英國升學 幫到就幫

1001 回覆
15 Like 51 Dislike
啫係好似賣保險,間間賣既差不多,所以係睇幫你果條友有冇料咪見人後生靚女就乜都聽哂佢話,去展覽仲衰好似街市賣菜咩,咩最後一個位唔買走寶呢D弱智口技
britannia 啦 呢幾年做埋大學
以前我都準備比人水去啲雞校 好彩我個agent救左我
捐下幾千萬英鎊睇下得唔得美國長秋盟果D私校真係有機
其實搵agent都唔係問題
不過最好就係自己已經做好曬research 諗好左去邊
比個visa佢地整完就算
溝唐詩詠個靚仔同林作遵理一樣玩kol呢D算把啦又係同虎拍一擔擔
啱啊 agent分分鐘害你一生
打電話一間間問,傳黎傳去等來等去果D就算吧啦,無心幫你愈大型佢理尻你係乜水,賣完就走啦,我之前果個仲有聯絡,好fd底好多免費幫我跟
我懷疑我同阿拉丁巴你係同一間agent
不過除非成績唔夠
如果係有心幫個學生嘅話 拎uea exter嗰啲出黎係基本吧
Kent如何
仲有nottingham Lancaster 都有foundation 好大機會升返year1 排名都唔錯
中遊分子 冇乜知名度
去英國讀sports management 會否有點不智
唔係,英國運動發展好過香港好多。入到loughborough 仲好啦
20分夠唔夠入LSE
入唔到poly bse就係由後門入
拜拜 最少25啦
25分入到咩科
最雞嗰d 咩social policy or sth else
英國你有英超有板球,香港你返黎有乜?大埔和富?
諗住讀完ug翻黎香港考pgde做pe老師 不過唔知條路行唔行得通
20分我知澳洲有專科職業治療讀啦。我好後悔,我依家都搵緊master轉讀移民科(澳洲)
唔係exercise science 咩?
唔清楚 但我係諗住讀sport management再駁pgde
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞