[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
下星期最後一集
14集edan出得5集
佢有job又要考試 自己錄唔到姐
反而應該唔只講佢啦 半班仔出得一次任務 邊個係撚咁出任務 係撚咁玩2份1 大家都有眼睇
今集為例 呀Jer終於有得玩2份1但鏡頭少撚到
Mirror係造星2已經有人比人foul左
大家估下係邊個
之前好似有講過話因為佢驚造星2會令人忘記mirror所以先咁做
有好有壞既 做得好就可以令更多人鐘意佢地
希望佢地生生性性
不過講到尾都係mirror實力唔夠
如果12個都係堅勁堅有才華堅有實力既
我地啲鏡粉洗乜擔心
又話比training 佢地 唔撚知train左咩出黎 train完又冇歌唱冇job接 食屎啦花老母扮咩心疼
派佢地落場玩根本就係on9
輸贏都會有人屌
對星2都唔公平

佢又做經理人又做星2監製都唔make sense啦
呢個話題真係講到口臭
個日出場嘅造星2仔仔已經係40強?
40強有30個係造星2仔仔
另外10個係mirror
10個mirror 咁ak係咪foul咗?唔出活動以為拍劇添
係foul左2個但唔知係邊2個
ak果日唔去就應該係拍劇
其實幫佢租樓嘅消息來源邊度嚟?
點解好似假設咗係事實?
我估係 alton/tiger/frankie 架啦
21/9 ak本來拍劇,但又突然唔洗拍,變咗放假?
連記招都唔洗去,睇嚟佢俾人foul咗啦!
拍劇咁忙,仲點度期排同拍造星2吖!

21/9 story:
但係報導話AK只係因為拍劇先出席唔到記招,好似唔係FOUL左
淨睇樣,AK靚仔過大部份星2既仔仔喎 都係睇番MIRROR算, MIRROR靚仔好多
我意思係佢自爆咗當日原來唔洗拍劇,突如其來「一天假期」

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞