[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(19)

1001 回覆
12 Like 22 Dislike
睇契仔最新個po 話3rd song is coming soon 睇怕可能仲快過mirror出專輯 好快可以出個人專輯
Mirror專輯就是姜濤三首歌+陳卓賢三首歌
最多豪埋一秒間 ASAP 破鏡俾你!完!
無其他嘢聽呀
另外三首之前都現場聽過㗎
未夠一個月就重複整個表演
不如唱番英文medley啦 起碼耐無表演過
人哋自己出EP㗎
唔入Mirror大碟 雖然用緊mirror ig同channel宣傳歌
Mirror專輯幾時先儲夠十首歌
姜濤之前訪問都話自己籌備緊第三首
但係姜濤唱破鏡又係上唔到
今晚第一次現場睇佢地唱 又覺得幾穩
不過 真係好多媽媽粉 俾我想像中多好多
利申 神徒
尋晚真心進步左,我買貴飛企得都舒服,大會安排幾好,鬆動,又有酒飲,未出場又可坐下箍臣,如果係仆街ViuTV 最少塞多一半人啦屌
佢跳華麗舞台都唔熟㗎,但點都好過之前個幾次表演
隻碟叫姜腎與他們的朋友
話塞多一半人就有咩,有人買飛先得㗎
呢兩晚全部企位、坐位都好鬆動啦,啲飛仲有咁都未賣得曬!
係咪走曬粉啦
係大會安排定係冇人買飛呀
個show請d嘉賓九唔搭八
請dj加mirror本身已經fail
我覺得氣氛都幾好,不過仲係有人企櫈舉燈牌
攪到我開頭睇唔到
好彩之後俾人鬧,佢哋先落返嚟
仲有電競同啲無人識嘅歌星
大雜燴
除咗鏡粉之外仲有幾多人肯用幾百蚊至到過千蚊去睇
其實一開始根本 一 兩個出道就夠

宜家搞到人人都可以出道咁
唔求D咩 希望今年12個人至少出首香港樂壇hit得起嘅 俾人識嘅新歌
出道一年都未夠就衰落真係
好似concert咁全部鏡粉,不過門票幾貴,唔係人人負擔得到。
mirror第一日算係救場?
你啱!
阿Jer唱歌咁好聽,抵佢出道
搞到宜家契仔成日走音,都有得出三四首solo歌咁
定係ching覺得邊啲仔唔配出道?
鏡粉救場無誤
音樂會賣1380貴到痴線,好似都係姜糖神徒捨得買嘅多
無錢加唔想企,買咗480坐位,靜靜咁欣賞咗一晚表演,其實都ok
但講真$480聽mirror炒冷飯都幾貴下
佢都勁,百搭粉,黑人憎都谷底,但長期自我感覺良好!!!
老實講,成隊野其實得一個人可以出道 邊個大家知啦

但個陣成堆人講邊個邊個好慘 邊個邊個好有特色比埋佢出咁 開善堂咩我當每人底薪至少一萬,每個月都要科水十萬左右,但搵錢既得兩、三個 ,既然一開始set 100個參賽者得一個贏家,就俾得一個出算,宜家半隊人半桶水咁 睇見其他人就心酸
厚面皮
同一班師奶追星,好醜怪
醜怪並唔係因為佢同一班師奶追星,皆因佢都係師奶一名😏

咁大個人仲成鬼日玩疊字,冷汗汗整月餅餅比大汗汗,真係嘔心都極
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞