[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
好假 平時一定唔會做呢d
係咪真係炒車無人知。。。。。但同意講到似層層好似瞓係床底咁又吹得有點 over

我自己主要頂唔順佢出鏡態度, 但如果你話自己呢排成日出去發夢所以經常不在狀態我唔會怪你, 仲會200% 支持你
留名食花生睇仆街fc
唔會係出去發夢架啦。其實佢地出咗道被人感覺團火真係熄熄地,無辦法,唱成點次次都有班死忠支持,仲要次次都係唱嗰幾首歌,變咗安於現狀我個人就唔係好講得出佢地近期表演同幾個月前有咩分別,好似都係停滯不前
不可咁快下定論是否炒車,如果姜同墨兩個有心要隱瞞拍拖,見勢情唔可明目張膽公開,佢哋可以搵個男仔做咖哩啡,扮是墨的新仔,扮咁啱被人偷拍到,然後墨在IG扮嬲被人偷拍,叫人唔好理她的私生活,其實都是一場大龍鳳,做埸戲想保住姜生清白,去到這地步,如果有心要欺騙公眾,有咩做唔出?而且就算墨現在有新仔,不代表幾個月前姜與她無拍過拖、無去過旅行,都可以是照欺騙糖,只想提出理性分析,對事情抱觀望態度~
咁講到咁陰謀論又好似太誇張
雖然唔排除曾經有一齊,但唔公開得都在所難免...
事實佢公開又死 唔公開都死
加上之前一直有留意條女ig, 成日post d 野都講到好似比人飛/失戀咁
最近又post過話無左一段友誼
可能姜濤一早已經回頭是岸

有冇人買咗呢set嘢?
頂佢個肺佢俾啲用過嘅我,一拎出黎睇背面花曬。即係咁當初我有份集資俾錢你整牌,依家你要再收返我錢我先可以擁有返?
係咪傻咗,想知仲有冇受害者
就是有不同可能,所以先說姜仲未洗脫嫌疑,
墨被人影到佢拖住另一個男仔,又真係咁巧合?
而且有一張相係拍攝者企到好近,在地鐵站麵包店鏡頭對準面咁影,如果真的咁近會唔知有人拿手機拍佢?有些奇怪喔!想大家唔好咁易信人。
我認識拍片者,我只可以話 佢真係好大膽冒死咁去拍
但拍完你地又唔信可以點
係今日拍攝的照片?還是之前拍了,今天才post?
只想弄清事實
係我唔識中文定佢有語癌?
佢好似無講過係買用過既牌俾人
我咪講左post唔到片
連登淨係比我post相
你比時間我睇下點搞

同埋 有相其實都好清楚見到
我同意你,就是重視真正既姜濤,先唔想盲撐佢,唔想佢為左一個不知所謂既女人,而不斷講大話,而如果糖唔覺得誠信是一回事,選擇佢講咩都信,這樣是縱容了姜走向歪路,當然支持他既人都唔想佢變成大話精,所以先重視真相,有沒有同墨拍過拖,是現在式或是過去式.......或被人借上位......
人地最多就係巧合
心聲 就係想佢好 先會想屌 而唔係盲撐
我真係無針對邊個留言,只係見呢幾日嘅風向係吹到姜濤人格有問題咁大,但最後咩人格咩拍拖都係證實唔到,而呢件事結論好似都係:我唔理,姜濤點都係錯架啦!

其實如果撇除「人格有問題」呢個風向,我同你一樣都覺姜濤表演退步,同埋#做自己 真心曖昧,我之前都有講佢係有責任檢討,唔好再咁on9被條女搞到自己咁扣分,無盲撐

可能我都誤會咗你哋當初講「有錯」嘅意思,但我真係唔係針對你,你都啱,炒唔炒車呢樣野,只要無人24小時跟蹤+訓床下底+報料,點都有得拗只係我睇完個po會覺得無拍拖證據點解可以鬧咩人格有問題鬧咁多日
1) 事件由ig 相同hashtag #做自己 而起,假設2位真係拍拖,此post擺明就想為公開關係而試水溫,但今日又搵人出嚟扮男朋友的話,個女仔個樣一定10萬分唔情願,本身好想話比人知我係姜生女朋友,而家卻要委屈搵人扮男友,作為女朋友你自問做到嗎?睇下啲相,仲要係明顯同疑似男朋友sweet 行街街,有咁好戲,可以攞影后。

2) 所謂台灣旅行,只係得個女仔的vlog片,時間係2019年1月(連散播謠言者都無提及時間),全部片都無任何實證證明姜生有份同遊。同時,粉絲們只要輕輕一search各大飯拍,有相有片有訪問,力證姜生整個1月忙到無假放,何來台灣之旅?

3) 日本旅行仲好笑,有粉絲自己都話果幾日都喺大阪,難道5月頭同時出現喺大板,就一定係一齊旅行?

最後,我懇請各位造謠的,都記住要有圖有真相,唔係好易車毀人亡。而家個女仔拍拖相就有啦,咁佢同姜生拍拖嘅實證有無人拎出嚟?
不是不信你,但你講得出是邊個港鐵站拍的嗎? 今日周圍都有人出來發夢,邊個站會咁少人?電光火石之間,拍攝者可以睇得出墨與那男仔態度好自然 ? 我睇相,女仔是沒有任何笑容的~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞