[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
應該係原本要拍戲點知唔洗 又叫唔切粉絲去應援 咪直接放假囉

唔會係被foul嘅
原來已經foul咗兩個⋯⋯但嗰日mirror都幾有火幾有氣勢喎,嗰兩個foul咗都要好似「大師兄」咁出場咪好尷尬
其實viu TV 員工都知姜濤同粒墨d野,佢地都不避嫌啦,粒墨都寂寞難耐出現,仲係到扮哂野,若要人不知,唔好咁低b!

fans 佢地其實都feel 到件事係真,但好多追咗佢好耐,又form 咗好多group, 咪繼續追囉,但成日講信佢,等佢自己以為大家都信哂佢d拆招,簡直侮辱觀眾。佢之前條女詐型,佢其實應該想公開。要fans 接受佢,咁fans 係唔係接受粒墨呢?佢地繼續拍拖,你地又會繼續大課金支持?如果同正經女仔拍下拖,點會咁快要搬出來住,演變到咁核突。我地嘅姜仔仲有剩?由單純男仔到sponsor 條女出來港島區住,仲有咩做,接受唔到囉,佢平時d可愛樣, 一想到咁,已經唔可愛!

話佢地去大阪,咁宜家佢真係有去喎,你地信佢冇同粒墨一齊?粒墨搵途人影相,拍vlog? 有日仲話瞓到下午二、三點,跟住搵野食間餐廳咪見到肥手, 假相中男仔咁瘦有肥手?話多個老死去掩眼法姐。

咁講租樓,粒墨在17直播威威猪自爆,的而且確,粒墨係搬咗喎,佢自己親口講有人俾錢,佢冇乜job, 一個女仔邊有錢捱港島區貴租,同埋點解要自己一個搬去港島區,大家自己諗?

姜濤,有d 野錯咗唔洗堅持,唔係出歌詞goodbye my love , 大家就信分手。要事實行動。不過你當然有自由繼續同墨一齊,大家亦有權選擇追唔追,但誠信對大家好重要。
Viu員工都知?咁即係花姐一定知啦!?
仲以為佢秘密到連最熟嘅人都唔知!
睇相好似冇咩repeater入到40強
得tank?
Louis
再睇多次條機心墨寫啲嘢真係好唔掂喎!用啲字眼又MK又粗俗,仲要有粗口⋯⋯我當佢本身冇乜教養或者教育程度低,但既然係所謂嘅網紅定係乜Q主持啲嘢都要出街嘅好心就檢點下啦!

頂!究竟姜濤鍾意咗個咩人??點解會鍾意呢啲咁低質嘅人?

見咁多人質疑嗰張mtr相會唔會係造馬、拍攝時間地點出處,我都不妨質疑下到底係邊個viutv員工同你講,同埋到底知幾多、全部fact checked?

有人話張mtr相可以造馬,係viutv員工救火,我夠可以話租樓係mtr男友夾份租,mtr男友就係日本肥手男,係viutv員工或者墨L出嚟放火

以上我提出嘅質疑係無證據嘅,但大家都係無證據咁質疑佢呃全世界貼錢溫女?港島+肥手係證據?得姜濤先有?利伸我唔係盲撐,我都覺#做自己 係曖昧,佢係處理得衰,但無賴講句,講幾多次咩viutv員工/fans心照啦,但始終證明唔到姜濤點呃全世界拍拖。我都觀望緊,有證據嘅話我都應該改名架喇
講到底,點解大家到宜家都唔信姜濤?就係因為由一開始佢呃9大家在先!
佢同傳媒講:「本身冇follow,所以唔存在unfollow。」,已經令人唔知再點信落去
所以之後有任何嘅解釋、「證據」,想推翻佢哋唔係有一手,都冇人會再信
有人質疑話要fact checked, 咁放相果個去咗邊?拆完深潛?幅相係假,即姜濤同粒墨拍拖已完全成立,亦都冇另一條仔,因為佢喺IG 話俾人屈咁耐, 如果佢地講嘅係大話,即同遊日本同租樓已不言而喻。

viu tv 員工知,你去問花姐check, 要篤灰?咁你可以繼續信同支持,觀望又好,隨便!BTW, 點解要改名,定你係姜濤小號抑或粒墨,佢地都慣用㗎啦!姜濤訪問時,未出事姐,如果唔係,唔會咁講
其實啲人唔想相信都會儘量蒙蔽去叫自己唔好相信當冇事發生,又或者懶係選擇話信姜濤但其實個心都知咩事!講真空穴來風,又唔見傳第二個?就算微電影裏面個女主角都唔會借呢啲嘢去出位。死人機心墨仲要話唔好同佢講對唔住??要講都係口口聲聲唔信佢但又支持佢嗰啲人講?(仲有呢句野擺到明無私顯見私,懶係為姜濤講) 頂佢個肺,我真係好想知邊個會同佢講對唔住囉?
咁你話viutv員工知,知啲咩先?佢地曖味?我夠知啦咁,墨L仲好驚人唔知添!啊viutv員工知唔知佢地有無拍拖租樓去旅行啊?呢啲係姜濤走粉核彈嚟架喎,無得話大家心照就當fact check咗架喎!

我都唔知張相真定假,如果係假相咪證明墨原來無男朋友囉,點樣證明佢同姜真係拍拖租樓去旅行?咩不言而喻啊?兩件事嚟架喎

無惡意,只係你想知張相真定假,我都想知哪來的viutv員工同你講咗啲咩、真定假啫

Ps 我都明好難信姜濤,但質疑還質疑,唔好就咁講大家心照啦就當真囉
質疑下租樓呢單嘢真係好可疑,姜濤賺咁多都無聽過佢話要換樓,自己阿媽+自己都係住舊樓,廁紙都無位擺,要擺喺床邊喎!賺到錢真係會貼條女租屋,都唔貼自己同姜媽換樓?
見到佢講呢句真係好仆街
間接承認姜濤同佢講對唔住
風頭火勢仲喺度火上加油

之前佢畀糖鬧
佢都串人叫人繼續睇唔好眼火爆
又係間接承認
有冇viutv員工澄清下啊 再討論都冇意思咁
佢好中意引戰刷存在感架
驚件事淡咗無人關注佢啊嘛
好地地一個女仔點會咁易叫人落地獄啊
[/size=3]tiger alton已foul 本來tank輸左 但ak讓左個位比佢[/size=3]
其實你有冇事呀,咩如果張相係假,只証明粒墨無仔,仍然未能証實佢同姜濤拍拖?咁都得?咁同喺街被人拍到痴得好埋,帶同一款口罩(仲要姜濤不嬲唔帶白色)咪一樣話係街撞到,有乜分別!

曖昧都就快成年啦,人地夾埋條仔黎玩fans,喺演唱會隔空傳情幾威,唔通真係同fans 講咩?!!
I just wanna tell someone, I will love you
So, If you need me. I will be there, Forever 拍咪拍囉,好好玩咩!

你唔洗叫我爆viu tv 員工,知乜?咪知佢地拍拖,至於點知?自己諗下,用眼睇囉。

假相都話唔可以証實佢地拍拖,咁你叫狗仔隊跟佢地囉。
唔怪星期六見勇者Tank好似無乜自信咁啦
AK真係義氣仔女
20 歳仔係咁嫁啦,戀愛大過天!唔通再喺條街,又地鐵站呀被你影到
係人都知佢恨拍拖恨到出面
你講到瞓喺人床下底乜都知咁, 但其實所有野都係你自己估, 真係好好笑!
就係因為咁低質先至頂唔𠃊順,要知道artist 隔離條女會好影響自己形象。

大粒墨知bb 有啲fans 比較年齡大,就話人鍵盤菁英,真賤,咁對自己條仔d fans 。又話要告枕頭狀, 話大家崇拜嘅愛人,賤到呢!仲要撚9 fans, 專登打情駡悄,要人睇到眼火爆喎,姜仔仲要配合佢?原來日日出post 出story 咁樣玩fans! 依家邊個fans知道被騙唔嬲

見佢霸氣到呢,成日話講俾姜濤聽,好似操控哂姜仔咁,佢出做自己,姜仔又要出,發嬲又要愛佢3000, 自己偶像比條mk 哨牙妹都可玩謝,冇𠃊用,仲要首首歌都講住粒墨
吹到咁大
話讓就讓唔洗賽制啦咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞