(青春/甜)《一個書生既Player故事》

957 回覆
437 Like 13 Dislike
竟然咁順利溝到女
唔係貪佢錢咩
G
Pish
Pish
「敏敏,我好掛住你阿。」我一放學就去咗林敏兒學校。一見面就即刻攬實佢。

「點解一日無見都好似咁耐咁既~」林敏兒攬實我,矮矮既佢個頭枕係我心口度。

「係囉~」我輕輕撫摸佢順滑既頭髮。

經過連日來既特訓(我地成功挑戰咗連續見面兩個禮拜了,好叻叻豬),我開始熟習同林敏兒有身體接觸,亦都好享受可以攬住佢係我掌心照顧佢既感覺。我地相處得好Sweet,林敏兒無再好似之前咁係咁喊。我都好錫佢無再整喊佢虐待佢。

「有個問題我想問你好耐。點解臨畢業果排你成日喊既?」我問佢。

「因為。。我擺咗B中學做第一志願,我知道好大機會都唔會一齊入到A中學,會同你分開。。」林敏兒補充:「但你咩都唔知,仲咁老定,我心入面好焦躁,控制唔到自己既心情,所以成日都發脾氣。」

令我諗起有一次去丁丁屋企Hea,佢同我分析過林敏兒既心理,非常貼近。當時佢仲話,林敏兒一定唔係因為讀書壓力大,而係因為我先變到咁情緒化。我仲唔信喎。果然,女人都係了解女人多啲,丁丁真係我既好後援。

「對唔住呀,我無諗過你會咁諗。。你應該話俾我知。。」

「你唔係應要知我諗咩嫁咩?下下要講出黎,就無意思啦。。」下,你估我係你肚裡面果條蟲呀?你唔講我鬼知呀?家陣我玩心靈感應定通靈上身?唔通你今朝係屋企放咗個屁柯爛屎我又會知?

「我覺得,拍拖最緊要係溝通。有咩都要坦誠相對,講出黎俾對方知。」我同林敏兒講。

「咁你知唔知我而家諗緊咩?」我問林敏兒。

「唔知。」

「咪係囉!仲話要知你諗咩!神仙都估唔到啦。」我話。

「我知啦,你實諗緊你好鐘意我!」

「Um..都。。算你岩啦。。」

我諗緊。。。不如你試下幫我打個飛機。。。哈哈哈哈哈。。。。

不過我都係唔好講,講唔出,講完實俾佢小爆,我都係唔好咁誠實。

我地。。。好似同一分鐘前既自己自相矛盾左。

林敏兒認為要心靈感應,但又講返我知佢點諗。

我話兩個人要坦誠相對,但我住對佢又誠實唔到。

講既野同做既野都唔同。。。

係咪大家都唔知自己想點呢。。

「我最鐘意就係你啦。傻瓜。」我meet住林敏兒塊面講。

「BB,月尾就Test啦,我呢排要早D返去溫書。」

「洗唔洗我陪你去自修室一齊溫?雖然我遲過你先Test。」

「唔洗啦,你陪我實專心唔到。」林敏兒話。咁又係,我實阻住佢。

我都上左岸入左中學,就真係唔會咁勤力溫書。

「咁好啦。」Yeah!我又可以放假!做下自己野!
變player未
係咪去同何諾軒溫書
加速
加速
推呀
自從上次破咗戒打開咗潘朵拉的盒子之後,我就奇癢難耐,成日都諗住性、AV當劇咁追、成日都好想打丁。同林敏兒拍拖果陣當然會有反應,最過份既係啲同學講無關痛癢極唔意淫既野(例如:香蕉、花灑、牛奶、護士。。)我都會聯想到性。

無約林敏兒既日子,我會特登早返屋企,等呀媽出去買餸果陣可以偷睇AV。其實都唔洗偷睇既,因為我自己一間房,夜晚仲可以鎖埋門成條褲除晒打丁同訓教。打丁之後個人特別放鬆同埋訓得林。

我仲特登買咗四角底褲等我扯旗既時候會舒服啲。我好享受淨係著住條底褲或者唔著果種無拘無束既感覺,輕飄飄,好舒服(注:這不是衛生巾廣告)。有時甚至會幻想可以同林敏兒以外既女仔好似AV情節咁樣纏綿一番。

通常射完精,我就會短暫進入性人Mode,噢,更正,係聖人Mode。雖然我上堂成日搞笑又會講下粗口,但外人睇我個樣同對我既印象依然係斯文同單純,啲女仔仲會笑我叫肥傑唔好教壞我。

有一日,我順手幫開唔到樽蓋既溫梓柔扭開個蓋,佢好真誠心心眼咁同我講左句:「書生,你真係好好。」我覺得我配唔上你句多謝,我無你想像中咁好,我只係一個咸濕仔,仲要岩岩上堂先幻想過揭開你條裙底睇下到底你今日著咩色既底褲,好有罪疚感。

我呢一個陰暗面好邪惡,唔想俾人知道。到底係我特別早發育同咸濕,定係其他人都係咁,只係個個都度扮正人君子?唯一肯定既係,我同滿口淫語既肥傑唔同,我知係我心底潛藏住更深邃更大既惡魔,正係度沉睡緊,被人喚醒爆發既一刻,一定一發不可收拾。。。

每每呢個聖人Mode只係維持好短既時間,唔夠一陣性慾黎既時候又將其置諸腦後,不停Loop不停Loop。。。

咁既生活好似唔係太健康,我都唔知咁既生活仲會維持到幾時。。。

林敏兒,你快D測完驗返黎陪我啦。。。

不過就算你陪我都唔可以同我做呢D野啦。。。
書生
開始想搵sp
係時候搞溫梓柔啦
係時候搞溫梓柔啦

正呀喂
係時候搞溫梓柔啦

正呀喂

Live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞