(青春/甜)《一個書生既Player故事》

957 回覆
437 Like 13 Dislike
甜呢
連調位,我都係掉返同溫梓柔坐。

日復一日都係同佢拍拖、食飯、行街、讀書,間唔中同下Friend玩下吹下水、測驗、考試。。。

我知道而家既我已經比好多人幸福,我有一個唔洗擔心經濟既美滿家庭、有個好錫我滿分既賢淑女朋友、有班傾到心事既好朋友、有唔錯既人緣、成績不過不失、又唔洗點辛苦讀書。

我搵唔到唔開心既理由。

但沒有太大既幸福感。

亦都無滿足感。

自從同林敏兒分手之後,我就一直有咁既問題。我個人好似變得麻目咗,對咩都無晒感覺。

又或者係,理智又無知既我一直都無乜情緒,係鐘意咗林敏兒開始,我既生活先多咗色彩,泛起了漣漪。

好想自己既生活有多啲變化。

我好想可以感受到更多既情緒。

我好想瘋狂一下。

而近日唯一發洩到情緒令我舒服既方法就係打丁。

又過返之前瘋狂打丁同睇Av既日子。

慾望總是愈來愈強烈,亦要係乖女溫梓柔既面前表現出君子既模樣,就黎人格分裂!

『點解唔放縱自己去做?想做咪做囉。你知溫梓柔咁鐘意似你,實肯俾你嫁。人一世,物一世,緊係咩都要試下啦。』魔鬼書生既聲音係耳邊響起。

『唉,唔好啦,我地雖然就黎升中二,都仲係好細,做呢D野真係唔好;貞操對一個女仔黎講係好重要(雖然我唔明點解),我已經呃咗溫梓柔個心,唔可以再呃埋佢個身。』

『可能人地都好想俾你呢!』

『點會,咸濕既係我姐。你唔好再講啦,我係唔會對佢做啲咩越軌行為!』

『到你又精蟲上腦果陣,就唔係咁講啦。』

『唔知扑野係咩感覺呢?』

「書生,你做乜發晒呆咁既?諗緊乜?」手拖住我問溫梓柔問我。

「無諗野呀。放空緊。」我話。

拖住個純情女友Poker face咁行街,個心就諗埋呢D淫賤野,罪過罪過。

送到佢去屋企樓下,今日我格外熱情咁錫佢、攬住佢。

係一個有點。。。攻擊性既濕吻。。。

我伸左條脷入去,佢初時有點迴避,隨住我既進攻,佢都變得順從無再反抗。。

大約錫左三十秒。

錫完仲見到有有D口水絲連住。

「呼。。」溫梓柔有D緊張,抖左啖大氣。

「好啦,咁你返去休息下。。」我同溫梓柔講拜拜。

點知。。。

佢竟然問我:「你今日上唔上黎我屋企呀?」
衰十一⋯⋯
唔扑含個撚都好
衰十一⋯⋯

屌,好搞唔搞,搞佢!
平行世界既書生故啦!切J
唉 温梓柔
Sweet
唔係啊係呢到停
褲都除咗啦
點解我睇到咁有罪惡感
點解我睇到咁有罪惡感

有經驗喎你
屌你係到停
正啊
推啊
「你今日上唔上黎我屋企呀?」係一個如常送溫梓柔放學既普通日子,佢竟然問我。

「下?可以上去咩?」我無同溫梓柔提過呢個要求,因為我知佢屋企一向都有人唔方便上去。

「我屋企人去左旅行,呢幾日屋企都無人。」嘩,我聽到有一絲興奮既感覺。。。

「好呀。」我問左個蠢問題:「但上去有咩做?」

「我都唔知。陪下我。自己一個係間屋度好冷清。」而家既溫梓柔開始會講多D自己既諗法,無咁怕醜,呢個進展幾好。

我期待同林敏兒做但始終無做過既遺憾事,係咪可以發生呢。。。

我連林敏兒屋企都未去過,估唔到會去左溫梓柔屋企。

係繼丁丁之後,第二次單獨去女仔屋企。

去人地屋企係一件好赤裸既事,因為你會瞭解到對方一D好私人既資訊。例如,佢間房係咪同表現出黎一樣咁整齊、佢鐘意咩顏色或者明星、佢用既洗頭水牌子。。。

溫梓柔拖住我,緩緩打開度門。。

溫梓柔住既係一棟頹新淨既私樓,入面係以前好興既柚木地板,傢私都係深啡色既木紋系列,俾人一種穩重沉實既感覺,同溫梓柔既氣質不謀而合。

「坐呀。」溫梓柔入房擺底書包同埋換衫。好快,佢就換左件淺蓋色既長袖棉Tee出黎,我都好想換返套屋企衫啊。

「間屋同你個人一樣,感覺好舒服。」我Comment。

「飲杯水呀。」溫梓柔斟左杯水遞過黎。

正當我岩岩掂到隻杯果陣,o殊一野,成隻杯就趺左落我個身度,倒撚瀉晒落我度。

Fuck,好彩係膠杯又唔係熱水,唔係就俾人淋到戇鳩鳩咁。

都唔知佢係咪特登。

嚇到我即刻成個人彈起身。

感覺我地正向奇怪既方向進發。。。

AV情節會發生係林書生身上麼?

欲知後事如何,請看下回分解。。。
講下笑。。。

溫梓柔好緊張咁拎D紙巾俾我抹乾。

無奈成杯水倒左落黎,我件冷衫、恤衫都濕晒。

但我又無理由係溫梓柔面前除左件衫咁失禮。

溫梓柔摸摸我胃部既位置,話:「慘啦,由面濕到落底。。」

邊度濕先?。。

一聽到佢講完呢句說話我個人即刻熱血沸騰左,當下即刻硬左。。。

佢再向下摸我肚臍既位置。。。

慘啦。Stop please。

呢個位真係唔摸得。。。

你明唔明呢個位真係唔可以亂咁摸?

呢個位同細佬既距離咁近,想引死我咩。

我屏息忍住呼吸,叫自己冷靜,但係呢個咁AV情節既氣氛底下,扯到行一行現晒形。

溫梓柔隻手停留係我肚臍既位置,望住我現晒形既下體,定格左幾秒。。。

有點尷尬。。。

佢擺明見到晒,我再扮無事發生都無謂。

所以,當佢諗住縮手既時候,

我用右手捉住佢隻手,唔俾佢走。。。

我捉住佢隻手向下移動。

溫梓柔俾我既舉動嚇親,想立刻縮手。

不過我既力氣大過佢,捉實左佢,無容許佢離開。

我捉住溫梓柔隻手觸摸我條充晒血暖笠笠既巨龍。

溫梓柔唔夠膽望住我,不過都好乖巧咁任由我捉住佢隻手,撫摸巨龍,慢慢上下移動。

好似觸電咁,每掂一下都好敏感,忍住呻吟唔叫出黎,呢種感覺並不討厭。。

佢無拒絕我,令到興烚烚既我更加大膽去繼續落去。

我攬住佢,一野坐底向Sofa,瞬間,拉到溫梓柔變成騎住我既動作。

我拎起佢雙手環抱我條頸。

溫梓柔有點緊張,咬住唇忍住呼吸,望住我手上既動作。。。

我慢慢解開皮帶,褲鏈。。。

再拉開條四角底褲,將巨龍釋放於空氣當中,活生生暴露係女仔既眼前,嗚呀,林書生真人版AV處男作初體驗。

我捉住溫梓柔乖巧既纖手,包圍住我既巨龍係咁Chok。

「啊。。」舒服既感覺隨之而來。

慢慢加速,巨龍越來越脹大,興奮到一個點,彷彿係人生中脹得最大既一次。。

我想要更多。

我一野抱起好似樹熊攬住我既溫梓柔,放佢係床度訓底。

我趴係佢個身度。

望左佢幾秒,就輕輕錫左落去。

我一路錫,一路向下摸佢條腰。。。

用右手隔住條褲好溫柔咁撫摸佢妹妹。。。

「唔好呀。。」佢又嚇到個人縮一縮,個頭側左去床度,我睇唔到佢表情。

既然佢都無大大力反抗,仲成身軟晒無力咁,唔好,即係好啦。

我都無理會佢果一句唔好,繼續摷落去。

終於,心急既我一下伸隻手入去條底褲度。

「呀。」佢細細聲咁叫左出黎。

出面有D乾,我亂咁塞隻手指係出面,「痛呀。。」

終於有撩到少少濕滑既分泌物出黎。。。

我知道女仔濕左即係同男仔扯左一樣,性慾起,Ready。。。

我即刻除左佢條褲落黎。

係好乾淨粉紅既白虎妹妹,連毛都無。。。

佢怕醜到對腳夾實我隻手。。。

我禮貌上問佢:「我。。可唔可以?」

溫梓柔搖頭,對大脾繼續夾實我隻手。

「點解?」我隻手指緩緩伸入佢濕潤既妹妹。

濕滑既陰道就好似一條有路軌既通道,我無望實佢下面係點。我中指用力,由淺到深咁吉入去。

「阿。。」

手指俾陰道既肉包圍住,入面好濕,好暖,好緊。。。

吉左十幾下先成功入到成隻手指入去。

「呀。。好痛呀~~」溫梓柔呻吟。

「我。。未試過呀。。。」佢好似想喊咁:「點解你會識?你試過同其他女仔咁樣做?」

「我都無試過呀。。」平時睇得多AV有D概念姐。

我開始將弟弟放係溫梓柔濕潤既妹妹度磨擦。。。

「阿。。好舒服。。」我都忍唔住叫左出黎。。原來正係係出面磨擦已經爽到好想射,林書生,你忍住阿。。。

「阿。。。唔。。。」溫梓柔都開始忍唔住呻吟。。。

我學AV咁推高佢對腳做M字,觀賞一個真真實實既粉穴,原來實物係好靚既一樣野。。。

我拎起條丁,跟返岩岩手指既角度準備就吉入去。。。

「唔好呀。。。」溫梓柔搵隻手擋住。

頂,臨門一腳做乜要阻住我。。

真係燥左。

但我唔可以表露出黎。

頂,陣間真係無得食。

我扮作好深情,摸住佢髮絲,問佢:「你鐘唔鐘意我呀?」

溫梓柔輕輕點頭。

我壓低把聲,係佢耳邊輕輕咁講:「你鐘意我。。滿足我等我舒服下好唔好?」

溫梓柔有點遲疑,唔知俾咩反應我。

我無理會到佢,捉住佢兩隻腳,就一野吉落去。

「呀。。好痛呀。。停呀。。」
第一次插入係失敗既,插唔入去。。。

佢開始掙扎,係度郁黎郁去。

但我都無理到佢繼續推落去。

係唔同角度加上有點粗暴既情況下試左十分鐘,終於慢慢由淺到深成功插入到去。

一插左個龜頭入去,爽到我就黎射。。。

好神奇。。。

一個咁緊緻,連插一隻手指都覺緊既陰道,竟然可以插得入幾倍粗既陰莖。。。

「呀。。。嗯。。。」插晒成條丁入去果陣,溫梓柔都開始覺得舒服,露出好爽既表情,無再反抗。

相反係我,真係無三分鐘,抽插左幾下,就忍唔住射左入去。。。

抽返出黎,白色既精液、痴立立既西水、連帶住淡紅色既血絲,由陰道流出黎。。。

原來破處係咁樣?。。。

「呼。。呼。。」我地兩個都大大力咁呼吸。

溫梓柔全身都震晒,仲流眼淚。。。

我唔知佢流淚係因為生理原因太爽,定係唔開心先會咁。。。

我好大力咁攬住佢。。。

拍拍佢個頭:「我愛你。」

「我愛你。」佢攬得我更加用力,哭了。

「你做得好好呀。」我讚佢,抱得更緊。

估唔到同青頭仔林書生破處既人唔係林敏兒,而係無啦啦搭上左既溫梓柔。

冷靜諗返,我真係一個不折不扣既仆街。

無諗過處對女個女仔係幾咁重要。。。

而我明知道自己將溫梓柔當係林敏兒既一個代替品,都要為左一己私慾,呃呃哄哄咁拎走左一個女仔咁重要既野。。。

精蟲上腦既良力真係不容忽視。。。

搞到我個人喪失晒理性。。。。

唉。

。。。。。

咪住。。。

好似有D重要既野唔記得左。。。。

大獲,我岩岩中出佢呀!!!!

死啦,佢會唔會有左BB?
衰十一
召喚報警撚
中一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞