[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
演唱會呢句咁明顯,班糖仲要話係同佢哋講
越挖越多證據,一齊旅行係幾時嘅事?
演唱會邊段呀 有冇片
巧合而已
RELAX~

條女係17做主播,之前成日開live講野
又姣又狂要d仔課金送禮物,已經覺得好煩膠
然後有提過搵屋搵港島區,最後搬左去北角
好想知佢delete咗係邊一個post俾大家發現到?同埋喺TG入面啲糖好似冇提過真係知佢拍拖! 係咪有第二個TG自己私聊?又去台灣又去日本?係幾時嘅事?
真係屋都租埋俾人咁癲,心痛班糖既錢,爲左課金好多人都要節衣縮食,姜濤轉過頭就攞去金屋藏嬌,但條女都唔嬌
又哨牙 眼又分得開
姜仔盲撚左
其實邊度有講租埋俾人?
一直都幾睇好姜,覺得佢真係有潛質做偶像做歌手
但而家見到佢咁樣真係幾失望,做咩都諗住條女之餘又覺得佢啲態度比以前散漫咗好多,唔知幾耐之前開始就覺得啱啱出道嘅姜濤已經消失咗,佢以前嘅感覺而家已經冇晒
明明以前佢喺連登比咁多人鬧 ,佢都一直冇回應冇反駁,而家因為條女出咁多嘢,因為條女又出post又出story,擺晒戀情上台又唔認,成件事搞到咁核突、啲fans越知越多嘢,究竟個女仔影響佢幾深?
我知佢想拍拖但可唔可以做好自己事業上嘅嘢先?如果因為拍拖兼顧唔到事業我寧願你唔好拍,佢咁樣知唔知有幾多粉絲對佢失望
大家都咁花時間精神心機貨金去支持你,但fans得到嘅竟然係呢啲
佢而家啲表演比起以前hea到呢
直播嗰時條女暗示
真係越黎越失望,睇返啲片佢宜家既表演,未到自己個兩句,就係隔離跳得好hea,唱又唔夠氣高音上唔到,係咪以為無人留意到?

仲有三場演唱會、幾次live同商場show,無一次係唱啱過種籽首歌,宜家講緊既係自己首solo歌都唱成咁,對唔對得住班fans唔食飯唔瞓覺課金排隊

拍拖上腦無心發展就等死啦,唔講娛樂圈咁大,齋講MIRROR都好多仔唔差,係缺少咗曝光機會啫
想知佢當時點講
呀jer
姜生第3首歌都嚟緊, Jer先得一首同Ian嘅合唱歌
ching 講得好
佢一開始sell純情少男 為夢想努力
先吸到好多媽媽妹妹粉
而家同條咁嘅質素嘅女咁高調
真係一地糖碎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞