英國升學 幫到就幫

1001 回覆
15 Like 51 Dislike
之前聽過留得低嘅大部分都係讀health science嗰啲
UCL好多中國人
Ucl foundation唔guarantee 你咩分先有offer😂😂😂其他foundation多數有標準,物理治療果D有quota要interview 既科除外
你睇下藥劑皮已收連pre-reg果年都搵唔到工,英國D簽證尻,大學agent又唔會提你呢D野,大把人中伏!
實習?你唔爆分都唔駛諗有人請
對一年應該都ok
咁巴打覺得UEA Lancaster依啲點
佢地唔係Russell group 英國本土ranking高但QS唔高
咪聽D agent尻吹clearing就求其報,咪執輸行頭慘過敗家,未搞清楚就去係唔太明智
睇科啦,agent最鍾意求其叫你去讀商科😂😂😂咁咪一x樣。你係老闆,三個人見工,1個lancaster1個uea一個york排名差唔多你會點揀呀?
Why
dse best 5 17 ielts 7.5
讀一年foundation升university of birmingham
讀business management
會否不智
你地啱 唔怪之得INTO Exeter咁多人讀
勁多香港人
連香港都有垃圾top up你去黎把鬼?香港讀都得啦
除非你有心理準備一街商科人,你可以去讀😂😂😂😂
Notting定Liverpool media
咁”香港”讀同埋”英國”讀出到黎見工已經差好遠啦
你有17分,澳洲有D偏遠地區大學有15分7.5ielts收職業治療無乜問題,之後仲有機申請移民。
自己好想讀商科 因為老師太hea 所以中學無讀econ ba嗰啲
屋企人決定左比我去uk 講真又唔知自己去到咩level報到咩U
agent睇我校內成績就叫我咁報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞