[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
可能唔敢挑剔啲fans
組合同樂隊一齊爭獎好難爭
新人獎都攞唔到就唔知幾時先開到齋
睇吓新城會唔會分個咩跳舞歌曲獎
咁都俾佢搵到位入明抽水
條友之前生日會,50個人,仲要好多都係糖去
因為你個名囉
其實係咪排喺商場外 即係瞓街
Btw, 唔係4點咩 又要班粉等多半個鐘呀
咪全力爭取緊糖糖應援囉
成日又“哥”又“弟” 好核突
姜濤一定沉默好,自己越拆越衰。都係viu tv 編劇組勁,條女一出張相,即刻成件事撲熄咗,fans 信到十足,星期五出事,星期日已被人影到同另一條仔,fans 仲勁過狗仔隊,邊個fans 呀?

睇黎經理人都好很幫姜濤撲火, 但不如叫佢分手la, 呃fans 呃唔到幾多次,天網恢恢
聽親佢唱live都打冷震
Viutv好多節目都”真人show”
“出外境” ,有睇對不起標籤你,
就知佢地成日扮路人去試探人
節目,好多野都set好,內定,
睇觀眾心水清唔清姐
係我心多定係有機心呢?究竟呢個桃係咪即係呢個濤呢?點解成日係啲最敏感嘅時候玩暗語?

傻的嗎
諗下如果得佢叫唔好早排 到時自己D fans 真係冇早排 就會比曬D位企 一個佢既燈牌手幅都影唔到D仔有冇咁豬

事實就係班仔鼓唔鼓勵早排根本唔關事 係D fans 自己要同鬥早

肯撚定姜濤出到聲叫佢地唔好早排累街坊 班呀嬸都會係熱衷於訓街
心機婊好撚成功咁令到mirror post係咁出現佢D story 搏曬眼球
唔好唔記得神徒 ok?
星座撚有咩資格出嚟抽水
呢個時候仲喺度寫埋呢啲敏感字眼,仲唔係博出位
就算係咪真係姜濤條女,呢啲人都真係有機心喔

d 糖日日話信姜濤,其實信什麼?佢今次從沒有否認過拍拖,亦無否認過同女去日本和租樓。

什麼都是大粒墨講,為什麼要信粒墨

條低質女就唔好以為自己真係紅L咗,做咗傻b條女,比著其他人可能會紅,但因為佢個樣確係太唔掂樣太衰,MK 低能妹又格衰,除咗毒L,點會有人搵佢做佢所謂嘅model/ actress, 更加唔好話喺呢一行立足,無job, 真心要搵人包養
認同這個女仔不可信,上星期我係呢度第一個提出質疑果幾張相的真假,點會又咁巧合俾人影到佢同另一個新仔行地鐵站的麵包店? 然後又在IG story叫人落地地獄,叫人唔好偷拍佢,其實邊有人會在街留意到佢? ?影佢??都像自編自導自演,做一場戲,而且連登會員send出相片,但另一個會員又話認識個「偷拍」既人,仲有片,咁到底相片既來源係邊個先?成件事好鬼假,如果個女仔又想出位,想有人找佢賣廣告搵錢,真係咩都做得出......
最慘是姜生配合佢.....
乜L嘢墨其實本身真係無人識
佢幫唔幫自己招黑都唔關我事
重點係佢借完姜上位、鬧埋人啲fans
仲要繼續出嚟抽水,人哋都沉默啦
佢好似仲未玩夠咁
驚件事淡咗就無人關注你啊?
網紅L咪話自己係姜濤邊個邊個喇
你做得姜濤朋友嘅
會唔會咁樣玩鳩佢先?
出少句聲姜濤都多謝你喇
戀愛要在生日前好似鬼怪咁
節奏怪怪地
屌真係好似鬼怪 邊個做編劇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞