我宣佈《保民生 反修例 大聯盟》正式成立

4376 回覆
12429 Like 27 Dislike
https://t.me/Ying00

想出分力 可以幫手設計
而家仲有咩要設計?
推!
好正
加埋英文名響下面就得
樓主 你地錄低幾段宣傳,我地自發街站拎黎播
去香討宣傳下啦
added
洗唔洗換埋殘體字,啲老一輩好多唔識睇繁體
隔離有YouTube post
我地要攻陷長輩世界
講哂tvb劇情啲臭八婆特徵出黎,例如搞人老公
林鄭行得正企得正點解要破壞香港經濟
㊙㊙㊙转发俾挚爱慨十名亲友💝一起守护香港💪🏻💪🏻💪🏻 英贼林郑乱港阴谋,企图搞死香港经济,首富李嘉诚已走佬‼️

中央政府🇨🇳亲信:「党并没有指示香港要有逃犯条例!」😱😱林郑不听中央指示,主导强行通过逃犯条例,一旦通过,香港经济将严重受损。 😱😱

商人们早已洞悉先机,香港首富李嘉诚已出售中港资产规模近2,000亿元,香港及外国企业将会大规模撤走,失业率势必大升。 🏃🏻‍♂🏃🏻‍♂😭😭

💸💸💸自宣布逃犯条例修订以来,恒指已由最高三万点大跌至二万六千点📉📉,人心惶惶,而楼价极有可能于短期内暴泻,市民随时变成负资产! 💸💸💸

外资:撤! 😨
股市:跌! 😭
楼市:跌! 😱

林郑被外国势力所控,一家均有英国国借,港英余孽企图反中祸港,令美国于贸易战打倒中国! 手持英国国籍🇬🇧🇬🇧🇬🇧的林郑月娥并没有理会中央反对、一意孤行,因为财富都在海外,丈夫及儿子一直身处英国,不会关心条例成立之后,为香港带来楼价下跌🏚🏚 ,国际地位下降,港元眨值等巨大灾难,就只为自己想「立功」回到英国一家团聚👨‍👩‍👦‍👦。 可惜国家并不支持🙅🏻‍♂!

🙏🏻🙏🏻保民生 抗修例 稳经济 你我有责
保卫香港行动,就由今日开始! 🙏🏻🙏🏻

全簡體
我又覺得唔洗
用殘體反而太假
獻世派都用正體
痴線,d 圖笑死我
咁又離左題無人信
支持
㊙㊙㊙转发俾挚爱慨十名亲友💝一起守护香港💪🏻💪🏻💪🏻 英贼林郑乱港阴谋,企图搞死香港经济,首富李嘉诚已走佬‼️

中央政府🇨🇳亲信:「党并没有指示香港要有逃犯条例!」😱😱林郑不听中央指示,主导强行通过逃犯条例,一旦通过,香港经济将严重受损。 😱😱

商人们早已洞悉先机,香港首富李嘉诚已出售中港资产规模近2,000亿元,香港及外国企业将会大规模撤走,失业率势必大升。 🏃🏻‍♂🏃🏻‍♂😭😭

💸💸💸自宣布逃犯条例修订以来,恒指已由最高三万点大跌至二万六千点📉📉,人心惶惶,而楼价极有可能于短期内暴泻,市民随时变成负资产! 💸💸💸

外资:撤! 😨
股市:跌! 😭
楼市:跌! 😱

林郑被外国势力所控,一家均有英国国借,港英余孽企图反中祸港,令美国于贸易战打倒中国! 手持英国国籍🇬🇧🇬🇧🇬🇧的林郑月娥并没有理会中央反对、一意孤行,因为财富都在海外,丈夫及儿子一直身处英国,不会关心条例成立之后,为香港带来楼价下跌🏚🏚 ,国际地位下降,港元眨值等巨大灾难,就只为自己想「立功」回到英国一家团聚👨‍👩‍👦‍👦。 可惜国家并不支持🙅🏻‍♂!

🙏🏻🙏🏻保民生 抗修例 稳经济 你我有责
保卫香港行动,就由今日开始! 🙏🏻🙏🏻
岩 本身把聲唔係啲好有說服力既人
但播既話就唔同講法
而且可以寫埋稿講得清楚啲 大佢地
想係附近街市到做
星期六講 順便叫佢地星期日出去
唔知樓上有無講過
可以試下講到影響埋生果金會比少?
公屋會加租?
酒樓執笠之類真係影響佢地既野

3千幾個人感唔感化到
pish
股市會跌
樓市就黎跌
政府再收手
隨時經濟大衰退
香港經濟會玩完
會裁員
想搵食嘅一定要反對!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞