英國升學 幫到就幫

1001 回覆
15 Like 51 Dislike
I love you Fire Hero
Aston就係一個好例子
10年前曾經都係uk top 10
成績係點?冇其他選擇咩
附近嘅leicester得唔得 佢哋入pcll個rate好似幾高
第一
好少少點定義?
個人認為英國得5間大學叫做好
英國大學冇錢係公認

第二
所以交俾有心外國升學既人做research

純粹係個人意見
Grad 左好多年嘅老鬼
Agree, 唔好信agent個uk ranking 自己上QS/Times World ranking睇最公正
十九才子果間虎珀點睇
仲有Essex 因為coventry有朋友一間
咁梗係essex啦
睇人既姐

利申:newcastle grad
unviersity college dublin 點睇?
自己搵啦 唔好靠agent
澳洲偏遠地區大學2.9k港幣x5.5=十幾萬,香港直資都差不多啦,仲可以part time$20澳元蚊一個小時
Newcastle 有archi IY1la ,完左上Y2哈哈。你個agent點做野ga
走左n年啦,倫敦咁貴做乞兒狗也不屌
No offense, nothing personal只係英國其實有好多lab都幾world-leading,個人黎講拎funding都比足我只係想知真心係咩方面窮先。同埋英國做野無大家想像中咁爽
係啊問多幾間agent冇壞
睇你讀year1定foundation, foundation自己諗完,報邊間就睇佢接咩uni做,報year1就自己交表唔洗agent
愈大愈仆街,如果唔係點有錢比CCTBB賣廣告呀。成街廣告錢從何來?反而有時小型果D無乜點做廣告果D先會講人話我一定唔會問果D
求agent 包入牛津/劍橋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞