[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
我信姜濤架,佢話無又有証據喎

如果係瞹眛但無一齊,咁否認又算唔算係呃哂全世界?我見到姜濤為咗嗰條女搞到一身蟻,都好失望但大家好似當咗佢地出街=拍拖咁?咁佢地係咪真係有租屋、有同遊日本先?呢啲最無得拗嘅嘢反而得個估字,但大家已經一口咬定佢講大話
偽娘 ⋯完
Flirt下都要認,咁認到幾時姜濤都好慘
算鳩數啦
day 1開始已經講大話 (聲稱冇follow過對方)
尋晚係咁post證據已經做多咗啦
如果真係冇拍拖咪直接一句講冇拍拖咪得囉

姜生你有冇拍拖有冇同人玩曖昧真係唔到我地理,亦都無權理
但係唔該你做好啲表演,認真看待每一個job,咁先對得住錫到你燶嘅姜糖。

利申:非糖但有俾錢入場睇演唱會,而家諗返起佢做得咁撚hea真係想叫回水
有啲仲講到要發毒誓啊po手機相添不過無論係flirt定拍拖,總之呢條女真係直接令我扣姜濤分,紅顏禍水
戈個係偶像呀唔係你班糖既男朋友囉
何況就算男女朋友都唔應該咁做
我哋從頭到尾都係講緊佢做乜要講大話
講大話已經牽涉到佢為人誠信有問題
就算要隱瞞都唔係咁樣呃粉絲
粉絲咁支持你去捧你但你因為個女仔咁樣呃我哋
真係當我哋傻?
依家係想佢證明自己由一開始到而家冇講過半句假話呃我哋
啱,所以今次證明一定係曖昧唔係巧合!但佢係咪真係明明拍拖又呃哂全世界呢?我有啲保留......不過都唔係重點喇,今次我失望唔係因為佢證明唔到啲咩,而係佢今次擺明因為條女先搞到自己變得咁不可信
全部都係巧合咋
第一次真係撞到 咁啱角度問題所以先企到咁近
巧合大家都係呢段時間喺大阪
巧合大家都喺兩日內po差唔多嘅ig post同story
我信呀姜濤全部都解釋過啦 全部都係巧合
姜濤解釋我就信㗎啦
#為你寫的
#太孤單,當我的女朋友
# I just want to tell someone,I love you
#做自己
睇下到時出國語版歌佢又會點講
為邊個寫的
可能呢件事之後,會改左詞
點解唔用私人ig傳情啫?
有人send俾我我話人哋叫你班友睇少啲網絡偵探故仔呀!話自己躺着也中槍喎!!

Anyway我只知“大話我(們)巳遇見“
之前見過姜濤有彈過ig既通知
前面係冇keung_show:
所以應該得一個ig 冇私人ig
個女仔係咪得一個ig就唔知喇

不過我諗經過依件事 佢會開個private都唔奇
但我見過佢有張cap圖 ig右下角係有icon 即係應該有開住另一個acc喎
咁可能係再之前既事
完全係心聲呀清
我都係佢fans但希望佢有咩事都好可以大大方方咁面對問題而唔係一味講大話逃避
好真係掛住當初嗰個好努力追夢嘅姜濤
仲要扮可愛咁講野 屌究竟睇佢直播啲人同姜仔係咩taste
屌 條片同平時ig啲相爭咁遠 好L恐怖
樣衰唔緊要
人品差 有意無意喺自己story放閃
vlog又有姜濤
擺明借人上位 仲要串串貢 挑戰啲知情嘅糖
正仆街
難為姜濤為咗你 講曬大話 正戇鳩仔
佢嗰啲咁嘅解釋
po d 根本就唔係證據既story
點信佢呀大佬
不過佢tg一上水 啲人即刻忘記曬喇

仲會嬲嘅糖 係因為之前付出咗錢 時間 心血
到頭來原來俾人呃鳩咗
咁易脫到就好啦
早脫早享受

其實拍拖真係唔緊要
但又要放閃又要傳情又要講大話去保護佢
真係好失望
仲要條女咩質素 會串返糖
其實姜濤工作上hea, 再繼續咁樣大話落去,真係會好快做退休人仕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞