[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
係咩啲糖去晒Ian到咩? 唔知今日佢哋三個busking多唔多人呢?
無錢真係追唔起鏡仔尤其係糖同神徒
有啲可能一早攞咗假/果日休息……甚至全職追星
聽講第十名都要六七千,前三唔知洗唔洗過萬?玩唔起,無錢點追MIRROR
但有前十有咩福利? 定得嗰張大合照?
係呀!好多係資深糖,有個仲不停大叫Ian,叫得好落力,雖則地點近,但調轉,契仔fans 好少去睇姜仔。

Busking 都好多人,氣氛好好,又有禮物送。
https://youtu.be/e_1R8bxs96w
日韓版姜濤 樣同神情都似
其實佢地啲錢邊到嚟,又唔洗番工咁。老公貼錢比佢地追星?
老虎仔相展
但Alton有相展咩?唔多見到有相
笑出聲 用萬幾蚊買一張合照 不過人地有錢追星係唔同啲
一啲都唔似喎
不過跳舞好過姜濤就係嘅
如果係咁我一定去
好過課勁多金都係垃圾
話時話之前又話啲生日會會公開盤數,點解有啲fc瘋狂掠水都唔公開
花老母成功幫契仔R到好撚多糖做part time fans 聽聞琴日D糖去完K11又順便去霸撚曬D位睇
明明之前西面陳比糖屌到咩咁 咁快又唔記得曬啦 姜濤concert係為契仔開mini con鋪路炸

依家糖谷日日都講契仔好可愛咩咩咩 癲撚左 花老母真係識諗 迫契仔part 姜濤 利用姜濤幫契仔洗底
係咪黐線?
點舖路畀人,開先過自己?
點睇都係Ian開路試水溫先啦

係Ian之前舞台劇六分鐘售罊
所以ViuTV有信心幫佢開一場音樂會
然後Ian音樂會又一日內售罊
咁當時Ian fans數目大約係姜糖一半
所以姜濤可以開兩場
後來有糖買晒兩場,搞到有人買唔到,所以先加開一場
其實鏡仔有幾個晌香港跳舞界好出名
有男fans其實唔意外
hello繼續兜 全世界都知姜濤有得開mini con係因為想掩飾契仔開concert 先 一日賣曬然後瘋狂出現放飛潮你仲好意思提
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞