(青春/甜)《一個書生既Player故事》

957 回覆
437 Like 13 Dislike
溫梓柔咁被動同文靜 實係最後錯過但後悔一世既老婆仔
之前個故係咪冇交代到書生最後點
之前個故係咪冇交代到書生最後點

有架,咪入左好似佢老豆間公司
同呃個女主話就結婚囉((((另一位巴打代書生心裡os
希望唔好虐溫梓柔
係咪今晚繼續?
係咪今晚繼續?

今晚不
係咪今晚繼續?

今晚不

去左旅行?
四定五個人
係咪今晚繼續?

今晚不

去左旅行?
四定五個人

對呀對呀 五個人
係咪今晚繼續?

今晚不

去左旅行?
四定五個人

對呀對呀 五個人

enjoy your trip
不過返黎要出返多啲
覺得書生未夠hurt 林敏兒呢d正pk,稔真d冇左都唔可惜
要再hurt d 再hurt d 再hurt d就可以快d變player食女
我有個小學同學都叫溫梓柔。可惜係mk 妹
即刻冇哂幻想
書生!
我都遇過林敏兒呢啲人
拜金港女正臭雞
我想睇書生第日大個遇返林敏兒會點
幾時再有新文
測驗果陣,我同肥傑、嘉樂都照去打波。不過臨近考試大獲D,都係溫下書好。佢兩個一放學就返屋企摺埋溫書。

自從上次同溫梓柔傾計,知道大家同一日生日之後,我地關係好似親近咗。呢排放學我都有留係學校,同佢溫書。

「呢度咁寫會唔會好啲?」放學,我同一齊溫緊書既溫梓柔講。

「嗯。咁樣寫係清晰啲。」溫梓柔點頭。

「跟得你多,整理Note都叻啲~」

「林書生,去唔去食Frozen Yogurt?」王家欣黎咗班房搵我。

「仲有邊個?」我問。

「無啦,得我咋。」

我眼尾瞧一瞧溫梓柔,掉底佢一個人走咗去好似好衰咁。

「我溫緊書,唔係好想食喎。下次先啦。」都係拒絕王家欣啦。

「唔好啦。我今日真係好想去食。」

「咁你咪自己去囉!」

「我唔想自己一個食阿,好毒。」王家欣繼續:「你好狠心阿,由得我自己一個去食野。。」

我心諗,大姐你係我邊位?你叫我就一定要陪你去食嫁啦?你望下我格離個女仔,將心比己,你咁樣咪又要我掉底溫梓柔一個。我唔鐘意唔識考慮人感受同場合既女仔。

「。。。」我陷入少許兩難既局面。

「你同王家欣去食野啦,唔洗陪我啦。」溫梓柔打破咗呢個尷尬既場面。

「咁你咪要自己一個溫書?」

「我無所謂,我成日都自己一個既。你陪王家欣啦。」

我有時分唔清,女仔咁講係真心定扮野,其實係想我陪佢唔好走。

「。。。」

「我都想自己專心下。」佢個樣有點尷尬:「去啦。」

世上有兩種人,一種係獨立可以自己一個既人,另一種就係一定要人陪既人。呢個年紀大部份都傾向後者。咁我自己係邊種呢?我諗我係介乎兩者中間,係第三種人。。囧

獨立既女仔都係諗啲咩呢?點解佢地成日都自己一個?佢地唔怕悶嫁咩?點解要讓王家欣?係真係想自己一個咩?如果係想自己一個,就唔會留係度溫書啦?我睇唔透,不過唔打算去問佢,因為我唔覺得佢會話我知原因。

既然溫梓柔都開到聲咁講,我就唯有去陪王家欣啦。

「好啦咁。我好快食完返黎嫁啦。」我同溫梓柔講完就同王家欣出去食野。
書生走左之後,溫梓柔即刻搵第二個陪佢溫書
唔係呢到停啊?

繼續
加速
好青春
曾經以為林敏兒係自己既永遠
到最後竟然
加速
3p啦不如
依條問題問得真係好,
到依家都唔明啲女究竟想點.....
唔知之後解唔解答到我呢?!
最驚d 成日講反話嘅女人
有不詳既預感
加速加速
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞