我宣佈《保民生 反修例 大聯盟》正式成立

4376 回覆
12429 Like 27 Dislike
好亂 大家俾d時間 因為各有各做整合緊

出曬問題啦師兄 好似表達錯左
要換個講法
今朝張旭又話左北京支持

可以話個旭係咩貪污犯 成家有鬼籍乜乜乜咁
D人懷疑係藍絲呃人聯署整出黎
快D搞下聯署果度啦
一係就刪除左佢換做圖

後生仔send長輩圖佢地唔信架!
Fb開個中年人鬼account
去yahoo,港人港地啲廢老page po圖留言!
佢地信就會自己forward!
個5點做咩變到好似支持咁呀?改改佢啦。
可以大大隻字寫人民日報話要守護繁榮穩定

人民日報:要用和平理性守護繁榮穩定
Source
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1462779-20190614.htm?spTabChangeable=0
聯署拎走佢
人地O岩O岩先署完
你諗下, 同一班人會唔會署完又署, 佢地就會知道係唔同人黎
呢啲野係吹唔到
大大力推
SUPPORT中央冇支持修例就POST呢條LINK
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/chinese-news-48626284
話BBC都報駐英大使話冇指示香港修例
就算佢地懷疑都好,只要佢地亂就得,唔轉軑都起碼唔明撐,減弱佢地既力量
認真一問,有冇課金支持方法?

又街站,又banner,又環保袋,都要$
有一大堆要返工冇鬼用幫唔到咩手既80後at least 可以金錢上支持
啲改圖有冇得加埋父親節嘅元素落去
e.g. 武勇爸爸應上戰場守護國家與兒子
仲有呢段
珍視香港的核心價值,不折騰、不內耗,不給外部勢力做籌碼,騰出精力謀發展、謀福利,凡事都商量著辦、齊心去辦,繁榮穩定,比什麼都要好。 
太假喇
無啦啦放一對長輩圖喺聯署個網
放多啲報紙阿 大公報 人民日報 環球時報 既偽報章啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞