[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
但你照樣可以搵佢做攝影師,不過唔好再拍低清片啦
你可以轉戰kento同佢一齊咬木塞
同kento一齊講大話
新娘是我
酒粒仔應該都仲係
你係肥狗炸
陳卓賢fc都好信
膠都費是比
Ching好似知好多野咁喎
more!!
有冇人今晚有去有冇咩特別野
唔覺有咩特別
有呀特別⋯⋯
悶囉
其實唱來唱去都係果三首歌,真係好悶,都唔係幾想去睇,咁樣唔掂架,消磨曬鏡粉既意志,下下課金睇呢三首歌,正常人都走曬粉,得番d鐡粉比viutv繼續呃錢,仲可以呃到幾時?就算有分組歌,活動又唔會唱,bmg都無咩唱過,真係替anson lo不值,明明首歌勁正,跳唱勁吸睛!其實viutv係咪想mirror自然死亡就算啦?
套維修香港係咪已經偷偷地受壽終正寢啦?
mirror go係咪做埋呢兩集,無下一季架啦?
講開又講,最近果集mirror go見到呀coolkaka攞住stanley個應援牌去睇, 佢咁勁既,公開活動從未應援過stanley,又攞到著數去睇mirror go,係咪阿寶幫佢?唔知係咪攞住人地果牌去支持大汗汗呢?
上集仲見到佢拎住Stanley牌,之後又幫AK答問題
條女咩料?真係會有人搵佢影相咩??

仲有姜濤po歌佢又po歌,懶曖昧
賺12個仔嘅錢,齋捧姜濤契仔兩個,開源節流,viutv幾識做生意啊理得你MIRROR男團幾時收皮啦

AL表現得好,神徒課金又多,BMG咪一樣唔俾機會派台宣傳,跟住其他小組歌都係咁嘅命運,其實班仔會唔會都做到好心淡?

聽講今晚MIRROR有6首歌,終於有啲其他嘢聽下
平時那3首 + 5G科技演唱會3首 ?
如果係寫比呢條大粒墨聽嘅真心唔會期待囉
破鏡,ASAP,一秒間,前傳,華麗舞台,仲有一首唔記得咗
森林?
多咗3首咪又係唱過晒嗰啲
仲要比幾百蚊企成晚
已經放棄早幾個鐘去排
夠鐘先入場算
你可以講多D張相嘅來龍去脈?在哪個站影?時間?
今晚 mirror 整體表演係好咗,至少睇唔到姜生hea 跳先
睇佢地 除非想拍片,如果唔係都慢慢先入場或者買坐位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞