[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
集兩次資再用n手貨
你咁講起
本身都唔會特登話佢 但其實我都覺
以前覺得佢算係最穩嗰個 唱歌唔洗擔心佢
不過最近好似成日無聲又唔夠氣咁
跳華麗舞台同ASAP 有人話佢動作好得意
睇相或個人片可能係嘅 但睇到佢附近嘅隊友唔係咁跳 跳得好有勁度 就覺得唔係呀嘛 俾力啦
仲有以前佢唱好好加速繼續遠征 攤開手表情好肉緊好有火 但好似好耐無喇
係 可能唱來唱去都係嗰兩首歌 跳都跳到厭
但出得嚟表演就應該投入落去 俾足百分百

仲有活動進行中就專心d 主持講嘢又唔留心聽 要人重複問真係好樣衰 人哋睇係覺得唔尊重 唔係可愛呀
影大合照又周圍望 要人提醒

唔敢講佢嘅表現係咪同拍拖有關 但佢真係要注意吓專注力問題
咁佢今次咁嬲都正常既
佢一直都唔中意人講佢私生活,之前17直播 有人問佢住邊個d等等個人資訊,都鬧人要比私隱佢
今次仲要比人斷正原來有仔養,都唔知係咪偷食緊,其他兵見到都縮啦
今鋪真係搵唔到食啦以後
無乜job嘅連story都無幾個 隱咗形 真係慘
就係喺度練造星2
劇幾時拍呀 歌幾時出呀 訪問又無
人哋開電視都有音樂節目 其他歌手可以上曬三個台 你哋班仔連自己台都唔多見
鬧人揭佢私穩,自己又公開人地啲dm?訪問片就嗲聲嗲氣,ig story開口就仆街,埋口就落地獄一句講哂呢條女都係興風作浪、炒作是非嗰類人
而墨的個人誠信也好奇怪,
由今年1月IG的followers只有600幾人,到現在9月有9000幾人,一睇IG,佢的粉都是買的,
哪些accounts只有0或1個post, 但follow了幾千人,一睇就知是假account, 無得呃,而製造多followers的現象是為了什麼?就是營造成受歡迎的KOL, 等人找她賣廣告,為了私利,買假粉呃like, 這種人還信得過?
一直唔出聲扮同姜濤仲有曖昧
家陣畀人影到正印/觀音兵
點會唔嬲
得到當事人同意再影同偷影係兩回事
公眾人物都有私人空間架
但認同佢爆粗係過份左既
等緊片,扮有男友,就係想幫自已拆彈,佢得罪viu 隨時乜job 都無。加上姜濤呢期hea做俾人插, 點都要幫。 一個人態度由叫人「繼續吹」到叫人睇少啲網絡小說 關心屋企人,由硬變軟,加上突然拖仔,著件係人都認到嘅衫係MTR 俾人影,件事咁有層次,我有保留啫。

日本單嘢,一個想上位嘅女仔,知道大家係同一地方,邊會唔搵佢? 順帶一提,姜濤係無5月4,5日嘅相,但個女仔係5月4日到大阪…
姜濤見到呢個post 唔洗post 呢兩日相喇, 其實大家心知佢有無拖女唔係主因,做嘢 Hea , 無乜突破先係問題。上星期mirror go 做主持發緊夢,乜準備都無,差到一個點,可愛唔可以掩蓋所有事。

姜濤蠢啫,但佢對拍拖私隱呢家嘢好小心,如果唔係女高調就唔會出事。
點會唔嬲 斷咗佢米路 d仔無曬幻想啦
仲點樣喺直播嗰陣嗲聲嗲氣叫人送禮物畀佢呀
分分鐘連姜濤呢隻兵都冇埋
無得做緋聞女友 冇埋人氣 大鑊喇
D job一面倒俾哂同一班人
另外個D就得閒到暈
2到播喇 無job個d應該更加無job
根本一開始就為左棒個幾個親生仔先開mirror
佢又大安旨意覺得無問題先好笑
fc係咪之前玩回收個活動玩上腦 回收手牌換錢?
唔知有冇人問過係咪新,但係正常都要sense到有人會mind啦,而家先黎講番樹熊係舊 中文名就撈亂? 做野咁hea ge咩?唔係等人發現講左出黎你地先話撈亂搏大霧
以為換左admin會好,點知一樣,吖!係喎,最衰嗰個冇換到,唔怪得冇變好到

條女身有屎 ? 點解有啲vlog隱藏左,cap到呢張,你地覺得隻肥手似唔似姜濤?

可能都係巧合啫,咁啱同一日都係大阪,咁啱個男仔又係肥手
睇黎想清貨掠返幾十蚊喎
Jenny係咪要走佬啦
買fc 啲野真係cheap過雞
姜濤,你post 咁多限時其實真係做多左,完全唔似你平時既作風,相信到左呢刻fans心中有數究竟你有無講大話!
希望你之後要比心機做好每一個表演,訪問,每次出show 前背熟歌詞,唔可以再傻下傻下hea過就算,機會無左就無嫁啦,耍珍惜而家所擁有既一齊
你估新個個好好啊?
more!!!
用華麗借口掩飾自己做錯野,我唔買又點知你地咁樣昆人呀?好笑喎,我買嗰時要預左係買舊野?咁本末倒置ge咩?
不過仲有成班人同佢地奶鞋底,成班盲到呢
真係若要人不知唔好太姜B
More點樣掩飾
你小心俾人秋後算帳啊
Ching 上面有講啊,新舊撈亂左嘛
唉,受害人又點止我一個咁少,一係敢怒不敢言,一係盲撐Fc。
萬能ge adminss我有疑問啊,你地交收前唔係check過拎咩牌出黎ge咩?識得係我地面前拆燈牌但冇senses要篩選新訂ge太陽牌?不過北韓做野幾時輪到我地過問同插手啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞