英國升學 幫到就幫

1001 回覆
15 Like 51 Dislike
撘單問 UK master 讀Psy Cognitive Neuroscience, research method,定讀Global Challenges: Law, Policy and Practice, Social Research Methods, MSc, Education, 好
本身business degree 但想轉其他希望之後揾到工
好睇你想行邊條路
又好diverse下,同埋psy你應該要conversion先wor
移民去倫敦同留香港無乜分別,去到zone3,4仲好亂。
利申:之前住surrey quays ,晚晚警車救護車叫不停
緊 急 !! 上 水 要 人 !!
https://lih.kg/1305658

緊 急 !! 上 水 要 人 !!
https://lih.kg/1305658
再落Peckham&clapham common都係
去澳洲好過英國
利申英國grad 後悔中
本身諗住行psychology research 果方面應用business 但係我怕讀完都無用哂錢
Global Challenges比較新同要求高,好似揾d揾工

最後讀個master 原來對前途無分別 一開始唔識諗揀business
坐巴士唔敢坐上層,尤其後排,之前有越南仔黑鬼刀插人
點解咁講?ching邊間U?
澳洲兩年master,再可以有post grad visa 3年留低,之後再搵個澳洲老婆。
利申:自己打算咁
我問過學校 如果我讀research method,cognitive neuro可以唔洗,不過我學校既courses 無BPS accredited 當然如果之後Phd就應該要 但我唔想又哂錢同時間
唔關u事,關政策事多D
英國U返香港易搵工D播
Good luck bro
家下我仲返乜鬼香港,2047驚驚
LSE 呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞