英國升學 幫到就幫

1001 回覆
15 Like 51 Dislike
直入
Birmingham law 好唔好?
冇辦法啦
想讀BSE得佢有
Pt/Ot
Brunel Coventry 定Salford 好d?
loughborough同surrey算唔算雞校?
可否搭單一問?
想去英國讀master of public relations既話咩院校比較好?
謝謝
有無推薦?
唔錯既選擇 以前想入但冇考dse入唔到 知道好多係birming 讀完都入到hku pcll
Manchester bristol 好D
你咁多唔同種類點幫你揀呀又arch又politics,你有冇諗過出路架😂😂arch要portfoilo ,politics你返黎入政府定民賤聯先?
hi樓主 我想問下 係咪系邊間學校讀foundation 都冇所謂 最緊要夠分入大學?
利申9月份會去kings education london讀 想順便知下呢間好唔好 有冇巴打 都曾經呢到讀過foundation course 分享下 小弟啱系英國考完ielts 夠分讀
同埋我想問下 系岀國前一個月搞UKVIsa 因為我仲系英國翻唔到香港住 唔知趕唔趕得切 而且後日先比錢間學校
咁樣無辦法啦如果一定要英國咁就硬食
專業科是但無乜大分別反正攞到牌,foundation就唔同講法
唔算,但有雞科
我直頭唔會讀pr
https://t.me/AlaAladin
Tg啦廢事賣廣告
仲有好奇想問下DSE 18分 ielts 7.5 UK讀engine上游學校多唔多選擇
人地D foundation直接自己大學on campus讀,有好多唔經ucas直上,但你呢D多數應該要下年經ucas再同人爭過。除非佢有合約列明保證幾多分可以入邊間大學,你自己考慮一下吧
唔好揀 essex uea 讀完無用
Surrey 都唔雞?
你上游講緊邊啲先
Around top 20?
感覺Surrey都係得nutrition同埋hospitality勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞