英國升學 幫到就幫

1001 回覆
15 Like 51 Dislike
除非你直入,如果一樣foundation上點會去coventry?
coventry係垃圾
比錢買到grade
老實說Business management真係流流地,agent有冇同你分析行業前景?你知唔知Business management其實讀乜?
想問下Leicester 得唔得?會唔會太差?
Leicester讀乜先?
Media
啱,商科除非真係專啦,乜business management international relationships marketing 呢D堅係叫買張沙紙同老豆老母交差
呢科leicester排中上,不過大學排名差D啫
要7分ielts 我得6.5邊到有得補

Writing5分
無錢可摸耳去
入民建聯😂😂😂😂
點睇agent?
佢offer要7 唔係meet唔到
搵啲私人補習班補下 再唔得唯有直接報語言班 雖然要比多啲錢
睇下條友講乜,hard sell只會係垃圾廢話。打電話問多幾間就知。我之前果個算係咁
你9月開學前就要啦點補,唯有乜都考ielts 重考或轉pte toefl搏夠分
咁要等明年先開到學wo師兄
點解?乜啲大學無開presessional course咩
得返最多兩個月,仲要未做簽証,佢writing仲要得5未必黎切。之前我agent話如果我欠毎0.5分就要上10星期英文班😂😂😂我先搏老命考英文
Aberdeen
Uea
Essex
Leeds
Newcastle
呢幾間overall個朵點排
呢D中遊份子啦,真係要睇科
Aberdeen law/politics/sociology
Uea politics
Essex law
Leeds politics
Newcastle archi
小妹有啲唔係經ucas所以多過5個conditional offer
dse fucked up淨係得中游offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞