[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
咩人群返咩人

咁大個就咪搞𡃁仔,改啲嘔心名
又拎大表哥牌入去,唔要臉,點解拎到其他仔仔啲牌入去支持教主?
可能同佢個私追大表哥粉有關?
真係要問返佢本人喇

又或者可以等下,條友曾經講過佢個朋友會睇post再話佢知內容嘛,可能遲下佢又story回應架喇
但係Anson Lo係團體裏面都幾吸精,單飛就真係應該唔得⋯⋯佢只要係Mirror佢永遠都可以係數一數二嗰個!
上年樂壇頒獎禮講到係威係勢
今年年尾出埋造星2解散得

三個月冇追星原來mirror都冇咩做過d咩
造星2贏咗嗰啲係咪加入mirror如果係 其他仔仔都唔使旨意有job鳥
第二日個dj表演 啲人坐哂係到都幾尷尬好彩個主持後尾有炒下氣氛
咁原本MIRROR就應該係一隊跳唱組合黎,而家搞到單飛兩件,其他果D又唔理,都唔知想點, 如果係唔夠資源棒咁多個,一早應該唔好簽咁多個啦,如果一早只係簽當4,5個組隊,好似B1咁搞跳唱組合幾正,你諗下香港幾耐無類似既男子組合丫,我都講唔出,如果力棒,應該都可以好有noise,好過而家d年青人淨係識追d韓團,大陸團丫~
好似天堂鳥咁,上次睇青見其實跳唱都唔錯,如果anson lo可以咁樣組隊肯定好正,佢跳舞真係吸睛到爆,每個表演都係出盡200%力,完全唔留力搏到盡,真係好欣賞佢,而家比viu搞到咁無得發揮,真係嘥曬~ 今日al出左個po同jeremy兩個cover其實都好鬼正
呀jer係台上愈來愈投入
連表情都好睇
好叻仔
幾時有機會俾jer
根本一開始就唔應該捧12個
太貪心
無經驗無資源又唔聽人意見
淨係識當fans係狗
捧兩個 其他十個咪用嚟開生日會
嫌12個仲未夠多? 定係準備俾兩個單飛?
Anson Lo宜家唔止跳舞勁,唱歌都好穩,唱live唔需要擔心佢個part,所以佢其實都好可惜,係viutv都無咩機會俾佢發揮,BMG又唔宣傳浪費晒
全隊唱得最好係阿jer,但啲機會比晒契仔
花老母真係好偏心
緊係未夠
仲有遲啲造星二啲仔出道又可能捧多幾個
Mirror 等摺
下星期終於有busking event出...但係又要痴住契仔囉屌
BMG根本係為咗谷姜生演唱會先咁快出
舞都未練熟就要渣渣淋拍MV
洗咗筆錢落個MV度又唔好好利用同宣傳,垃撚圾
咪又係果位過氣明星D師奶本身已經比鏡粉唾棄到咩咁 上面都有講佢又冇進步又hae 做佢D fans緊加係做撚臭曬個朵
到底有咩必要要通宵等
一齊訓多啲精精神神睇粒星唔好嘅
帶壞曬啲風氣
你粒星都唔想見到你成面同成頭油啦
阿成功爭取,可唔可以出少句聲當幫忙?
人哋都選擇沈默啦,你仲要攞番人哋個hashtag #做自己 嚟潤人,你又成功爭取到連登有人diu 9你啦,Yeah

其實依家同單飛有咩分別兩個夾埋出咗四首歌 成團都係得3首歌咋
其實依家開始排有咩着數慘在粒星仲要話人地辛苦哂 間接鼓勵夜排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞