁樣講對人哋又好似唔係好公平!因為我覺得人哋唔需要借姜生上位,佢都只係post左個幕後花絮!再講大家都唔知佢哋私底下係咪friend左,所以我覺得唔應該咁講人啫!
viutv真係好識搵錢 套音樂電影又出boxset賺錢
lm等睇通宵排隊買boxset
viu係執意只係想單飛契仔同姜b,同埋搵快錢賺到盡,其他成員食屎啦,理得佢地死,之前花姐gp有人係咁嘈零宣傳BMG都唔回應,BMG咁吸粉都完全唔理當垃圾,唔洗旨意其他小組有得宣傳,MIRROR用完即棄,等收皮,花姐好野
Ian & KT 又有單曲出

係唔係直接出黎單飛?
其實佢地果17個訪問大部份都有提佢地係單飛
戈個微電影,同姜濤音樂會一樣又係三場又出boxset戈d cap水野,坐等真愛粉睇足三場
花姐淨係掛住捧姜濤同契仔ian,無心搞男團,浪費其他仔既青春,明明BMG首歌咁正又唔派台宣傳,AL好可惜,演唱會佢live唱跳仲穩過姜濤,都無喘氣,睇怕後邊其他小組歌都無得宣傳

信任的遊戲拖左成年都未拍,MIRROR專輯又唔見影,次次出show都淨係唱個兩三首歌,鏡粉都聽到悶,垃圾viutv
初初見BMG個mv咁dum本(比較下)仲諗住一定會plug
不過穩但又唔等於好聽
Ian同姜濤兩首新歌都好聽
各有各style
但身為主唱之一嘅jer點解仲可以冇屬於自己嘅solo歌
明明阿jer都有好多人欣賞
viu可唔可以唔好埋沒咗佢嘅才華
Jer我等你呀
我都好欣賞阿jer

佢唱得好過契仔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞