[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
Jer 值得一首 solo 歌
我都覺得阿Jer 唱歌好聽(應該係Mirror 最好聽)
我見大家成日都話支持佢
但是老實出活動佢人氣又好似爭少少咁
阿Jer係值得人支持但好多人唔會主力追佢
所以搞到出活動咁
Jer唱歌好聽過契仔咁多都冇solo
講真真係好想支持阿jer有自己solo
聲既辯識度好夠 但個人仲差少少
上次mikiki唔記得嘉賓有佢
果陣遲到 個位又遮住哂
搞到我以為除左mirror仲搵左個唱歌好聽既歌手坐陣
直到落電梯果下見到係阿jer 覺得有啲抱歉

點解又係Stanley
人地幾多fans
Story d信一大疊
以為mirror得六個人
講真活動嗰啲都係假人氣姐
大把一線歌手出活動都冇鏡粉咁誇張,但係如果人哋真係出歌開演唱會就一定賣得晒.
我相信如果jer出solo,其他人都會買, 但Ian 就淨係得佢啲fans會買

Bmg就算啦,講真啲人嘈嚟嘈去都係講嗰幾句,其實一切都係商業考量,我係花姐見到你班神徒咁撚煩都唔理你地啦
邊個出都係得fans買架啦,姜濤啲野咪又係得糖買,如果按商業角度考量,咁更加應該推下BMG啦,姜糖神徒課金不嬲都數一數二多

根本宜家成件事係鬧緊viutv偏心撚到死,除咗姜濤同契仔,其他仔就算表現得再好,都唔肯俾資源同機會人哋發展,好似AL同阿Jer咁樣被埋沒,仲有後邊其他小組歌係咪都無得宣傳無得見報俾人認識先
我又唔認同是假人氣,唔通見到平時多牌嘅 IAN 會比 Jer 冇人氣?

其實我真的想知阿Jer d fans 去咗邊
係啊我都覺得佢好撚偏心,但係你哋應該要做嘅事係去轟炸金生魯生/Viu Facebook/IG
瘋狂喺依家香港咁嘅時候喺嗰個group講呢啲嘢撚有人睇,而且佢最鍾意就係已讀不回

嗰個group咪又係自己人圍爐

次次有啲咩要講成堆假account就衝曬出嚟,同一個論點講完又講
又或者你哋有喺第二啲channel chur佢哋啦,咁我就唔知了
Sor 之前講到1999

我唔係話ian比jer冇人氣,我意思mirror出活動好似好多fans咁,但最後其實嚟嚟去去都係個班人
而喺個班人裏面,如果ian出歌就應該得Ian fans會買,但jer的話好多其他鏡粉都會買
成日話要jer出solo 出左使唔使宣傳定純粹出歌 唔宣傳又會俾人屌 但要公司駛錢做宣傳價值在係邊 連出活動都唔夠粉絲
老實講 就算下一個出solo 要賺錢都會寧願選擇教主orAK囉
仲有如果jer想要增加粉絲 整整個外型先啦
成日話要jer出solo 出左使唔使宣傳定純粹出歌 唔宣傳又會俾人屌 但要公司駛錢做宣傳價值在係邊 連出活動都唔夠粉絲
老實講 就算下一個出solo 要賺錢都會選擇教主orAK囉
仲有 如果jer想要增加粉絲 整整個外型先啦
但其實鏡粉而家連自己本命都可能支持唔住,又點有錢支持其他

D要俾錢活動多到...

仲有個個月都有成員生日會咁

其實鏡粉仲可以捱幾耐?
捱唔到好耐真心
個個活動都要錢
今個月微電影首映會、17, 18/9 Lazy Dayz演唱會
唔係買最貴呢個月都已經洗多過1500你話係咪癡線
開頭都可能會買最貴去睇仔仔但到而家真係愈嚟愈淡買最平甚至唔去就算
外型的確 AK 都好型 我係男都咁話 不過似乎唔係好捧佢
IAN and Stanley 分到資源係最多,睇下MIRROR IG 獨立Po 就可以肯定

利申:12個我也ok,不過不喜歡不公平
脱粉保平安
係就好呀
只怕人哋係持外卡參賽 直接晉級唔知幾多強咋
不過15分鐘熱度plus唔理mirror呢
近兩次都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞