(青春/甜)《一個書生既Player故事》

957 回覆
437 Like 13 Dislike
睇對上一個故個陣硬係將書生代入左g dragon個樣 係咪得我咁
睇對上一個故個陣硬係將書生代入左g dragon個樣 係咪得我咁

pushh

林敏兒有個死黨叫王家欣,正常女仔樣,發育得算早,高我半個頭,成日串我地D矮過佢既男仔。佢係班上少數有胸部既女同學,透住個白色Bra露晒底,女仔之家咁樣成何體統。有胸既女仔真係好核突,同埋令到人好尷尬,都唔知望佢邊度好。

終於有故
之前話細個冇睇av,但無啦啦有段咁既野有d odd 仲要小六已經稔呢d,乜依家d小學生咁早熟
Sor可能係我太投入
但個setting係小六硬係覺得太早
我想快d睇佢玩女多d

其實一啲都唔出奇,我小三睇第一套av,小五已經識打飛機

但如果d甜係發生係小六,我一定一定J唔落
留名推
推推推
好難想像作者同5個人兩張牀係同一個人

我戇鳩嫁

我戇鳩嫁

+1 睇完個post都match 唔到

我戇鳩嫁

少年,你太年輕了。你以為這這趟旅行上真的有那麼多人作旅伴?其實都是我一個人的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。

(By戇鳩朋友)

我戇鳩嫁

少年,你太年輕了。你以為這這趟旅行上真的有那麼多人作旅伴?其實都是我一個人的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。

(By戇鳩朋友)

求加速

由上個故睇到過嚟, 終於有ac可以留言
好懷念每日一篇
『鈴鈴。。。』

睜大對眼。。諗住起身。。。

點解出面咁凍既。。。

『鈴鈴。。。』

仲係好凍。。。感覺好迷糊。。

我起唔到身。。。

都係繼續訓下啦。。

進入夢鄉搵周公就一睡不醒。

到醒返既時候已經係中午十二點。

「Shit!今次大獲啦!點解會唔記得起身返學!」我坐起身大叫。一起身就感覺到頭暈暈。

「死啦,我要買冰紅茶俾林敏兒呀!」知道我唔記得返學時我既反應唔係開心,而係醒起林敏兒,我諗我真係痴咗線!

「你講緊乜呀?」呀媽問我。

「我應承咗同學買冰紅茶俾佢,病咗就買唔到啦。。我要返去呀。。」講完我就準備換衫返去。

「你同我坐底!唔準返!病好先準返去。」

「唔得呀。。林敏兒無得飲會好唔開心嫁。。」

「邊個林敏兒呀,自己唔識買野飲嫁?一定要你買?」

「係呀,一定要我買。我買同其他人唔同架。」因為我每日都買俾佢,佢會期待嫁!

「人細鬼大,十歲人仔就學人追女仔!」

「邊有追!」我鐘意佢咋嘛。。事實上我唔知拍拖係乜,無乜concept。

最後我都係屈服於老媽子既淫威之下,無返到學。

唉,訓又訓唔好。

林敏兒,你不如放過我俾我抖下啦,我唔想咁掛住你。

你快啲打電話黎啦。

「鈴鈴。。」五點鐘,林敏兒就打黎。

「林書生!做咩詐病請病假!」林敏兒一打黎就好惡咁話。

「咳咳。。無囉。。我真係病嫁。。一起身就發燒。。」我加多兩錢肉緊詐病呃假紙咁既款。我覺得我幾有潛質加入藝員訓練班。

「都叫咗你著多件衫嫁啦!不聽敏兒言,吃虧在眼前。你病成點呀?無事啦嘛?」哈哈好可愛呀你。我最鐘意就係俾你哦,令我覺得你好緊張我咁。

「唉。。我知錯啦。。以後都聽晒你話。。好似爸爸要聽媽媽話咁。。」

「你。。你講咩啊。。咁咪即係要我同你結婚。。」林敏兒突然怕醜,把聲都變得溫柔咗:「講返正經野先。我幫你抄咗家課呀。今日要做數學練習14,聽日要用A簿交。仲有中文閱讀理解P.58-60。我做晒嫁啦,陣間講答案你知。同埋我已經幫你做左每日一篇啦。」

女仔真係唔同啲,我感受到佢既細心。相比之下呀傑呢啲粗人真係唔會咁樣關心我,應該左一句虧佬,右一句廢柴就算數,莫講話打電話抄筆記,佢可能連我無返到學都唔知添。

霎時間,呢個林敏兒令我有啲感動。雖然佢通常都係被動接受果個,成日笑我串我又搵我笨呃我買冰紅茶俾佢,原來個心底都係會關心我對我好。正所謂施比受更有福、施恩莫望報,我付出咁多心機都只係單純想對佢好,日行一善幫自己積下福咁(真係咩?不如再吹大啲。。),無諗過回報,原來有回報係咁關心既一件事。

響呢個moment,我好想佢出現係我眼前,攬住佢。。弊,我唔應該對一個同學有呢啲奇怪既幻想。。林書生,你係咪病到傻咗?你到底係度諗緊啲乜野?

「好感動啊。。多謝你呀林敏兒。。同埋今日買唔到冰紅茶俾你。。Sorry啊。。」我從混亂既思緒入面返回現實。

「唔洗多謝。當係答謝返你平時D冰紅茶。無拖無欠嫁我地。」

「洗唔洗講到咁絕。」講咁白真係令我有d 傷心。。。。

「講下笑姐。咁認真做咩。」一D都唔好笑囉好嗎。
身體壯健既我當然好快就好返。小病係難我唔倒既。

今日班主任堂既時候,Miss Chan派左一本升中學校指南俾我地。

「先前都講過小六係對你地重要既一年,成績係好重要。入唔入到Band 1既中學就係睇你地今年有幾努力啦。已經十二月中,四月中就要提交選校表,你地要同家長慢慢研究下派位既擺法啦。當然到左家長日我會照你地成績俾相關既意見你地既。以你地而家既成績,再努力少少,全班入Band 1都唔係難事。」

呢個消息對於我簡直係晴天霹靂。

好快就要同共事六年既同級同學分道揚鑣,從前覺得係好遙遠既事,估唔到咁快就要面前人生第一次既分離,對於呢個改變心底好無實感,望住個日曆就係倒數緊我同林敏兒仲可以朝夕相對既時光。。。

唔計一見鍾情既感覺,林敏兒係實實在在咁滲入左我生活入面。

我既生活好似由返學、放學都充滿住呢個人,已經習慣左佢既存在。

我想像唔到有一日離開左佢,個世界會變成會點。佢對我無庸置疑係最重要的。

比爸爸媽媽更重要。

對於十二歲既我,林敏兒就係我既世界。

我想日日返學都見到佢,知道佢身邊發生既大小事。

我唔想同佢分開。

所以,我要同林敏兒升上同一間中學。

我一定會做到的。

今日係由我同林敏兒做值日生。

我亦都借機同佢傾下升中既問題。

「林敏兒,你想入邊間中學呀?」

「我。。想入。。A中學。。不過媽媽想我入B中學。。你呢?」A中學係區內最Top果間男女校Band 1英中。B中學都係一間名校英中,當係女拔果個級數,係一間女校。

「我未諗。。。」其實我想跟你入同一間學校咋,不過女校真係有D難搞。「我媽媽就想我入C中學。」係一間名校英中,男校,當係皇仁果種。

「咁我地咪會升唔同既學校囉?」林敏兒問。

「不如我地同屋企講一齊填A中學做第一志願啦。」我同林敏兒提出。

「嗯。。。」林敏兒深思熟慮後回答我:「我試下說服下佢。」

呢個咁現實既問題我都無把握可以說服到自己父母,因為佢地實會選擇對我最好既方案。

我一個小學生,對自己人生重大決定無乜選擇權可言。

「我都試下。」

不過為左你,我願意去嘗試。

佢用水汪汪既眼仔有D感動咁望住我。

有種羅密歐與朱麗葉要脫離屋企私奔既感覺。

呢個氣氛促使我大膽左,我好想表達我有幾想同佢一齊。

我雙手用手捉住佢雙手(自以為)深情咁對望:「林敏兒,升中之後,你做我女朋友好唔好?跟住我地就結婚生仔,第時買間屋一齊住。」

佢俾我既舉動嚇親,呆左幾秒,「你。。。我。。。唔要呀。。。」

一野Fing開我隻手。就係咁,我既表白就慘被請食檸檬。

但勢估唔到,佢Fing開完我隻手就起勢係度喊。

我完全理解唔到佢喊既原因。

係因為俾我捉住對手覺得太核突?

「Sorry呀我無心嫁。。。我岩岩玩下講下笑嫁咋。。你唔好喊啦。。。」

我拎張紙巾俾佢抹眼淚。

「乜你講假嫁?我仲以為係真。。」林敏兒喊到豬頭咁,差D聽唔到佢Up乜。

「你點解要喊呀?」我輕輕咁摸佢個頭。

「算啦。。無野啦。。。你唔明嫁啦。。」

我真係唔明。不過你喊既樣幾得意。
廢青在家等文
秒速五厘米plot
秒速五厘米plot

NoNoNo
秒速五厘米plot

NoNoNo

求文求文!
終於有文 推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞