英國升學 幫到就幫

1001 回覆
15 Like 51 Dislike
佢係讀設計唔係film
如果升大學呢D咁大既decision 都要假手於人用agent 我只能講抵死
其實真係唔洗聽
不過通常跟左agent就有人免費幫自己整visa
叫做煩少一件事
無讀science科讀唔到science只係讀geog econ 為elective所以先揀management
有少少常識都識上網睇world ranking
Agent只係推uk rank
Uk ranking 可以chok出黎
好多父母唔識英文,包括我父母中學雞果時鬼理咩掛住打J
好似唔錯 可以考慮一下
其實Qs都堅垃圾
我第一個agent想水我去Anglia ruskin, Oxford brookes, uwe同coventry好彩依家個agent同我講我根本唔洗讀依啲依家先叫有間russell group讀下
記得係nutrition & dietetic ,dietetic好重要營養師
Oxford brookes
咁寫CV?
想英國搵工咪睇uk ranking囉
QS: Manchester > LSE & Warwick
我都係去咗英國後開始咗街拍生涯
LSE 係special case因為得商科
咁你成績應該垃圾到無得再垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞