(青春/甜)《一個書生既Player故事》

957 回覆
437 Like 13 Dislike
LM
等左好耐
不知一個禮拜出2次啦
Pish
不知一個禮拜出2次啦

仲有8個正評 其實計返落都差唔多
不知一個禮拜出2次啦

仲有8個正評 其實計返落都差唔多

今晚放工更文啦
書生
今晚更文ya!!support
由想同林敏兒講野、每日送冰紅茶、傾電話一步一步咁發展,我個心總係想要求更多。

人類係好難滿足既生物。一旦達到某個checkpoint,佢想得到既野只會多唔會少。

我講唔出原因。大概呢D就係電視劇成日講既「鐘意」。

平時我都係同呀傑放學,而林敏兒就同王家欣一齊放學。

同一間小學度讀既通常都係街坊,大家住同一區距離好近。

「林敏兒,不如放學今日一齊走?我想帶你去食雞蛋仔。」我扮作無何謂咁問佢。

「我想食,不過我約左家欣喎。」林敏兒臉有難色。

「咁一齊走囉?我叫埋我6B個老死呀傑,介紹你地識。」

「好呀。」

「你地去食雞蛋仔?我都想去,不如一齊?」全班最靚仔既狗公何諾軒聽到話想加入我地。我啤一啤佢,心諗,你同我爭野食?請問我約林敏兒放學關你叉事呢?

「好呀。」王家欣一副心心眼既樣子應承左何諾軒。人算不如天算,林敏兒定力好都無用,算漏左佢個 frd。

一路上,我都係同呀傑同行。林敏兒、王家欣就同何諾軒一齊行,有講有笑。

何諾軒好有型咁拎左張十蚊紙出黎,買左價值$10既雞蛋仔,仲遞俾林敏兒同王家欣食。

我望住銀包果張十蚊紙,心諗,你個R分怪,你咁樣我算D咩。。。

於是我轉移策略,買左個格仔餅,仲扮晒好食咁:「嗯!個格仔餅真係超好食。呀傑你快D試下。」

林敏兒聽到我話好食,即刻問:「真係嫁?我想試下。」

我遞俾林敏兒試食。女仔都係鐘意甜野嫁啦,一睇就知岩佢口味。

「真係好好食啊。」

「請你食啦。我買過個。」我拎左我D積蓄出來買多個格仔餅俾自己,講真都有少少肉赤。我望住狗公何諾軒,露出一個勝利者既笑容。哈哈,而家林敏兒拎住係我食過既格仔餅,我地間接接吻呀,你呢隻狗公恨唔黎嫁啦。

「好呀。」林敏兒秒速就拎左我個格仔餅去食。

「大食鬼。因住肥死你。」我不忘疾佢一句。

「林敏兒咁瘦,大把Quota啦!」何諾軒駁我嘴。

「咪係,何諾軒就最知我心!」林敏兒好自豪咁答我,搞到我心入面不是味兒。

「係呀係呀,何諾軒最知你心,我就咩都唔知。」我嘀咕。

我地兩個好似左右門神(大兵)咁夾住林敏兒,王家欣同肥傑就係後面好無奈咁吹水食我地花生。

何諾軒一路行一路問林敏兒:「林敏兒,你口唔口乾呀?想飲咩野?我去買。」

正當我想話冰紅茶既時候,林敏兒卻回答:「唔。。珍珠奶茶啦。。」

「你係度等我呀。」何諾軒就走左去買,表現非常積極。

「我仲以為你會話想飲冰紅茶。」我話。

「呢排飲得多左,都要轉下口味嫁。」

「鐘意日日飲唔得咩?」

「咁。。你鐘意食雞翼都唔會每日三餐都食雞翼啦下話?」

佢又講得有道理。但心入面總覺不是味兒。

原來林敏兒除左冰紅茶,都會飲何諾軒買既珍珠奶茶。。。

我地送左林敏兒同埋王家欣兩個女仔返去,就各自返左屋企。

放左學睇完套卡通仲打電話俾林敏兒一齊做每日一篇。

「天氣報告話聽日突然間趺到13度,記得著多件衫呀。」林敏兒臨收線仲特登提我,好warm呀。
第二日起身返學,當時既天文台好準嫁,話13度就真係13度。

自命身體強壯既我最憎就係著既頸巾同埋重dub dub既校褸嫁啦,不過為左應付呀媽我都係著晒返學校。

返到課室,見到林敏兒仲未返到。我就坐左係位度補眠。

突然間,我臉上一凍,好似俾冰掂到咁,唔通係林敏兒?

「請你食凍柑。」成個人即刻崩緊左。

我一轉頭,原來係王家欣。我忍唔住唉左一聲。

「洗唔洗咁既樣呀。。。凍柑唔好食咩。。。」王家欣見我悶悶不樂既樣問我。

「唔好食。我請你試下啦。」說罷就伸隻手去王家欣塊面度,剛巧林敏兒就返黎。

林敏兒,我真係無對你唔住去同其他女仔玩嫁。。。你要信我呀。。。

um。。。其實林敏兒見到係無任何反應嫁。。。

內心既劇場只得我一個人做主角。

「一D都唔凍既!仲好暖!」王家欣捉住我對手,「林書生隻手係暖蛋黎嫁。敏敏你快D過黎摸下。」

林敏兒聽到就好天真嬌咁走埋黎,「係咩?等朕Check下。」

「喂。。咪抽水喎你地。。」我係個好傳統既男仔,男女授受不親是常識吧。

「唔同你地玩。痴線嫁你地。」我即刻彈開幾尺遠。

「上堂啦。坐返埋位。」Miss Chan入黎。又開始左沉悶既一日。

上到第2堂英文堂既時候,一陣怪風突然吹入黎。好凍。

學校既課室依山而建,環抱大自然。除左成日有蜜蜂之外,仲不定時會有怪風。

我望一望身旁既林敏兒,佢雖然已經著住校褸,都仲係全身微震好凍咁既樣。

我伸手捉住佢隻左手探熱。果然,佢對手係凍到好似冰咁。

「你隻手好凍呀!琴日先提完人著多D衫,自己又著咁少。」我話。

「我諗住夠暖,點知咁凍。。」

我見到佢咁弱小既樣子又忍唔住要日行一善。我將條深灰色既幼冷頸巾除左,掟俾佢。

「同我戴左佢。條頸夠暖就全身暖。唔好同我凍親。」我有少少Man咁叫佢帶頸巾。話時話,出面真係幾凍。

「。。。」林敏兒有點唔好意思,慢慢咁將我條頸巾戴上「多謝」。

照顧佢令我感覺到自己男人既一面,心入面覺得好滿足。

「林書生,又撩人傾計啦!你同我出黎做呢條數。」係呢個寧靜無人舉手既時候,好煩既Miss Chan又搵藉口叫我出去做數。

「輕鬆啦Miss。」講計數,邊度會難倒我。

「我聽日還返條頸巾俾你啦。」林敏兒放學係電話度同我講。

諗起可以用林敏兒戴過既頸巾,就好期待,我好似又痴漢左。。
lm
好撚man
留名呀等咗好耐
書生細細個就咁正
lm
屌live左
書生應該係中學開始變Player

林敏兒有個死黨叫王家欣,正常女仔樣,發育得算早,高我半個頭,成日串我地D矮過佢既男仔。佢係班上少數有胸部既女同學,透住個白色Bra露晒底,女仔之家咁樣成何體統。有胸既女仔真係好核突,同埋令到人好尷尬,都唔知望佢邊度好。

終於有故
之前話細個冇睇av,但無啦啦有段咁既野有d odd 仲要小六已經稔呢d,乜依家d小學生咁早熟
Sor可能係我太投入
但個setting係小六硬係覺得太早
我想快d睇佢玩女多d
期待已久 係書生阿
等你好耐

林敏兒有個死黨叫王家欣,正常女仔樣,發育得算早,高我半個頭,成日串我地D矮過佢既男仔。佢係班上少數有胸部既女同學,透住個白色Bra露晒底,女仔之家咁樣成何體統。有胸既女仔真係好核突,同埋令到人好尷尬,都唔知望佢邊度好。

終於有故
之前話細個冇睇av,但無啦啦有段咁既野有d odd 仲要小六已經稔呢d,乜依家d小學生咁早熟
Sor可能係我太投入
但個setting係小六硬係覺得太早
我想快d睇佢玩女多d

其實一啲都唔出奇,我小三睇第一套av,小五已經識打飛機
快啲玩女
書生幾時扑敏兒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞