(青春/甜)《一個書生既Player故事》

957 回覆
437 Like 13 Dislike
唉, 中一就打丁嘅書生 都算遲ga la
本身乖乖地打下丁未算囉, 周圍屌女

集思廣益 巴打們是幾時先第一次打丁

我睇過新聞, 最早好似係四年級

聽講太早打丁會矮

聽講太早打丁會矮

聽講太早打丁會矮

佢中一好似... 其實叫唔叫早?
lm

聽講太早打丁會矮

佢中一好似... 其實叫唔叫早?

中一打算正常啦
其實咁樣既純愛故好睇過甜故好多
Btw 花小姐加油

小二

小二條J咪勁細
中二 算遲? 但小弟好撚矮
十卜十卜
岩岩追哂
諗番起我中一都有個林敏兒咁既女仔
但衰自己on9冇把握到
到而家year2都仲係好掛住佢
不過大家都已經變左好多
佢已經唔係我識個個好pure好true既女仔
好想番去以前F1改變呢一切
但係已經回不去了
林敏兒好pure 好true
得我一個覺得佢收禮物就肯行街好雞格
推多下

呂靜宜真係花心
有大鳩志又昅住書生

大鳩志都周圍溝女
敏敏:【書生,你做緊咩呀?】

係喎!拖完手返黎,我就係屋企打飛機,都唔記得搵返佢。

同林敏兒拖手既快感都被我人生第一批製造既精液沖淡左,我個人冷靜返好多。

敏敏:【好多同學買左村上隆花花,我都好想要呀】哦,即係果隻百鳩幾蚊一隻既旺角彩色花花。
我:【聽日放學陪你買啦】
敏敏:【好呀。聽日放學一齊去旺角睇下啦。】

今日失敗左。聽日將會係我真正表白既大日子。

既然佢俾得我拖手,即係鐘意我啦,一定要打蛇隨棍上,唔可以再耽左吉時!

聽日我會帶學生妹林敏兒去一個暗角位,將佢一野推埋牆,然後佢一路反抗,我就掩住佢個口等佢出唔到聲,再用神力將38kg既佢抱入廁所度,好似AV痴漢咁食左佢,再射D精係林敏兒既身體入面,同佢講:「你已經係我既人,今次真係會有BB,你走唔甩啦。做我女朋友好冇?」

林敏兒會用一個含羞答答既表情回答我:「唔做你女朋友都唔得啦。。我地都。。生米煮成熟飯啦。。你。。要負責任呀。。。」

啊,罪過罪過。林書生,你D思想真係好污穢。

對唔住呀林敏兒,我都係腦入面諗下嫁咋,我唔會做嫁。

都係你啦死肥傑。。Send埋D咩AV Link俾我!!搞到我諗完又諗!!食屎啦!!
「你今日心情幾好咁,成日笑笑口。」溫梓柔問我。

「係咩?咪同平時一樣。」係因為約左林敏兒而開心定係打飛機加乘左掛,慘啦我覺得後者好似仲令我更加興奮。。。

「放學一唔一齊去食糖水?」陳詩詩問大家。

「唔啦,我約左人。」

「約左邊個呀?」陳詩詩八卦咁問。

「小學同學。」

「一定係女仔黎!」羅嘉樂笑笑口咁講。

「關你鬼事咩。」我話。

「叫埋佢一齊黎食糖水啦。」陳詩詩話。「我想食呀。」

「唔啦,我地要去買果朵MK花,下次先。叫羅嘉樂同溫梓柔陪你食啦。」

「人多好玩D嘛。」陳詩詩好失望。

「下次啦。介紹俾你地識。」等佢做左我女朋友之後再好自豪咁介紹俾你地識,呵呵。「走先啦,Bye。」
我地差唔多時間放學,就約左係中途既地鐵站等再一齊搭去旺角。

一見到對方,我地都有D怕醜係度傻笑。

經過琴日一事,我儲夠左足夠既勇氣主動拖住佢隻手。

林敏兒都好乖巧咁俾我拖住。

「琴日仲牙斬斬咁,今日做乜咁靜~」我話。

「咩呀。。無囉~~」

「明明就有~~」

「無呀~~」

「有呀~~」我搵手指輕輕篤住佢個鼻:「明明就有。」

「笑人既你。。。」林敏兒紅都臉晒咁,超好玩。

雖然斯文既林敏兒都好吸引,不過我最鐘意都係林敏兒表情多多,好大反應,俾我玩發脾氣串串貢既樣,活潑可愛!

戀愛既威力實在不容忽視。我地好煩好嗲咁講足全程BB話,呢幾個鐘都唔知講左D乜。智商瞬間趺到落50既水平,我終於明白電視劇D人一拍拖就會變左個低能既感覺。因為當你鐘意一個人,你既世界就只得佢;而大家鐘意對方,就係最幸運既事,其他野係點,根本睇唔到。啊,好幸福。

「你想要邊隻呀?彩色果隻?」我問林敏兒。

其實我真係睇唔出呢隻手仔咁大既旺角花有乜咁吸引,又唔靚,D料又普通,要成百幾蚊一舊。

「不如我地買個情侶花花。我要粉色紅果隻,你就要藍色果隻。少D人用又無咁易撞。」林敏兒指住個隻旺角花提議。

「好呀。」

我係銀包入面拎左三舊水出黎,好有型咁俾左錢。查實三舊水買呢兩舊野我真係有D肉赤。。。

不過林敏兒講到,無奶油唔買既。

「唔影呀。。。影貼紙相係女仔野。。。」我係貼紙相機入面垂死爭扎,隻手仲係拖住林敏兒唔放。

「嗚。。點解呀。。我喊嫁啦。。」

「你,應承做我女朋友,我就同你影啦。」我終於講到出口啦!

「我隻手都俾你拖咁耐。。。你話我應唔應承呀!!??」林敏兒沒好氣咁話。

「咁今日就係我地既拍拖紀念日啦。」

「3、2、1。咔唰。」

我係背後攬住林敏兒,錫住佢面豬登影左呢張相。

10月15日,我應該呢世都唔會忘記呢個日子。

對我而言係幾咁有意義。
聽日唔得閒 嘔定文先
唉 點解唔可以好好地繼續落去
Btw我識得有pair同校由中二拍到而家yr4都仲係勁sweet 真心勁羡慕
細細個就已經咁撚sweet
回想起自己細個,
究竟做過啲乜.........
睇咁耐最甜係主角睇av打飛機
書生打丁初體驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞