我宣佈《保民生 反修例 大聯盟》正式成立

4376 回覆
12429 Like 27 Dislike
一嘈就話佢地收美國佬錢搞亂香港就得
無敵,總之支持修例=反中亂港
推啊
一日未撤回認錯 一日都要出
有冇人留意到呢條片除左7,8條友打一個女仔外,仲有盾一野鋤落去
https://lih.kg/1218141

大家幫手廣傳幫下片中受害者
用咩圖答佢好 唔想講野
想幫手派下 阻止美國人搞亂中國 香港
係咪3人以下唔洗申請?可以用埋大聲公?
同埋如果想加埋 要求英國走狗林鄭釋放 6月12號示威嘅愛國人士好唔好
唔好 ,主力提民生
經濟差 失業 邊有能力買樓? 發你個春秋大夢啦
本人就係需要你呢啲精英去宣傳我嘅理念
佢個自介都話左俾你知 佢係豬 聽唔明人話
【突發通知】

本專頁得悉大量愛港人士於各區派發傳單宣揚本聯盟之理念。

大聯盟重申,暫時並沒有任何官方活動,但大力支持任何合法愛國愛港活動。惜資源有限,暫未能支援,還望各位市民晚上小心安全。同時,聯盟亦不接受任何政黨及市民資助,以免有心人士借題抹黑,希望各方諒解。

另亦特此聲明,本專頁之宣傳圖片、文字只會上載於FACEBOOK PAGE。歡迎各位有心人士使用本專頁認證之圖片。
你祝佢變負資產;再打你愛國愛港反而俾人話;睇清楚邊啲先係自私自利既人
再推
想阻大家幾分鐘時間 求大家睇下我解釋廢老邏輯
唔單止係今次宣傳用 對於大家說服其他廢老都有用

廢老係負思考能力(冇錯 係負 唔係零)
佢地只會信自己想信嘅野 睇到零碎嘅事物 然後用佢地嘅歪理串連做一D佢地想認同嘅野 跟住就當咗係真理 佢地會覺得佢地看透一齊 覺得係自己思考判斷出嚟所以一定係啱 每當聽到任何有同佢地認知有矛盾嘅野 就會無所不用其極搵解釋推翻人地
舉例
政府 -> (崇拜權威) -> 一定係啱係好
特首 -> 代表政府-> 政府係好 -> 特首一定係好人,特首做咩都啱
保皇狗成日支持特首-> 保皇狗係好人
民主派反對議案-> 唔支持政府嘅一定係壞人
CCTVB成日報政府服務市民 保皇狗做實事 -> 乎合佢地嘅認知 -> CCTVB係好傳媒 佢報咩都係真
警察->一定係好人
唔聽警察指令->壞人->罵佢暴徒 黑社會->突顯自己好正義 好滿足->更加相信一定係咁 愈屌愈起勁
同佢講警察唔係好人->違反警察係好人嘅認知->一定係抹黑 係假嘅 總之你你錯
暗角七警有晒片為證->違反警察係好人嘅認知 但又否認唔到因為係CCTVB播->受害者係抵死 一定係佢先襲擊警察 乜乜叉叉理由都唔重要 最緊要唔好違反警察係好人嘅認知
外國勢力背後控制 -> 佢地年紀大有閱歷 後生仔年紀細一定係俾人呃俾人煽動 -> 可以滿足到佢地虛榮心 因為全部人都俾人呃 得佢地睇得透 -> 外國勢力一定係真 即係話其實佢地根本唔care外國 佢地只係想有人踩下 自我陶醉

所以大家要做長輩圖 記住記住 唔好解釋咁多 只可以一張圖講一個事物 再令佢地自己關聯到你想佢知嘅野

舉例
林鄭出賣香港->違反特首係好人->抹黑 有外國勢力想搞亂香港

但如同佢地講 修例會嚇走晒外資(事) 一定係外國勢力想搞亂香港(符合佢地認知) 相信一定係真
第二張圖 777全家都係英國護照、777提出修例 中央事前唔知、777想推倒香港經濟 -> 符合佢地認知 -> 神探上身 你地全部俾人呃 777係外國內鬼

所以大家記住 你地要用依D事實洗佢地腦 但千祈唔好做多咗 講太多 要令佢地覺得係佢地好醒自己發現
1. 修例會搞亂香港 係外國勢力推動
2. 777全家都係外國藉
3. CCTVB認証修例由777提出 中央事前唔知
3. 事後中央只能死撐777 保全香港政府面子
估唔到一日就咁大效果 支持
元朗有2名學生因派傳單比狗查,狗再屈佢地偷野
https://lih.kg/cObLxS

街站巴絲小心
暫時未知係派咩傳單
派唔到唔緊要 自己安全最緊要
我覺得影響力咁大 將來長輩圖呢條戰線一定要extend埋去2020立法會選舉到打沉d建制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞