[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
邊有咁好心
一直都會係姜(搖錢樹)&契仔
諗太多
咁有plan就唔係viu啦
都係相展?
阿JER加油
如果有plan都值得苦等
用番今年捧Ian姜濤嘅力 嚟捧下其他人啦
但真係唔知有無可能
Jer
推邊個都支持, 但而家無神曲呀

無神曲就算幾靚既聲都無用
其實mirror係計上年新人定係今年 年尾頒獎禮除左新城豬肉獎 其他都唔知有冇得去
其實如果今年成績好,姜腎拎好多新人獎,下年肯定會再推咖啦
都唔明點解一個二個覺得,下年繼續會淨係捧姜腎,知唔知香港男歌手競爭幾大?
係唔知造星2會唔會有人彈出
搞到公司轉捧佢唧
Mirror計上年新人
今年無得爭
反而Error當今年
其實來緊牙柳生日
不如fc籌旗幫佢搞賣飛mini concert
向公司証明牙柳有market可以幫公司賺錢
Jer開應該好多人想支持佢
牙柳又識自彈自唱
其實平平地,有場有音響就搞得
可以叫fc諗諗佢
反正搞生日會都預咗要使錢咖啦
啲fans都係想聽佢唱歌嘅
你個名
兩者應該無關係
皇座只得一位
如果全部鏡仔foul哂咪一個成員都冇
其實姜濤係咪已經走緊粉,班糖唔想再課金養埋條機心女?今日Lee個活動,消費前十名,神徒仲多過糖
聯署要求德國政府與中華民國(台灣)建立全面的外交關係

「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国
我會買飛支持!希望jer 快d有個人單曲,jer值得擁有
個世界好現實嘅,大家都已經醒,不能再繼續麻木地課金貼$俾佢條女

今日成大班糖走哂去睇Ian, 一齊唱另一個諾貝爾,全程咪又係大叫佢好靚仔。鬼叫契仔人地專注事業,又好似冇拍拖,又甚少講女,形象好過姜仔,DJ 都好似幾like 佢。分分鐘姜仔好似隻兔仔咁,掛住粒墨,俾人追過

姜仔成日話邊個係佢女朋友都死,但其實佢自己知唔知有幾多糖係憎粒墨,唔係佢有女朋友就一定會憎

好質疑花姐點解會話佢要過目先, 但可過到大粒墨,花姐眼光咁好,點會咁?
https://www.cosmopolitan.com.hk/entertainment/hong-kong-local-idols-Keung-To-and-Ian
▲姜B︰「我沒拍過拖,現在也要避免拍拖。怕影響對方呀,雖說粉絲也鼓勵我找個女朋友,但真的有的話,不知她們還會否這樣冷靜。」
好奇一問,要買幾多錢先可以入前十名?
但係姜糖呢幾次event都勁多人喎! 其實好奇真心想問點解佢哋平日都可以咁多人唔使返工返學去追嘅咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞