[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
冇一齊何來派帽?
呢set 帽,鞋,衫 佢ig都有出現過
條女真係溝仔高手 之前17直播成日flirt人
又講到自己幾dry
同問 呢條女個波好似大D喎!
好耐無見喎姜仔admin
啲相姜仔send俾你嚟滅火?
不過都睇唔到條女咩樣
ching你咁多獨家料,仲有無多啲花生食下
如果條女有仔,仲特登search姜濤IG出嚟like,咩玩法?
係ching話佢又同條女去旅行又租屋比人架
我信晒架
之前一直覺得佢係姜仔admin
而家覺得佢可能直情係viu mon post+滅火專員
我都想講,其實條女好紅咩?咁都有人跟住去偷拍?
仲要偏偏係呢幾日俾人發現姜濤同條女有嘢先出現救火

我係Sound Bear呀
同意,覺得佢做訪問好唔認真,好hea, Ian 拍埋去大方好多,有啲比下去⋯⋯利申:唔係Ian 粉絲
你咁近偷拍,勁過蘋果
ching你咁近,兜口兜面影人都得,話你唔係重要人物都無人信
其實我有原片,係我朋友親眼撞到!
但我唔識放條片出黎
而家有d糖私下都知道哂同睇到片
你地唔信就算
只可以話真係咁巧合!
希望條女收皮唔好再耍手段,姜濤快d清醒
Ching 咁近 不如同佢地自拍啦 實有人信你唔係出黎滅火 viu員工定admin大大?
求原片
D相唔係韓紅影,佢只係幫手share出黎
影個個係我地相熟既糖,佢好辛苦偷影番黎
理撚得佢係邊個
只知有人想屈鳩姜濤同條女拍拖
心照啦ching
呢到day one已經屈我係姜admin架啦
我話我係sound bear又唔信
求片 plsss

我淨係知有人鬧條女同姜濤拍拖
條女冇否認不突止
仲叫人用真身 咁就可以同姜濤講話呢個人質素如何喎
應該唔係viu員工,記得佢之前成日踩其他仔,仲開咗個MIRROR黑材料page?
唔好錯重點明明好多人鬧鳩咗姜濤兩日話佢講大話呃哂全世界又話租屋又話旅行

利伸:認同姜濤退步咗,光芒少咗
咩黑材料page? Ching我都唔記得喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞