(青春/甜)《一個書生既Player故事》

957 回覆
437 Like 13 Dislike
文呢
文呢
「你。。黎咗M未嫁?」我竟然連自己女朋友有無黎M都唔知。

溫梓柔好怕醜咁dub晒頭:「黎咗。。」大檸樂!

「你係度等我。。我落去買藥俾你食。。」講完我就著返我濕咗既校服,一枝箭咁衝落樓。

行入樓下間藥房,我第一次覺得去藥房係咁怕醜既事。

「我想問有無事後丸賣?」我嘗試扮到大人咁講,不過臉部表情黎講依然有啲淆底。

藥房條中年呀叔上下打量我全身,好串咁話:「無賣喎。」

「下,唔撚係掛!」我忍唔住講咗粗口:「唔好啦,我知你地有賣既!人命關天,十萬火急呀!」

呀叔拎咗盒套出黎,話:「你知人命關天就應該用套啦!帶個套好難咩?」

「呀叔,玩野呀,咁肉緊點會諗咁多。」

「呀叔都明既,呀叔好似你個年紀果陣,勁囉,一晚出幾轉,啲囡都嗌晒救命。。」

屌,我無興趣知你啲風流史,我正係想買藥咋。

突然,有個女仔係我後面出現,仲撓住我隻手,話:「你賣俾我地啦。。我真係好驚會有BB呀。。」

我一望,原來係阿婷。

我露出一個受驚既表情,佢:「我擔心你一個黎買藥,所以咪黎搵你囉。。」

「呀叔,我係Kenneth個Friend!我知你呢度有賣嫁!」

「哦,原來係Friend,咁得啦。」呀叔話。「$150蚊。拿,順便買多幾盒套,以後小心啲啦,好傷女仔身嫁!」

「係既呀叔。」立刻狗衝俾錢。

出返街,我問阿婷:「你點解會係度既?」

「我諗住黎搵Friend吹水,點知係度見到你。。。」阿婷用把好誘惑好咸濕既聲音講:「睇你個斯斯文文,估唔到。。玩得咁癲喎。。」

我當然唔會同佢講其實我第一次同人扑野。「你都係呀,買事後丸買到咁熟手。你D戲好到做視后嫁啦。」

「大家咁話。」

「都無聽過你有女朋友既?」阿婷好直接。

「八掛啦你。」我無答佢。

「哈,岩既。得閒交流下囉。」嗚呀,我都好想可以試下同桂綸鎂師姐嗚呀。。

「實好嫁。」得把口啦你。

「咁我返去俾條女食藥先。再傾。」

「嗯。拜拜~」
「梓柔,我買左藥返黎啦。」返到去,溫梓柔已經換左套衫好安靜咁坐係梳化度休息。我斟左杯暖水俾佢,餵埋佢入口,仲要佢伸條脷出黎俾我檢查,務求佢吞左粒藥丸安安全全唔會出意外。

「你見點呀?」我好緊張咁問佢。

「成身都好攰。。我岩岩沖左涼啦。。」佢撓住我膊頭,枕係度休息。

我輕輕摸佢個頭,讚佢:「乖。。抖下啦。。」

「阿。。」

「嗯?做咩呀?你唔舒服?」

「。。下面。。不定時就流D野出黎。。感覺好奇怪。。」原來佢係指我D精液。唔知我D子孫係個西度流出黎係咩感覺呢?

「辛苦晒你啦。」我攬住佢,嗲聲咁哄佢。

「我真係賤男人黎嫁,對你做左D咁野。。梓柔,不如你唔好要我啦。。」我發自內心咁講。

佢柔情似水地攬住我、望住我:「唔準你亂講野呀。。你係世上最好既男仔,我又點會唔要你呢?」

你唔同我分手,遲D傷果個,一定係你。。。

我警告過你嫁啦,你都唔走,到時就唔關我事,貴客自理嫁啦。。

「我夠鐘返屋企食飯啦。BB,你今晚早D休息阿。Muah。」我輕輕一錫佢,就離開左佢屋企。

【你有一個新訊息】

婷:【點呀,睇住佢食左藥未?】
我:【餵左佢睇住佢吞埋粒藥無嘔添呀!】
婷:【Fit la】
我:【嗯,都未多謝你】
婷:【請返我食野多謝我囉】
我:【緊要啦,你幫我慳左400萬】
我:【呢排睇住女朋友應該會忙,暑假約你食野】
婷:【多謝先=D】

話咁快,下星期對埋卷就放暑假啦。

係中一既結尾,開始左林書生既破處生涯。
岩岩先返到屋企
好撚仆街
其實書生幾歲
邊個係呀婷
邊個係呀婷

回答返,係中一一入學果陣識既飯長~(好似係中三
邊個係呀婷

回答返,係中一一入學果陣識既飯長~(好似係中三

仆街書生

唉 真犯賤 又要睇又要屌
林書生成魔喇
快d 到阿婷
溫梓柔真係好慘
Btw書生岩岩中出完就想飛人
有時候偏偏係咩名份都無先會咁sweet

你唔同我分手,遲D傷果個,一定係你。。。

我警告過你嫁啦,你都唔走,到時就唔關我事,貴客自理嫁啦。。

真係仆街到一個點
癲 中一就玩事後丸 溫梓柔會唔會之後要去家計會落仔
好想呑書生d精...
好想呑書生d精...

你個名.
好想呑書生d精...

文呢
我:【BB..我好掛住你..今日見下好冇?<3】
溫梓柔:【去邊呀?】
我:【我屋企?】
溫梓柔:【又去你屋企...】
我:【照舊五點啦】

事源係上次同溫梓柔扑咗第一次之後,我聖人Mode咗幾日,又同自己承諾唔可以再做人渣呃溫梓柔既身體,搞到人地要食事後丸咁傷身,要做個100分好男友去補償佢。

奈何邊有咁易丫,日日一諗起細佬進入緊緻既妹妹果種真實無比既快感,即刻硬硬地。出完一次火並無成功減低我性慾,反而係將沉睡咗既野獸更加狠狠地呼喚出黎。

溫梓柔居然開口話想去我屋企參觀。

媽媽通常係屋企,我冇介紹溫梓柔俾屋企人既打算,所以我是拒絕的。

「但都唔係絕對無機會,通常呀媽五點會出去買餸煮飯,六點鬆啲就會返到屋企。」我同溫梓柔講。

「得果個零鐘。。好似無乜野好做。。」溫梓柔講呢句說話唔通係性暗示?唔通佢都想我扑佢?俾我扑完中出都仲唔知驚,睇佢表情完全唔覺得佢係撩緊我。

「都唔係既。。」我用一個復雜既表情望住佢:「你上黎都得,幫我打飛機。。」我竟然可以講得出咁下流既提議。。

「唔好啦。。」佢拒絕了。

「咁算啦,唔好上黎啦。我地出去睇戲啦。」唯有扮下君子。

「嗯,我地去睇戲啦。」

「講笑姐。。唔洗你幫我啦。。你咪上黎囉。」幾打都叫小紅帽上黎啦。。

佢上黎,我地一齊食個雪糕,睇電視。天真既溫梓柔以為林書生真係會唔迫佢幫我打飛機。錯了,等到頸都長既我,等到佢一入踏入我房既時候,我呢隻大灰狼就隨即撕破面具,捉實佢打茄輪。。好快,我地又重覆咗上次扑野既過程(今次有帶套啦)。

我睇準呢個空檔時間,日日都叫溫梓柔上黎,做情侶愛做的事,這是一個充滿性慾既熱血暑假,沒有一個暑假比而家過得更爽更有意義了。。

「叮噹。」

我一把抱佢響床度,好似Av入面啲痴漢咁係咁摸同錫溫梓柔,交下功課。始終女仔都要做下呢啲前戲,先無咁緊張,同埋夠濕可以插得入去。其實,我恨不得一下就深深咁插入溫梓柔既妹妹入面。

同Av女優口裡說不、之後就淫娃上身大解放唔同,溫梓柔依然係咁怕醜,對我總係採取不自動、不反抗既原則,就好似一個飛機杯咁,是謂死魚也。

或許佢真係好愛我,知道我好想扑野,唔想去拍拖,所以就算自己唔享受,都日日送上門黎同我溫存。

咁樣做你有無一絲罪惡感?其實都有嫁。不過,諗咁多做咩,緊係爽咗先算。

我伸手入去佢件Tee,除咗佢件衫同埋個Bra,一隻手係咁捽佢lin頭,另一邊就起勢咁奶同埋吸啜。

佢身體開始放軟無咁緊張,我知道我可以更進一步。

我用手指隔住條底褲,用力咁來回撫摸佢妹妹,一啲都唔溫柔。

「阿。。嗯。。」溫梓柔忍住佢既呻吟聲,好討厭!我想聽到佢大大聲咁樣叫。

我一野拉底佢既底褲,再迫佢變成M字腳,我伸個頭就去奶佢妹妹,我想試下咁做好耐。

「喂,污糟呀,唔好啦。」佢試圖推開我但不果。

好快,我溫熱既舌頭碰上佢濕潤既妹妹,有啲食生蠔既口感。或許同溫梓柔平時鐘意食素有關,佢既西水係無乜味道,口感好似食緊啫哩水咁。

我好大力咁吸啜佢妹妹,接著將舌頭伸入小穴,感受西水天然既味道,好正。「阿。。阿。。」溫梓柔好享受我既服務。

我感覺到差唔多,我停底口上面既動作,我拎住條早已硬咗既弟弟出黎,係洞口磨擦,沾上最天然既潤滑劑。

極速戴上安全套之後,我用男上女下既傳教士式,對準洞口一野就插咗入去,來回抽插。

抽插既同時,我捉住佢隻手,起勢咁錫佢。好快巨龍漲到更大,我感覺到就黎要射,加大力度同速度作最後沖刺,子孫都好安全咁射晒係個套入面。

我好攰好眼訓,輕吻咗佢一啖,攬住佢就訓著咗。

六點鐘,溫梓柔輕輕推開我攬實佢既手臂,幫我com埋被,自己就走咗。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞