(青春/甜)《一個書生既Player故事》

957 回覆
437 Like 13 Dislike
入左1分 籃球2分起跳

罰球咩嚟

屌,太耐冇打籃球

利申 小學籃球隊
推一推
推推
Lm
第一次插入係失敗既,插唔入去。。。

佢開始掙扎,係度郁黎郁去。

但我都無理到佢繼續推落去。

係唔同角度加上有點粗暴既情況下試左十分鐘,終於慢慢由淺到深成功插入到去。

一插左個龜頭入去,爽到我就黎射。。。

好神奇。。。

一個咁緊緻,連插一隻手指都覺緊既陰道,竟然可以插得入幾倍粗既陰莖。。。

「呀。。。嗯。。。」插晒成條丁入去果陣,溫梓柔都開始覺得舒服,露出好爽既表情,無再反抗。

相反係我,真係無三分鐘,抽插左幾下,就忍唔住射左入去。。。

抽返出黎,白色既精液、痴立立既西水、連帶住淡紅色既血絲,由陰道流出黎。。。

原來破處係咁樣?。。。

「呼。。呼。。」我地兩個都大大力咁呼吸。

溫梓柔全身都震晒,仲流眼淚。。。

我唔知佢流淚係因為生理原因太爽,定係唔開心先會咁。。。

我好大力咁攬住佢。。。

拍拍佢個頭:「我愛你。」

「我愛你。」佢攬得我更加用力,哭了。

「你做得好好呀。」我讚佢,抱得更緊。

估唔到同青頭仔林書生破處既人唔係林敏兒,而係無啦啦搭上左既溫梓柔。

冷靜諗返,我真係一個不折不扣既仆街。

無諗過處對女個女仔係幾咁重要。。。

而我明知道自己將溫梓柔當係林敏兒既一個代替品,都要為左一己私慾,呃呃哄哄咁拎走左一個女仔咁重要既野。。。

精蟲上腦既良力真係不容忽視。。。

搞到我個人喪失晒理性。。。。

唉。

。。。。。

咪住。。。

好似有D重要既野唔記得左。。。。

大獲,我岩岩中出佢呀!!!!

死啦,佢會唔會有左BB?

好仆街
小學/中一處事方式,係咁㗎啦
之後個春袋仲會赤赤痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞